2016 Aralik tup bebek

Alingan dönemimde miyim ben? Kimse hic bir soruma cevap yazmıyor :110: evet daha transfer olmadim gün saymiyorum ya da herhangi bir test yapmadim. Bunlarin dışında birsürü sorum var ama artık sormayacagim galiba. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Umarim herkes bebeğine kavuşur. Hoşçakalın kızlar:KK54:
Kırılma ne olur buradaki kimse birbirini kırmak istemez.. ben sorunu görmedim canım.. yardımcı olayım isterim...

Kızlar aranızda namaz kılan var mı?!? Ya ben oturarak kıldım.. secdeye gidip kalkmak belki zararlı olabilir diye ama içim rahat etmedi, normal şekilde kılan ve bir zararı olmadığını bilen var mı ?!?
Bende kılmak istiyorum ama korkumdan kılmadım ama başlamam lazım
Secdeye eğilmek sıkıntı olurmu kestiremiyorum bende

Kizlar onu yaratan Allah, O 'na secde ettiginiz icin neden sizden alsin? Ayakta kilamayacak durumda hastaligi olan kilamaz ama bu durm engel degil ben transferden sonra aksamla yatsiyi cem etmistim kildim yattim hic bir namazimi da oturarak kilmadim hic bisey de olmadi hamdolsun. Evlat onemli elbette Allah rizasi evlattan daha onemli dua ederek namaz kilaeak ikisinin de e elde edelim ;)

Alingan dönemimde miyim ben? Kimse hic bir soruma cevap yazmıyor :110: evet daha transfer olmadim gün saymiyorum ya da herhangi bir test yapmadim. Bunlarin dışında birsürü sorum var ama artık sormayacagim galiba. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Umarim herkes bebeğine kavuşur. Hoşçakalın kızlar:KK54:
Sayfa çok hızlı ilerledigi için gözden kaciyo canım. Sakın alınma...

Kizlar onu yaratan Allah, O 'na secde ettiginiz icin neden sizden alsin? Ayakta kilamayacak durumda hastaligi olan kilamaz ama bu durm engel degil ben transferden sonra aksamla yatsiyi cem etmistim kildim yattim hic bir namazimi da oturarak kilmadim hic bisey de olmadi hamdolsun. Evlat onemli elbette Allah rizasi evlattan daha onemli dua ederek namaz kilaeak ikisinin de e elde edelim :KK66:
İnsan bu dönemde ne düşüneceğini bilemiyor sanırım :) kılmamak için bahane aramamak Laz'ı sanırım

Ne sordun kuzum ara ara girince hepsini okuyamayabiliyoruz yani ben okuyamiyorum, annem polis gibi radyasyon diye basimda, kızma yawww hadi sor

Kızlar aranızda namaz kılan var mı?!? Ya ben oturarak kıldım.. secdeye gidip kalkmak belki zararlı olabilir diye ama içim rahat etmedi, normal şekilde kılan ve bir zararı olmadığını bilen var mı ?!?
bende otururarak kildim egilmek zarar verebilir diye

Ne sordun kuzum ara ara girince hepsini okuyamayabiliyoruz yani ben okuyamiyorum, annem polis gibi radyasyon diye basimda, kızma yawww hadi sor
Bu anneleer hep ayni sanirimmm:KK48::KK48: benimkide telefonu elime alinca basliyo saymayaa :)

Kizlar yemeye icmeye dikkat ediyoruz derken neler yapiyosunuz? Ben de yavaş yavaş dikkat edeyim transfer oncesi.
Cnm dur alınma ya. Benim tel biraz arızalı sürekli sayfa yeniliyor. Tranferden önce ben yeme konusunda bişeye dikkat etmedim. Ama yağlı tuzlu fazla hamur işi yemeyin diyorlar. Tranferle birlikte ananas havuç kivi yedim. Bol su içtım. He bide nar var onuda yedim her akşam. Allah gönlüne göre versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin.

Kızlar merhaba. Persembe opu oldu 13 tane yumurta toplanmisti 11 tanesi dollendi diye aradilar dün. Bugünde 10 tanesi bölündü şimdilik iyi gidiyo %90 5. Gün transfer olcak dediler. Sayı iyi mi sizce de bana iyi gibi geldi. Asıl sormak istediğim neye göre 3. Gün ya da 5. Gün oluyo transfer ?
Angelwork bak döndüm buldum bi soru ,11 döllenme süper ötesi harika çünkü bende 3 toplanabilmis 2 si dollenmisti. Embriolarin Gelişimlerine ve rahmin durumuna göre 3 ya da 5. Gün doktorun karar veriyor. Oran ya da istatistik bilmem ama burda 3 le de 5 le de gebe kalan çok, embrio kalitesi ve endometrium (rahim duvar kalinligi)önemli onları sor

Cnm dur alınma ya. Benim tel biraz arızalı sürekli sayfa yeniliyor. Tranferden önce ben yeme konusunda bişeye dikkat etmedim. Ama yağlı tuzlu fazla hamur işi yemeyin diyorlar. Tranferle birlikte ananas havuç kivi yedim. Bol su içtım. He bide nar var onuda yedim her akşam. Allah gönlüne göre versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin.
Ben protein ağırlıklı işte et ve benzeri yemeye çalışıyorum, kivi ananas ve çeşitli meyveler bol sıvı

Kızlaaar sonucum 10 çıktı yaaa ama 10. Gün nolacak
Cnm kaçıncı gün embriyosuydu senin? Hiç sıkıntı yapma. Önemli olan katlanması. Benimde 11. Gün 33 çıkmıştı. Bol bol yat dinlen, çok iş yapma mümkünse stres yapma.iki gün sonra tekrarlıycan heralde cnm testini. Doktorunla konuştunmu?

Insallah canim tedbiride almamiz lazim yani egilmek kesinlikle yasak dendi buda zorunlu bi durum hic kilmamaktansa oturarak kilmak daha iyi rabbim kabul eder insallah

Walla pantolon giymen gerekiyor eğiliyorsun. Yere birşeyin düşüyor eğiliyorsun.. açıkcası ben hep Allah'a emanet diyorum.. benim namazla ilgili tek sıkıntım secdeden kalkerken el kullanmamak lazım elin dizinde ayak ve bacak kaslarınla kalkman gerekiyor. Buda karın kaslarını çalıştırıyor diye.. bana eğilme demediler ama karın kaslarını zorlayacak hareketler yapma dediler... sen transfer gününden beri hiç eğilmedin mi ?!?

Back
X