2016 Aralik tup bebek

Gunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum
Günaydın canım o testler çıkmaz bence hassas testlerden olması lazım

Gunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum
Cnm sen bugun kan ver en kesin sonuç orda çıkar belki çok yüksek deil ondan çıkmıyor yada testin hatalı .. sonuçta ucuz bi test güven olmuyor .. benim arkadaşımda çift çizgi çıktı doktora gitti hamile deil çünkü testi hatalıymış .. düşünsene iki koyu kırmızı çizgi çıkıp hamile olmadığını öğrendi .. güven olmaz çok bu testlere hadi sen kalk kan ver
Bana da sadece ilac verdiler onlari kullaniyorum.ignem yok transferden sonra.

Negüzel inş benim iğnemi keser doktor ama sanmıyorum kızımda 3 ay kullanmışım:)

Git kan ver canım için rahat etsin o testlere çok güven olmuyor... üzme canını sakın en net cevabı kan testi verir sana

Günaydın canım o testler çıkmaz bence hassas testlerden olması lazım

Canim erken yapmissin ,kan sonucunu görmeden üzülme
burdaki kizlar 9. 10.cu gunlerde silikde olsa gorduler canim ya olsa kesinn bi hayalet gorurdum heralde :) kan vermege gidicem

burdaki kizlar 9. 10.cu gunlerde silikde olsa gorduler canim ya olsa kesinn bi hayalet gorurdum heralde :) kan vermege gidicem
Ama kesin çıkar diyede bi şart Yok
Eger yoksada canın sagolsun yine denersin bu grubun kızları azimlı negatif görünce Yılmaz ..
Hadi sen kanını ver sonucunu haber et cnm

Ama kesin çıkar diyede bi şart Yok
Eger yoksada canın sagolsun yine denersin bu grubun kızları azimlı negatif görünce Yılmaz ..
Hadi sen kanını ver sonucunu haber et cnm
Asla yilmicam olana kadar devam edicem rabbim elbet birgun nasip edicek.. Ama suan cok bosluga dustum kan vermek bile istemiyorum.. Hayirlisii

Asla yilmicam olana kadar devam edicem rabbim elbet birgun nasip edicek.. Ama suan cok bosluga dustum kan vermek bile istemiyorum.. Hayirlisii
Aferin benim arkadaşıma daha senin ilk denemen insan bi garip oluyor ama İnan diger tedavine azimle başlarsın .. tabi bu olumsuz olursa
Daha kan vermedin belkide şimdi boşuna üzülüyorsun

Bende gece hiç rahat uyuyamadım sağıma soluma döndüm sonra bide embriyoys bişey olursa dönmekten deyip put gibi yattım belime ağrılar girdi. Tutunsada rahatlasam:)) 3.gun embriyosu olduğu için daha 2 3 gün icimde yasatmam lazım onu :) tutunma sonra oluyomus

Bende gece hiç rahat uyuyamadım sağıma soluma döndüm sonra bide embriyoys bişey olursa dönmekten deyip put gibi yattım belime ağrılar girdi. Tutunsada rahatlasam:)) 3.gun embriyosu olduğu için daha 2 3 gün icimde yasatmam lazım onu :) tutunma sonra oluyomus
Nasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım en azından acaba yapsamıydım demezsin :)3 gün embriyosu trasnferin 4-5. Günleri tutunur ;)

Su test günlerimiz bi gelseydi rahatlayacaktik gercekten.hep aklimda acaba oyle mi acaba şöyle mi.belirti ariyorum ,cok mu kafaya takiyorum bi rahat olmadim tedavinin basindan beri

Su test günlerimiz bi gelseydi rahatlayacaktik gercekten.hep aklimda acaba oyle mi acaba şöyle mi.belirti ariyorum ,cok mu kafaya takiyorum bi rahat olmadim tedavinin basindan beri
Bende canım ya stres yapmiyim diyorum ama elimde değil yani.

Aynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm
Kız benimde adet günüm dü test günüm öyle düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin canım benim yıpratma kendini bizde geçirdik o dönemleri

Kızlaarr günaydıınn

Bu belinize kullandığınız bantlar ve vajinadan uyguladığınız jeller ne işe yarıyor? Bana hiç öyle şeyler vermediler sadece progestan kullanıyorum fitil olarak..
Canım bende progestan fitil ağızdan östrojen alıyorum. Kızların kullandıkları da aynı farklı şekillerde veriliyor sadece.Bana bundan önceki denememde bant kullanmıştım. Cildimde alerji yapmıştı. Bana bu daha iyi geldi:)))

Yahu bu progestan fitil akıyor dışarı gece kouyom sabah bakıyom parça parça geri gelmiş.siz kaç tane fitil kullanıyosun günde kaç kez

Kız benimde adet günüm dü test günüm öyle düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin canım benim yıpratma kendini bizde geçirdik o dönemleri
İnsallah öyledir kuzum ya ben gece yatarken hep dizlerimi kendime çeker öyle uyurum dün farkettim yine öyle uyuyorum inşallah bi zarar vermemişimdir zaten kaldı 2 gün:dua::dua::dua::dua:

Yahu bu progestan fitil akıyor dışarı gece kouyom sabah bakıyom parça parça geri gelmiş.siz kaç tane fitil kullanıyosun günde kaç kez
3 canm gece koyar koymaz hemen hareket etme biraz sırt üstü uzan sonra hareket et çıkması normal zaten canm cıkmazsa sıkıntı içerde donuyomuş :) bendede geliyo merak etme wcye felan çıktığında da gelir korkma

Back
X