2016 Aralik tup bebek

Cnm benim inşallah artacak, çalışıyormusun sen yoksa evdemisin? Bende çalışıyorum ama izinliyim transferden beridir. Pazartesi başlıycam kısmetse. Sürekli yattım ben yediğime içtiğime çok dikkat ettim meryem süresini okudum her tahlil öncesi. Biliyorsun benimde değerlerim pek parlak değildi sonuncu sadece güzel artış gösterdi. Pazartesi bende kan verecem ama çok korkuyorum.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. Doktorun ne diyor peki bu duruma? Benimki dedi ki 8 le başlayıp doğuran hastası varmış, değer konusunu hiç bir doktor net çözemezmiş hiç belli olmazmış. Düşmedikten sonra mücadeleye devam diyor.
Birde biraz önce kayınvalidem aradı konumuzıda biliyor tabi görümcemin hamilelik haberini verdi bana birde dedi kilo verde seninde olur dedi. Sanki de bilmiyor oğlu yüzünden olmamıyor bebeğimiz. Tüp bebek denediğmizi de biliyor üstelik söylediği lafa bak. Çok gücüme gitti çok. Allahım dedim bu bebeği bana.
Ne kadar düşüncesiz bi kadın kayın validen sanki kızıyla seni yarıştırıyor. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım.

Ne kadar düşüncesiz bi kadın kayın validen sanki kızıyla seni yarıştırıyor. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım.
Sağol cnm, benimde o gücüme gitti zaten. Sen biliyosun bizim sıkıntılarımızı çocuğu olmayan birine bu söylenirmi hiç.

Cnm benim inşallah artacak, çalışıyormusun sen yoksa evdemisin? Bende çalışıyorum ama izinliyim transferden beridir. Pazartesi başlıycam kısmetse. Sürekli yattım ben yediğime içtiğime çok dikkat ettim meryem süresini okudum her tahlil öncesi. Biliyorsun benimde değerlerim pek parlak değildi sonuncu sadece güzel artış gösterdi. Pazartesi bende kan verecem ama çok korkuyorum.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. Doktorun ne diyor peki bu duruma? Benimki dedi ki 8 le başlayıp doğuran hastası varmış, değer konusunu hiç bir doktor net çözemezmiş hiç belli olmazmış. Düşmedikten sonra mücadeleye devam diyor.
Birde biraz önce kayınvalidem aradı konumuzıda biliyor tabi görümcemin hamilelik haberini verdi bana birde dedi kilo verde seninde olur dedi. Sanki de bilmiyor oğlu yüzünden olmamıyor bebeğimiz. Tüp bebek denediğmizi de biliyor üstelik söylediği lafa bak. Çok gücüme gitti çok. Allahım dedim bu bebeği bana.
Canim benim Sağol , çalışıyorum aslında ama 19dan beri evdeyim hep yattım nerdeyse, annem sağolsun yanımda, ben allahın izniyle vucudumda da farklılıkları farkediyorum da işte yavaş artış kafada deli sorular yaratıyor tabi
Üzülme damdan dusenin halinden damdan dusen anliyor, dışardan gelenlere kapat kendini duyma. Ben çok iştahı olmayan bir tipim ama dikkat ediyor zorla da olsa yiyorum. Sen ve bebiş şu anda en önemlisi, hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah, bu eziyetine karşılığı olsun inşallah :dua::dua::dua: hoca takip diyor sadece, bakalım bi de benim yaşım ileri sizlere göre endişe artıyor tabi

Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Çok sevindim canım hayırlı olsun

Sağol cnm, benimde o gücüme gitti zaten. Sen biliyosun bizim sıkıntılarımızı çocuğu olmayan birine bu söylenirmi hiç.
Bizim ne kadar ağladığımızı her hamile gördüğümüzde neler yaşadığımızı bilmiyolar .yaşamayan bilmez. Allahım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Günaydın kızlaarrr :kahve:
Dün keseyi gördüğümden beri içim bir hoş, fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum :oops:
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...

Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı :nazar:
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım:kk77:

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn :KK68:
Heyyo bende ankaradayım. Doktorunuz kim

Kayinvaliden çok düşüncesizce konusmus canım benim, sıkma canini Allahin izniyle değerin artar

kızlar merhaba.hafta başı iğnelere başladım ama hiç kasık ağrım yok yani varda öyle çok değil herkes yürüyemedim adım atamadım ağrıdan ağladım falan diyo..benim öyle olmuyo büyümüyo mu yumurtalar acaba???çok korkuyorum ya hiç gelişme olmazsa???

Kızlar mlsf olmadı düşük yapıyormuşum ins sizlerin haberleri iyi olur

kızlar merhaba.hafta başı iğnelere başladım ama hiç kasık ağrım yok yani varda öyle çok değil herkes yürüyemedim adım atamadım ağrıdan ağladım falan diyo..benim öyle olmuyo büyümüyo mu yumurtalar acaba???çok korkuyorum ya hiç gelişme olmazsa???

Kızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi:KK46::KK46: ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :dua::dua::dua::dua:

Benimde igne vuruldugum dönemde hafif bir kasık agrim olmuştu. Kisiden kisiye degisiyo bence.çok agrisi olanlar çok yumurtasi olanlar olabilir canim

Kızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi:KK46::KK46: ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :dua::dua::dua::dua:
İşin rast gitsin canim dualarimiz seninle: )

Back
X