- 27 Kasım 2016
- 454
- 262
- 23
- 30
Valla bende çok sabırsızm acaba gidip bi kan versem miAy hadi inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende çok sabırsızm acaba gidip bi kan versem miAy hadi inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :))
Bence tüp bebek de cnm ayıp deilki belki senle daha fazla ilgilenir ben olsam kesin derdimcevap için sağ ol canım ya bizim burda özel hastane yok devlet var sadece ve içeri 4 hasta birden alıyolar tüp bebek yaptırdım desem tüm hastalar bana bakacak direk hamileyim keseye baktıracam mı desem yoksa tüp bebek desem mi ya doktorla başbaşa kalma şansım yok
Daha vermedinmi :)Valla bende çok sabırsızm acaba gidip bi kan versem mi
Canım ben devlete de gittim tüb bebek olduğu nu söyledim ultasyonda bişi göremiyorum ben dedi btahcg istedi ben keseyi gördüm dediğim halde aşalayıcı bi tavır la bişi yok karmançorman rahimin içi dedi nasıl üzüldüm sonuç çıkana kadar sende hazırla kendini özel hastane gibi olmuyorcevap için sağ ol canım ya bizim burda özel hastane yok devlet var sadece ve içeri 4 hasta birden alıyolar tüp bebek yaptırdım desem tüm hastalar bana bakacak direk hamileyim keseye baktıracam mı desem yoksa tüp bebek desem mi ya doktorla başbaşa kalma şansım yok
ay vallaha mı kız acele mi ettin gittin yoksa zamanın da mı gittin benim tüp bebek merkezim 10 gün sonra git dedi bende ne kadar geç gidersem o kadar kolay görünür diyorumCanım ben devlete de gittim tüb bebek olduğu nu söyledim ultasyonda bişi göremiyorum ben dedi btahcg istedi ben keseyi gördüm dediğim halde aşalayıcı bi tavır la bişi yok karmançorman rahimin içi dedi nasıl üzüldüm sonuç çıkana kadar sende hazırla kendini özel hastane gibi olmuyor
Yok canım belim ağrıdığı için gittim değerim 14359 çıktı biraz idrara sıkışında gösterdi bebeişim kendini galiba biraz ilgi bekliyordum tüp bebek diye ama doktor hiç umursamadı ama her doktor da öyle değildir git sen değerini 1500, 2000 se görürsün annesi bebeşi inşallahay vallaha mı kız acele mi ettin gittin yoksa zamanın da mı gittin benim tüp bebek merkezim 10 gün sonra git dedi bende ne kadar geç gidersem o kadar kolay görünür diyorum
idrara sıkışık mı olmam gerekiyo canımYok canım belim ağrıdığı için gittim değerim 14359 çıktı biraz idrara sıkışında gösterdi bebeişim kendini galiba biraz ilgi bekliyordum tüp bebek diye ama doktor hiç umursamadı ama her doktor da öyle değildir git sen değerini 1500, 2000 se görürsün annesi bebeşi inşallah
İdrara sıkışık git canım daha iyi görünürYok canım belim ağrıdığı için gittim değerim 14359 çıktı biraz idrara sıkışında gösterdi bebeişim kendini galiba biraz ilgi bekliyordum tüp bebek diye ama doktor hiç umursamadı ama her doktor da öyle değildir git sen değerini 1500, 2000 se görürsün annesi bebeşi inşallah
sağ olasın canımİdrara sıkışık git canım daha iyi görünür
Cnm eşim sonucu almaya gitti 10 dk ya belli olur sanırım heycandan kalbim çıkcak :)minikgelin cnm sen kan vermeycekmiydin bugün?
Gidemedim kuzum yaw benimki geldi saliya kadar sabret otur oturduğun yerde dedi geri oturdum yerimeDaha vermedinmi :)
Beni çatlatacaksınız:))
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirCnm eşim sonucu almaya gitti 10 dk ya belli olur sanırım heycandan kalbim çıkcak :)
Oooooooooo süper yaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallahKızlar 12. Gün değerim 720 :)
İlk kez bukdr yüksek sonuç aldım tüp bebekte:)
Rabbim sonuna kdr getirsin inş
Darısı tüm kader arkadaşlarıma inş
Kızlar 12. Gün değerim 720 :)
Allah razı olsun cnm acayip heycanlıyım kalbimin sesini duyuyorum :)Tebrik ederim canım Allah daim etsin insAllah çok güzel bir haber bu
Çok güzel bir değer canım benim. Allahım keseyi görmeyide nasip etsin inşallah.Kızlar 12. Gün değerim 720 :)
Amin cnm Bnm amin sizderde güzel haber verin inş kendim kdr heycanlı bekliyorum sizdendeOooooooooo süper yaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallahdarısı bize