2016 Aralik tup bebek

Yarın güzel haberler alalım inş
İyi geceler kızlar
Bende kan vercem ögleleyin inş :) inş iki kat artar :)
Herşey gönlümüzden geçenler gibi olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhh bitanemmmm gelsin ikizlerrrr:KK46::KK46:

Iyi geceler arkadaşlar maşallah rabbim hamile sayısını arttıran inşallah bende içinde Allah nasip ederse 2 inci adettir de ikinci demeyi yapıcam birinci negatif oldu kendi ancak toparladı m burdaki arkadaşların yorumları bir nebze rahatlatıyor iyiki varsınız:KK15:
Bitanem rabbim bu defa nasip etsin inşallahhhh

ben burdan ogrendm a dan z ye evlılıkle cınsel hayatla oln herseyı ve kme dnıstıysam bana oyle seyler srup ona gre cvp verdıler .işin dini kısmında haklısın ama napımmmm srck dnsck kmse yok yok kelımesını anlıyrmusun ablacım yoookkk allahın köyundeyım merkeze gıdemıyrm esım benden 19 saat uzaklıkda yrdm ısteyebılecegm kımse yk anladınmı öğretmen ve 15 tatıle kdr onu bklemek zrndym belkı geleneksel bı ndm vrdr dye srdum gelen gecen yargılıyr bıkc kısı dısında madem bu kdr kınıyrsunuz benı ıyıde bn sıze ozel mesajmı attım allah kımsenın basına vermesn bn oglumu dgrrkn gzlrmle grdm tm 5 aylık mınıcıktı sımdı odum kpıyr bıtne dha bnm yzumden olmusmu dıye anladınmı ablacım? F Fatimaaise

Bunun icin birsuru topic var onlara yaz o zaman mesela erken hamilelik belirtiler vs. Bura ile ne alaka.
Kusura bakma ama midem bulaniyor insnalarin esleriyle iliskilerini dinlemek. Burdaki insnalae kendi durumlarini hamile olup olmadiklarini bilmiyor seninkini nerden bilsinler. Koylerde de eczane var hastane var sağlık ocagi var. Yoksa da burda test yapilmiyor burdaki insanlar normal yolla gebe kalanlarin belirtilerini anlamaz anlatabildim mi derdine farkli yerde care ara ins.

Grup arkadaşlarım fazla iyi niyetli olmayın!
siz anladınız demek istediğimi :)
biz muhabbetimize kaldığımız yerden devam edelim biz bize :KK66:
Mini gelin belim ağrıyor bu iyiye işaret olabilir :) değil mi :)

Walla açtım eski fotoğrafları 3 saattir baktım. Bebekliğinden bugüne kadar ölen kalan herkes tüm anılarım :) walla rahatladım bir mutlu oldum

Cnm benim eşimde hiç sperm çıkışı Yok yani kısır .. sadece amlyt ile alınıyor sperm ondan imkansız hamile kalmam :) tabi yine allah bilir ama mucize olur öyle bşy olsa:)
Her denemede amliyat mı oluyor.. Allah yardımcınız olsun. Eşin içinde zor.. bu süreç demeli ki.. ben hep bizim için zor olduğunu sanıyordum da

Bunun icin birsuru topic var onlara yaz o zaman mesela erken hamilelik belirtiler vs. Bura ile ne alaka.
Kusura bakma ama midem bulaniyor insnalarin esleriyle iliskilerini dinlemek. Burdaki insnalae kendi durumlarini hamile olup olmadiklarini bilmiyor seninkini nerden bilsinler. Koylerde de eczane var hastane var sağlık ocagi var. Yoksa da burda test yapilmiyor burdaki insanlar normal yolla gebe kalanlarin belirtilerini anlamaz anlatabildim mi derdine farkli yerde care ara ins.
ya ablacm anlatamıyrmuyum durum acıldı bbı ck yere yazdm en sn konu acıln yr brasıydı dıye yazdım allah allah okuma yazdıgımı ya okuma bu kdr ıgrenıyrsan urfanın köylerınden bırıne gel market bıle bulamazsın neden bahsedıyrsn sen ya saygımı bzmıycm rıca ederım bnmle muhattap olmayın ztn sruma cvp vrenler benı ynlendırdı gereklı baslıklar altına elestırenler bana uzak dursun bı zhmet

Kizlar günaydın. Duş alirken bel bandinizi cikardiniz mi? Duşa girip cikana kadarlik çıkarsam taksam hemen olur mu?

maşallah allah bizede kardeş yapmayı nasip etsin :) ilki tutsunda :) oğluşunda ilk sferde tuttumu
İnşallah canım zaten bir tane olunca 2. düşünüyorsun .Bu nasıl bir duyguysa gelip kalbinin ortasına oturuyor.İnşallah tüm Topigin kuzulari tutar ve kardeşleri de olur .Evet oğlum ilkte donmuş embriyo transferiydi.İnşallah hepimize rabbim aratmadan bulursun. AMİN :dua::dua::KK46::anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Kizlar günaydın. Duş alirken bel bandinizi cikardiniz mi? Duşa girip cikana kadarlik çıkarsam taksam hemen olur mu?
Ben bu transferde bant kullanmıyorum ama bundan öncekinde kullandım.Çıkarma canım bandı etkilemiyor hatırladığım zaten çıkardıktan sonra tekrar takilmiyor bildiğim.ama şimdi ki tdv bant kullananlar daha iyi bilir yanlış bir şey söylemek istemem:))

Kızlaarr günaydıınn

Bu belinize kullandığınız bantlar ve vajinadan uyguladığınız jeller ne işe yarıyor? Bana hiç öyle şeyler vermediler sadece progestan kullanıyorum fitil olarak..

Kızlaarr günaydıınn

Bu belinize kullandığınız bantlar ve vajinadan uyguladığınız jeller ne işe yarıyor? Bana hiç öyle şeyler vermediler sadece progestan kullanıyorum fitil olarak..
Cnm crinone jel progestan hormonu salgılar Rahmi hamileliğe hazırlar hamile kaldıktan sonrada devam etmesi için progestan sağlar
Aslında fitil ile jel aynı mantık bence

Gunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum

Cnm crinone jel progestan hormonu salgılar Rahmi hamileliğe hazırlar hamile kaldıktan sonrada devam etmesi için progestan sağlar
Aslında fitil ile jel aynı mantık bence
Anladım canım teşekkürler.. topicteki çoğu arkadaş jel kullanıyor ondan merak ettim, bana progestan fitik ve iğne vermişlerdi, keseyi görünce iğneyi kestiler ama fitile devam... sağol cevap için :KK68:

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhh bitanemmmm gelsin ikizlerrrr:KK46::KK46:
Hayırlısı ile cnm kan vereceğim gün heycandan erken uyanıyorum :)
İkiz olsun istiyorum ama korkmuyorda deilim çalıştıgım için 3 çocuğa kaynanam bakabilcekmi şimdiden onu düşündüm :)
Mini gelin belim ağrıyor bu iyiye işaret olabilir :) değil mi :)

Walla açtım eski fotoğrafları 3 saattir baktım. Bebekliğinden bugüne kadar ölen kalan herkes tüm anılarım :) walla rahatladım bir mutlu oldum
Tabi iyiye işaret ben biraz ayakta dursam iş yapsa. Hemen agrıyor uzanınca iyi geliyor :KK66:
Ayıca eski fotolara bakmaktan acayip keyif alırım bende:)
Her denemede amliyat mı oluyor.. Allah yardımcınız olsun. Eşin içinde zor.. bu süreç demeli ki.. ben hep bizim için zor olduğunu sanıyordum da
İki kez oldu cnm dondurulmuş ile olunca gerek kalmıyor bi .. ağrılı amlyt sonrası 3-4 gün sancısı oluyor :) aslında erkeklerin hepsinden spermi amlyt ile alsınlar belki neler çektiğimizi azda olsa anlarlar :):)

Anladım canım teşekkürler.. topicteki çoğu arkadaş jel kullanıyor ondan merak ettim, bana progestan fitik ve iğne vermişlerdi, keseyi görünce iğneyi kestiler ama fitile devam... sağol cevap için :KK68:
Ben baya baktımda aynıymış içeriği için rahat olsun gerek görmemiştir doktorun ;)

Gunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum
Git kan ver canım için rahat etsin o testlere çok güven olmuyor... üzme canını sakın en net cevabı kan testi verir sana

Back
X