- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
Kız benim toto alışmıştı artıkAy yokkk kız bana bisürü ilaç versin kullanırım igne vermesin yeterki :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benim toto alışmıştı artıkAy yokkk kız bana bisürü ilaç versin kullanırım igne vermesin yeterki :)
Cok sagol canim benimde bugun 5. Gunumdu merak ettim henuz pek bi belirtim yokCanim benim 6 gunden itibaren adet olacakmisim gibi kasik agrisi vardi sadece buydu benim belirtim bol sanslar
Ayy hadi insallah darisi basimiza umutlandim yaa, rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin cnmBenim 8.güne kadar hiçbir belirtim olmadı, hatta transfer yaptırdım mı yaptırmadım mı hiç belli bile değildi, ama 8. Gün kasığım ağrımaya başladı, hapşırınca kasığıma saniyelik kramp giriyordu, bi baktım hamileyim :)
5. Gun embriyosu canimKaçıncı gün embriyosuydu canım seninki
Yaa dimi yaa banada oyle geliyor ama esime erken yapiyim dedigimde kizdi :)Canım nasilsin nasıl gidiyor.Ya bence sana uzun süre vermişler bana verdikleri kağıtta 10. Gün diyor.
Öyle düşünme bitanem ya bende usuttum sanırım ondan bunlar havaya aldanıp iki gündür ipimi koparmış gibi geziyorum simdide sanciya duramiyorum işte bak gör sen güzel haberle geleceksn :)Kuzum kafayı yiyeceğim artık bende belirti olmayınca size yardımcı olayım dedim
Evet canim bende acele etmek istemiyorum. Ama gormek istiyorum. Valla resmini verseler doya doya baksam. 2. Yildir bu ani bekliyom. Valla canimSağlıklı bir şekilde kesenizi de görürsünüz inşallah canım. Aslında ne kadar geç gidersek o kadar iyi sabredebilirsek tabi:) ben sabredemeyip tüp bebek merkezinin dediği tarihi kendi dr uma gitmiştim önceden keseyi nokta gibi alttan görmüştüm ve moralimi bozmuştum çok küçük daha büyük olması gerekmez mi die
Allah mı söyletti aceba tatlım :) kesemiz tek. Bebeği ve kalp atışı 1hafta sonra. Bende net olsun diye bu sefer geç gideyim diyorum. Yani içinde tek mi bebiş çift mi bilmiyoruz daha.Senin ikz mi canim bebegin
Oyy teşekkür ederim canm benm allah razı olsun tek pozitif alalmda baska bişey istemiyorumHadi inşallah.. ikimizde pozitif alalım. Lohusa setleri yapıyorum ben.. sana ondan hediye gönderirim :))
maşallah allah bizede kardeş yapmayı nasip etsin :) ilki tutsunda :) oğluşunda ilk sferde tuttumuİnşallah canımhep pozitif haberler alalimEvet cnm 5 yaşinda bir oğlum var Allah izin verirse kardes istiyoruz.İnşallah darısı isteyen herkese.Oğlum da tüp bebek canım.
Kardeş çok istiyor inşallah rabbim hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasin
![]()
4.gebeliğim benimde ve ilk defa kese gördüm bende canım. Rabbim devamını nasip etsin.Evet canim bende acele etmek istemiyorum. Ama gormek istiyorum. Valla resmini verseler doya doya baksam. 2. Yildir bu ani bekliyom. Valla canim
Allah gonlune gore versin canimAllah mı söyletti aceba tatlım :) kesemiz tek. Bebeği ve kalp atışı 1hafta sonra. Bende net olsun diye bu sefer geç gideyim diyorum. Yani içinde tek mi bebiş çift mi bilmiyoruz daha.
Insallah canim hepimize amin4.gebeliğim benimde ve ilk defa kese gördüm bende canım. Rabbim devamını nasip etsin.
Bacım bizim bi umut her şeyi belirti sayıyoruz sen gelip sivilce belirtiyse ben dördüz hamileyim diyosun kafa mı buluyon bizimlesivilce hamilelik belirtisiymis ya bnde nrmalde cooook nadır cıkrdı ama yuzumde baya cıktı bu haftaHuzurask
İnşallah cnm inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinÖyle düşünme bitanem ya bende usuttum sanırım ondan bunlar havaya aldanıp iki gündür ipimi koparmış gibi geziyorum simdide sanciya duramiyorum işte bak gör sen güzel haberle geleceksn :)
Yirim yirim seni inşallah birtanemOyy teşekkür ederim canm benm allah razı olsun tek pozitif alalmda baska bişey istemiyorum![]()
Canım erken hamilelik belirtileri yaz arat o sayfaya git.. orda sana daha iyi yardımcı olurlar.. biz tüp bebek denediğimiz için normal gebeliklerden anlamıyoruz.. o sayfada bir yığın bayan var.. sana yardımcı olurlar
Hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir@ozge_87 haklısın kusura bakmayınama bu sfrde hmıle deılsem bende tüpbebek yapacm bşka snsım klmadı
Akşamları artık iğne için yer arıyorum canım bende. Sonu iyi olsun da diyorum sonra razıyım. Şimdi de jelle başım dertte hiç sevemedim bu jeli. Progestan iğne daha mı iyiydi diyorum. Zaten toto da alıştıydı artık![]()