İnşallah o günlerde gelir :) AMA bu tedavinin en zor kısmı transfer sonrasıdır demedi demeBenim transfer günüm pazartesi keşke test günüm olsaydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah o günlerde gelir :) AMA bu tedavinin en zor kısmı transfer sonrasıdır demedi demeBenim transfer günüm pazartesi keşke test günüm olsaydi![]()
Yarın 10. Günün canım bak test yapabilirsin artık bence.. eğer tutmuşsa çıkıyor 10. Günde.. benim öyle çıkmıştı, bu arada kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli tabi? Benimki 3. Gün embriyosuydu çok şükür tutundu, yarın senden de güzel haberler duyalım benceeeBende ayni senin gibi dusundum... Bugun 9.gunum ve ben hala 1 test bile almadim normalde 5-10 test birden alan ben ve sabah aksam test yapan ben daha test yapmaya karar veremedim :))))
Hadi canim hayirlisiyla al gel bebisleri :)) evet hertaraf kar :))Kızlar günaydın. Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Saat 2 de alcam yavrumu gelicem. Ben bursadayım. Heryer bembeyaz kar.Çok güzel manzara. Rabbimin herşeyi güzel
Maşallah çok güzel iki embriyo mu koyulmuştu.Kızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
Hadi hayırlı olsun canım değerin çok güzelllll![]()
Çok güzel çok :)Kızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
Tanıyorum canım, aynı merkezdeyiz demek, ben de Hulusi hocanın hastasiyimİnşallah canım çok sağol.. tavsiyeler için de teşekkür ederim
Aminnnn inşallah isteyen herkese nasip olsun
Ankara Başkent Hastanesinde Göğşen Önalan doktorum canım... ankarada yaşıyorsanız başka doktorda vakit kaybetmeyin, ohss riskim çok yüksek olmasına rağmen o kadar hassas uğraştı ki çok şükür bi sıkıntı yaşamadan pozitifi aldım
Ben buralardayım canım burasi bana iyi geliyor. Dun bebeğimizi gormeye gittik karnımdan baktı hersey yolunda persembe de kalp atışı dinlemeye gidecez inşallah. Sen naptın?
Maşallah cok guzel insallah hepsiden5.güne gider. Benim sorun eşinde olduğu icin 17 yumurtadan 9 döllendi 9uda 3.güne gitti. Fazla sayıda 3.gune giden olunca 5.güne gitmesini bekliyorlar ki tutma şansi ve sâglıkli olma şansı artıyor. Benim 9 taneden 2si 5.gün 2side 6.gün donduruldu. Ve şuan bana 1 tane 5.gün embriyosu sımsıki tutunmuş insallah.Kızlar merhaba. Persembe opu oldu 13 tane yumurta toplanmisti 11 tanesi dollendi diye aradilar dün. Bugünde 10 tanesi bölündü şimdilik iyi gidiyo %90 5. Gün transfer olcak dediler. Sayı iyi mi sizce de bana iyi gibi geldi. Asıl sormak istediğim neye göre 3. Gün ya da 5. Gün oluyo transfer ?
MaşaAllah cok guzel bir değer Rabbim kucağına almayıda nasip etsin insallah.Kızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
Maşallah canım maşallah ,sağlıkla tamamlamak nasip etsin Allah.Çok teşekkür ederim. 3 yıldır bekliyorum. İnanamıyorum o yüzden Allahım herkese sağlıklı nur topu çocuklar nasip etsin
Sağol canım evet dün baktık 176,76 çıktı, evet artış var ama alt sınırda olması uzuyor, Pazartesi tekrar bakalımPapat06 cnm nasılsın? Benmi kaçırdım yazdın da yoksa yanlışmı anladım, senin dün kan tahlilin yokmuydu yine?
:)) insaallah bakalim yarin pazar nerde yaptirabilirimki?Yarın 10. Günün canım bak test yapabilirsin artık bence.. eğer tutmuşsa çıkıyor 10. Günde.. benim öyle çıkmıştı, bu arada kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli tabi? Benimki 3. Gün embriyosuydu çok şükür tutundu, yarın senden de güzel haberler duyalım benceee![]()
Maşallah çok güzel iki embriyo mu koyulmuştu.
Tüm dev hast acillerinde bakılır canım:)) insaallah bakalim yarin pazar nerde yaptirabilirimki?
Turkiyenin sistemini bilmiyorum cunku... Alisik degiliz biz kan vermeye :) orda sadece idrar testi yaparlar kolay kolay kan verilmez...
Maşallah canım maşallah ,sağlıkla tamamlamak nasip etsin Allah.
Amin amin[/QUOTE
Tüm isteyenlere Allah yardım etsin. Çok teşekkür ederim
masallahKızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Değerin ikiz gibi görünüyoEvet 2 embriyo koyulmuştu
Tanıyorum canım, aynı merkezdeyiz demek, ben de Hulusi hocanın hastasiyim