İnşAllah cnm.. yok şu anda gelmiyor..Canım karartma kendini bi bekle bakalım. Lekelenmen devam ediyor mu? İki saat sonra mutlu sona ulaşırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah cnm.. yok şu anda gelmiyor..Canım karartma kendini bi bekle bakalım. Lekelenmen devam ediyor mu? İki saat sonra mutlu sona ulaşırsın inşallah
İnşsllah cnmHayırlısı cnm rabnim meleğini sana bağışlasın
hosbuldum canimm evet subatta tekrar denicez bu ay adetle birlikte vitamin almaya baslicam kaliteli yumurtalar olussun diye hayirlisi artik sen naptin nasilsinnhilal1907 hosgeldin cnm subatta tekrar deneyecksn herhlde cok sevndm kendini toparlayip devam etmene. Ins bu sefer pozitifi alirsn
Hosbuldum cnmm hayirli olsun bebisinnnHoş geldin
Kacinci denemenizhosbuldum canimm evet subatta tekrar denicez bu ay adetle birlikte vitamin almaya baslicam kaliteli yumurtalar olussun diye hayirlisi artik sen naptin nasilsinn
Hoş geldin canm benim inşallah bu sefer bebisin seninle olurHosbuldum cnmm hayirli olsun bebisinnn
Dondurulmusun yoktu herhlde tekrar opu olacaksn bnm tavsiyem quenzim q10 kullanman bn sahsen kullandm ve yumlar kaliteli cikti alakasi vardr sanirim. Bn transferi bekliyrm cnn bant kullaniyrn suan rahim kalinlassib diye 10 15 gune transfer olurum sanrmhosbuldum canimm evet subatta tekrar denicez bu ay adetle birlikte vitamin almaya baslicam kaliteli yumurtalar olussun diye hayirlisi artik sen naptin nasilsinn
Sen kendine dikkat et canım. Ne olur ne olmaz disarisi çok soğuk ne kadar kalin giysekte ayaktan üsütüyo insanKızlar kendime yenik düştüm ve dışarı kardan adam yapmaya çıktım ama şuan resmen bacaklarm titriyo biseyden korkmuş gibi usumedim de inşallah kötü bişey yoktur zaten fazla kalmadım
Çok durmadm bitanem ya hemen geri girdim ayaklarımı cok kalın giyindim iki tane termal çorap vardı 1 tanede normal corapSen kendine dikkat et canım. Ne olur ne olmaz disarisi çok soğuk ne kadar kalin giysekte ayaktan üsütüyo insan
Birsy olacagini sAnmiyrm cnm usuduysen de sicak su torbasiyla ayaklarini isit dinlen telas stres yapma o daha cok zarar veriyorÇok durmadm bitanem ya hemen geri girdim ayaklarımı cok kalın giyindim iki tane termal çorap vardı 1 tanede normal corap
Bende sıkışmıştım ama hemşire yeterli değil daha çok içmen lazım dedi içtim de içtim yani fenalık geldi içime.o embriyo ile kavuşma anını yaşayamadım hiç romantik bir buluşma olmadı :)İdare ederr cnm mecburen iyi olmaya calisiyoruz
Ben evde uyanir uyanmaz su icmeye baslamistimm cok fenaydi ya ben ameliyatmasasinda dayanamadim dr anlatiyo ama dinleyemiyorum surgu getirin dedi hemsirelere ben bi ilk orda yaptimm odaya cikardilar ben iki bucuk saatte uc defa yaptim surguye rezaletti ama akillandim icmem bidaha o kadar su
Birsey olmaz o zaman canim benim Allahın izniyle.Çok durmadm bitanem ya hemen geri girdim ayaklarımı cok kalın giyindim iki tane termal çorap vardı 1 tanede normal corap
Ben de kilo aldım canım ya 3-4 kilo almışımdır .Kizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.![]()