2016 Aralik tup bebek

Kizlar benim bugun transferin 6. Gunuydu. Ben. Evdeki gunluk islerimi yapiyorum yemek ve cok agir olmamakla birlikte evimi falan toparliyorum. siz hep yatiyomusunuz ? Ozellikle. Pozitif sonuc alan arkadaslar? Bu sureci nasil gecirdiniz ?

Kizlar benim bugun transferin 6. Gunuydu. Ben. Evdeki gunluk islerimi yapiyorum yemek ve cok agir olmamakla birlikte evimi falan toparliyorum. siz hep yatiyomusunuz ? Ozellikle. Pozitif sonuc alan arkadaslar? Bu sureci nasil gecirdiniz ?
Canım süpürge tutma. Ağır kaldırma raflara uzanma canım.

Yok canım ya ben ilk gün bile yatmadım gezdim durdum evde. Ama ağır iş yapmadım.
Iyi yapmissin tabikide agir is yapmamak lazim ama ben kac gundur disari cikiyorum geziyorum falan evde vakit gecmiyor surekli. Acaba yanlis mi yaptim diyip dusunmeden edemedim

Iyi yapmissin tabikide agir is yapmamak lazim ama ben kac gundur disari cikiyorum geziyorum falan evde vakit gecmiyor surekli. Acaba yanlis mi yaptim diyip dusunmeden edemedim
Kendini çok yormadıysan sarsılmadıysan bişi olmaz canım.

Kızlar benim sonucum negatif çıktı... umarım sizinkiler pozirif olur. İyi geceler
Cnm ne desem boş biliyorum hiç beklemiyordum böyle bi sonuç :(
Rabbime inancı olan insanlarız eger olmuyorsa demek hayırlısı böyleymiş
Olupta hasta olcaksa sorun olcaksa dogumunda hiç olmasın daha iyi ... demekki daha zamanı değilmiş inş bidahaki denemende güzel haber vercen kendini dinlendir maddi olarak tıpla bidaha dene ve güzel haberlerini ver cnm

Bende senin gibi yaptım cnm ilk iki gün sadece biraz fazla yattım diğer günler evi topladım yemek yaptım ... komşularım çok iyidir onlara gittim hergün oturmaya:)
Sadece ağır kaldırma yüksek biyere uzanma okdr mesela ben mutfakta üst dolapların ikinci rafına uzanmadım tabak almam için zorlamam gerekiyordu ..

Kızlar ya ben işe gidince nasıl yapcam yarın başlıyorum az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerine koydum belim ağrıdı hemen uzandım 15 dk bi iş yapıyorsam yarım saatte uzanıyorum :KK43: sizdeni öylesiniz nefes nefese kalıyorum şimdiden ya ilerleyen aylarda ne yaparım bilemedim ama yinede çok güzel bşy ben dayanırım yeterki bebiş yada bebişler iyi olsun :) bugun arkadaşım Doğum yaptı şehirdışında yaşıyor tüp bebekle ikizlere hamileydi bi kızı bi oğlu oldu :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ben çok rahatım çok şükür bel ağrım hiç olmadı 3 saat kadar ayakta kalsam hafif Kasıklarımda çekiyo bide keremden sonra çekiyo Kasıklarımda bi şey altlarına vuran bi ufak ağrı şeklinde geri oturuyorum yürüyüş e ara veriyorum. Ama bu ara tüm işimi yapıyorum evi süpüryorum. B.Makinamı boşaltıyor ama dikkat ediyorum tabi uzanmıuorum

Cnm kalp atışı başlayınca migde bulantısı baya artıyor seninde öyle olmuş :) 12. Haftaya kdr baya zorlar sonra azalır ... bana naneli şeker iyi geliyordu bide camı açıp derin nefes almak iyi hissettiriyordu tabi bunlar kızımda böyleydi bunda basıl olur bilmiyorum şimdilik bşyler yedikten sonra hafif bi bulantı bitane öğürme geliyor okdr
Bende hiç miğde bulantısı olmuyo acaba niye yarın Dr ilk gidicem kese görmeye

İyi geceler kızlar ben yatıyırum sabah işe gitcem negüzel iki haftadır evdeydim neyse bi yönden gitmekte istiyorum kafam dağılır daha ezberledim tüp bebekle olan herşeyi nette okuya okuya :)
Bugünü kötü kapattık negatif sonuçla inş yarını pozitif sonuçlarla açalım
Her nasip vaktini beklermiş
ben bu sözü çok seviyorum bize tam oluyor :)

Canım ben çok rahatım çok şükür bel ağrım hiç olmadı 3 saat kadar ayakta kalsam hafif Kasıklarımda çekiyo bide keremden sonra çekiyo Kasıklarımda bi şey altlarına vuran bi ufak ağrı şeklinde geri oturuyorum yürüyüş e ara veriyorum. Ama bu ara tüm işimi yapıyorum evi süpüryorum. B.Makinamı boşaltıyor ama dikkat ediyorum tabi uzanmıuorum
Cnm evi süpürmeyi ve bulaşık makinasını dizmeyi eşime yaptırıyorum zaten bi hamileyken yapıyor bunu yoksa elini bile sürmez hazır kullanıyorum bu durumu:) çamaşır falan yıkadım astım ama makinadan azar azar çıkarıp astım ütü yaptım ama bi ayakta ütülediysem bi oturdum:) öyle dikkat ediyorum
Ama ayakta biraz dursam belim agrıyor kasıklarım ani harekette bıçak saplanması gibi agrı oluyor kramp gibi okdr böyle ufak tefek agrıyor olsun hiç sorun deil sadece leke kanama olmasın işte ondan korkuyorum ..
Kalp atışı duyulduktan sonra görülen kanamalarda düşük oranı acayip düşük ama kalp atışından önce olunca düşük oranı yüksek oluyor .. onun için normal hayatımıza dönmeliyiz ama dikkat ermeliyiz şu riskli dönem bitene kdr :)

Back
X