2016 Aralik tup bebek

Ya bilmiyorum ki.. inşallah öyledir.. :KK43: Kendimi çok kötü hissediyorum
İstersen bi kan tahlili yaptır bugün kaçıncı gün ve kaçıncı gün embriyosuydu.en azından çıkan değere göre doktorun bu ilaç verebilir

Arkadaşlar progestan fitil kullananlar, doktorunuz sizden progestan tahlili istedimi bu süreçte? İlk tedavimde banada jelden önce fitil vermişti ve ben koyabildiğimi sanıyorum. Transfer günü alttan bakıldığında fitilleri gerekli yere kouamadığımı gördü doktorum ve jele çevirdi. benim şimdi bu olay aklıma geldi sizle paylaşmak istedim ki belki sizde kontrolünü yaptırmak istersiniz.

Eklentiler

• IMG_7480.webp
    IMG_7480.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 33
@özge87 cnm en yakın acile git hemen kanını ver. Doktorunuda ara sana tahlil sonucuna göre iğne başlatsın hemen.

Arkadaşlar progestan fitil kullananlar, doktorunuz sizden progestan tahlili istedimi bu süreçte? İlk tedavimde banada jelden önce fitil vermişti ve ben koyabildiğimi sanıyorum. Transfer günü alttan bakıldığında fitilleri gerekli yere kouamadığımı gördü doktorum ve jele çevirdi. benim şimdi bu olay aklıma geldi sizle paylaşmak istedim ki belki sizde kontrolünü yaptırmak istersiniz.
Yok canım bana bakılmadi hatta bende korkuyorum doğru yapıp yapmadığımdan nerdeyse tümüyle geri geliyor çünkü

Cnm lekelenme kahverengi benim adetim pembe gelir kırmızı gelir hiç öyle kahve gelmez bence tutunmasından dolayı oluyor sen yarın git kan ver evde idrar testin varsa yap :KK66:
Tamm aldırayım test yada bir acile gideyim kan testi için yaparlar mı bilmiyorum

canım bencede mutlaka kan testi yaptır bana da hemşire kanama gelse bile kanda baktır bizi ara dediler

Kızlar olumsuz olmayın.... durun bakalım.. belirti denilen şey yedi yirmi dört olmuyordur.. benimde bugün ara ara sancılarım oluyor.. yani kısacası bence geçen benim gibi umutsuzluğa düşmeyin.. allahın izni ile hepimiz pozitif alacağız.. yarın sabah 9:30 gibi ben kan vermeye gideceğim..

Sayfa daki diğer güzel kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyin.. kimin ne zaman duasının kabul olacağı belli olmaz..

Hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olsun en kısa sürede..
Hadi hayırlısı olsun canm benm bakalm ne olacak :)

Back
X