2016 Aralik tup bebek

Canm ağız yoluyla mı aliyorsun ağız yoluyla alırsan yapiyor vajina yoluyla al etkisi daha az oluyo
Evet canim agiz yoluyla ama hep ayni hemsirede uyarmıştı ama ac olursaniz etkiler demisti tok iciyorum ama yok yinede sarhos gibi oluyorum etkisi yarim saat falan sürüyor Insallah bebegim tutunurda su cektigimiz sikintilari unuturuz hepimiz

Kizlar bugün hastaneden aradılar. Yumurtalar bölünmeye devam ediyomus simdilik sayı dünle ayni 10 tane. Transfer için 1 mi 2 mi yazalim doktor ne dedi diye sordu ben de 1 dedi ama ben iki istiyorum dedim. Çok riskli olduğundan ve doktorun muhtemelen1 tane transfer yapacagini soyledi. Doktorun ban birakcagini düşünmüyorum ama israrimla 2 tane koymayi kabul ederse 1 mi 2 mi yapilsa sizce ? Risk almak da istemiyoruz eşimle. Bi yandan tutunma ihtimali artar diyoruz. Kararsızız.

Evet canim agiz yoluyla ama hep ayni hemsirede uyarmıştı ama ac olursaniz etkiler demisti tok iciyorum ama yok yinede sarhos gibi oluyorum etkisi yarim saat falan sürüyor Insallah bebegim tutunurda su cektigimiz sikintilari unuturuz hepimiz
Vajina yoluyla al canm bende transfer günü ağız yoluyla aldm etkiledi doktor ağızdan alma vajinada aynı işlemi görüyor hem etkisini daha aza indirmiş oluyoruz dedi hemsireyi veya doktoru ara söyle o zaten sana vajina yolunu önerir

Vajina yoluyla al canm bende transfer günü ağız yoluyla aldm etkiledi doktor ağızdan alma vajinada aynı işlemi görüyor hem etkisini daha aza indirmiş oluyoruz dedi hemsireyi veya doktoru ara söyle o zaten sana vajina yolunu önerir
Oradanda crinone jel uyguluyorum girenin çıkanın haddi hesabı yoj artik adetmi olacagim bilmem bugün belimde agriyor.

Maşallah canım maşallah:nazar:Allahım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah. Allah bilir her şeyi ama seninle ilgili hep olumlu şeyler doğuyor içime :KK200::KK46:
Allah razı olsun cnm Bnm biliyormusun bu tüp bebek tedavimde burası ve eş dost herkes hep umutluydu kalbi güzel insanlar hisediyor sanırım niyese bende busefer umutluydum darısı tüm arkadaşlarıma şnş

Kizlar bugün hastaneden aradılar. Yumurtalar bölünmeye devam ediyomus simdilik sayı dünle ayni 10 tane. Transfer için 1 mi 2 mi yazalim doktor ne dedi diye sordu ben de 1 dedi ama ben iki istiyorum dedim. Çok riskli olduğundan ve doktorun muhtemelen1 tane transfer yapacagini soyledi. Doktorun ban birakcagini düşünmüyorum ama israrimla 2 tane koymayi kabul ederse 1 mi 2 mi yapilsa sizce ? Risk almak da istemiyoruz eşimle. Bi yandan tutunma ihtimali artar diyoruz. Kararsızız.
Hayırlı olsun cnm , embriyoların kalitesi de önemli bu durumda . Çok iyi kalitede veya orta kalitedeyse cnm iki tane tutma olasılığı daha yüksek tabi birde sizin probleminiz nedir oda önemli spermde yada yumurtasa mı sorun var sizin? Yoksa başka bir durummu var?

Kızlar ya ben işe gidince nasıl yapcam yarın başlıyorum az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerine koydum belim ağrıdı hemen uzandım 15 dk bi iş yapıyorsam yarım saatte uzanıyorum :( sizdeni öylesiniz nefes nefese kalıyorum şimdiden ya ilerleyen aylarda ne yaparım bilemedim ama yinede çok güzel bşy ben dayanırım yeterki bebiş yada bebişler iyi olsun :) bugun arkadaşım Doğum yaptı şehirdışında yaşıyor tüp bebekle ikizlere hamileydi bi kızı bi oğlu oldu :) rabbim isteyen herkese nasip etsin

Cnm sen bilirsin ben ikiz çok istiyordum bide eger biri tutmazsa diğeri tutar olasılığını düşünerek hep iki koydurdum ..ikiz hamileliği teke göre daha zordur ama dinlenip dikkat edince hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile .. benim kızım var 3.5 yaşında tam kuduruk dönemi:) ona rağmen ikiz hamilelik korkutmuyor beni yeterki sağlıkla doğurayım :)

Kızlar ya ben işe gidince nasıl yapcam yarın başlıyorum az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerine koydum belim ağrıdı hemen uzandım 15 dk bi iş yapıyorsam yarım saatte uzanıyorum :KK43: sizdeni öylesiniz nefes nefese kalıyorum şimdiden ya ilerleyen aylarda ne yaparım bilemedim ama yinede çok güzel bşy ben dayanırım yeterki bebiş yada bebişler iyi olsun :) bugun arkadaşım Doğum yaptı şehirdışında yaşıyor tüp bebekle ikizlere hamileydi bi kızı bi oğlu oldu :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnm bende yarın işe başlıycam. Benim işim masa başı tabi o yüzden biraz daha rahat olurum heralde . Senin işin nasıl? Çok yorucumu?

Bende de kasik ağrısi var kızlar ama mide bulantım o kadar şiddetli ki yanında hic kalıyor. 6 haftayla felaket oldu krakerle besleniyorum acaba ilaçlarında etkisi var mıdır siz ne alemdesiniz?

Cnm bende yarın işe başlıycam. Benim işim masa başı tabi o yüzden biraz daha rahat olurum heralde . Senin işin nasıl? Çok yorucumu?
Yok cnm kış olduğu için yorucu deil masa başında herşey .. gitsem oturcam çoğu zamanı bakalım yarın başlayalım deneyelim hiç deilse zamanda iyi geçer böyle evde kendimi çok dinliyorum zaten kızım var dinlenme imkanı olmuyor

Allah razı olsun cnm Bnm biliyormusun bu tüp bebek tedavimde burası ve eş dost herkes hep umutluydu kalbi güzel insanlar hisediyor sanırım niyese bende busefer umutluydum darısı tüm arkadaşlarıma şnş
Aminnn canım benim. Bir şeyler olumluysa hissiyatı da bir başka oluyor sanırım :)

Bende de kasik ağrısi var kızlar ama mide bulantım o kadar şiddetli ki yanında hic kalıyor. 6 haftayla felaket oldu krakerle besleniyorum acaba ilaçlarında etkisi var mıdır siz ne alemdesiniz?
Cnm kalp atışı başlayınca migde bulantısı baya artıyor seninde öyle olmuş :) 12. Haftaya kdr baya zorlar sonra azalır ... bana naneli şeker iyi geliyordu bide camı açıp derin nefes almak iyi hissettiriyordu tabi bunlar kızımda böyleydi bunda basıl olur bilmiyorum şimdilik bşyler yedikten sonra hafif bi bulantı bitane öğürme geliyor okdr

Ay cnm ya niye her ikisinden de verdi ki doktor sana?
Inan bilmiyorum rahim kalinligimi begenmedi sanirim iyice tutunsun diye olabilir vallahi herseye raziyim 3 yıldır yavrumu bekliyorum yeterki tutunsun ve saglikli bir gebelik yasayim

Hayırlı olsun cnm , embriyoların kalitesi de önemli bu durumda . Çok iyi kalitede veya orta kalitedeyse cnm iki tane tutma olasılığı daha yüksek tabi birde sizin probleminiz nedir oda önemli spermde yada yumurtasa mı sorun var sizin? Yoksa başka bir durummu var?
Sebepsiz infertilite canim. Ikimizde de sorun yoktu ama olmayinca beklemek istemedik.

Inan bilmiyorum rahim kalinligimi begenmedi sanirim iyice tutunsun diye olabilir vallahi herseye raziyim 3 yıldır yavrumu bekliyorum yeterki tutunsun ve saglikli bir gebelik yasayim
Anladım cnm. Tutunacak tabi annesine bebişi, sen içini rahat tur bol bol dinlen cnm.

Cnm kalp atışı başlayınca migde bulantısı baya artıyor seninde öyle olmuş :) 12. Haftaya kdr baya zorlar sonra azalır ... bana naneli şeker iyi geliyordu bide camı açıp derin nefes almak iyi hissettiriyordu tabi bunlar kızımda böyleydi bunda basıl olur bilmiyorum şimdilik bşyler yedikten sonra hafif bi bulantı bitane öğürme geliyor okdr
Allah yardımcımız olsun her safhası farklı bir zorluk ama şükür sağlıklı olsunlarda bizi bırakmasınlarda katlanırız. Beddua olarak algılamayın kızlar ama umarım hepinizin midesini bir bebiş bozar :KK46:

Canim isin masabasj olsa dahi zorlaniyor insan ben 7.gun gittim oturmaktan rahmim sikisyor gibi geldi agrim oldu dayanamadim revirde yatmak zorunda kaldim.aman sende dikkat et dar Pantoloon sakin giyme ben cok zorlandım davuk gibi oldum ilaclardan

Kızlar ya ben işe gidince nasıl yapcam yarın başlıyorum az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerine koydum belim ağrıdı hemen uzandım 15 dk bi iş yapıyorsam yarım saatte uzanıyorum :KK43: sizdeni öylesiniz nefes nefese kalıyorum şimdiden ya ilerleyen aylarda ne yaparım bilemedim ama yinede çok güzel bşy ben dayanırım yeterki bebiş yada bebişler iyi olsun :) bugun arkadaşım Doğum yaptı şehirdışında yaşıyor tüp bebekle ikizlere hamileydi bi kızı bi oğlu oldu :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
İlk başta zor oluyor tatlım o iş mevzusu. Ben test günümde başlamıştım işe ve çok zorlandım. İşim sürekli insanlarla ve stres seviyesi yüksek dayanamadım 3gün sonra tekrar rapor almıştım. Şimdi 1buçuk hafta oldu alıştım sayılır işe. Fiziksel değil daha çok beyin yorgunluğu sinir stres benim sorunum ama bebeğim iyi olsun artık daha sakin olacagım diye kendi kendimi telkin ettim şimdilik işe yarıyor inş kalp atışını da duyarsam kendi stresimde azalacak işin stresi daha az etkileyecek. Kimse halden anlamıyor maalesef. En ufak fiziksel bir aktivitede bende nefes nefese kalıyorum hemen. bebişlerimiz iyi olsun da biz neleri atlatmadık bunu da atlatırız :))

Back
X