Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negatif olduğunda mı soruyon canım pozitif miMerhaba arkadaskar benim size bi sorum olucak disarda test yaptirdiginz zaman doktorla gorusmek icin merkeze gittigimzide muayene ucreti oduyormuyuz ?
ara ara oluyo canımGece uykudan uyandırınca tedirgin oldum canım normal diyosun yani.. hadi inşallah valla kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağız herhalde
bencede yaptır canım kan testi inşallah pozitif sonuç alırsınGunaydin kizlar
Uyandim fakat yataktan kalmadim :) ya niye boyle oldum niye boyle korkuyorum test yapmaktan kendimi taniyamiyorum dakika basi test yapan ben test yapamiyorum...
Ama artik kacisi yok oyle yada boyle kan vermem lazim...
Sanirim bu kalkisla anca oglene dogru gidebilirim :)
Dualariniza cok ihtiyacim var arkdaslar...
Oluyor canım korkutuyor bazen beni.Günaydın kızlaarrrr
Gece soldan sağa dönerken dizimi kendime doğru çekmemle kasığıma bıçak saplandı sanki, o acıya uyandım.. sonra da çok tedirgin oldum.. pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin de kasıklarınızda batmalar kramplar oluyor mu?![]()
canım sen kalp atışını duymak için ne zaman gidecen hastaneyeOluyor canım korkutuyor bazen beni.
Ayin 16 si gideyim diyorum canım duyulur heralde inşallah.canım sen kalp atışını duymak için ne zaman gidecen hastaneye
Baska caresi yok test yapip rahatlamam lazim..Cnm Allah'ın izini ile iyi çıkacak sen ver eminde sonunda öğreneceksin bide sen zaten erken adet olurdun bence sen şimdiye kdr adet olmadıysan bebek var demektir git kanını ver için rahat olsun![]()
inşallah canımAyin 16 si gideyim diyorum canım duyulur heralde inşallah.
Henuz kan vermedim canim negatif diye dusunuyorm evdeki testlerde cikmadi cunkunegatif olduğunda mı soruyon canım pozitif mi
bana negatif olduğunda da bildirin dedi galiba doktorn konuşuyor canım ücretsizdir büyük ihtimal burdaki arkadaşlar daha doğru bilgi verirHenuz kan vermedim canim negatif diye dusunuyorm evdeki testlerde cikmadi cunku
Güzel canım gayet iyi. 2 katına yakın artmış görünüyor.Günaydın kızlar, sabah 9:30 da test yaptım 4 günde 188 den 628 e yükselmiş değerim. 12 gibi vermiştim en son kanımı şimdi 2.5 saat önce vermem gerekti. Bugün işe de başladım adapte olmaya çalışıyorum. Sizce nasıl değerim?Papat06 cnm seni merak ediyorum.
Bence güzel artmış için rahat etsin artık cnm :) bende işe başladım uzanmak istiyorum hep oturunca sırtım agrıyorGünaydın kızlar, sabah 9:30 da test yaptım 4 günde 188 den 628 e yükselmiş değerim. 12 gibi vermiştim en son kanımı şimdi 2.5 saat önce vermem gerekti. Bugün işe de başladım adapte olmaya çalışıyorum. Sizce nasıl değerim?Papat06 cnm seni merak ediyorum.
Cnm git ver kanını güzelce sen labararuvarın numarasını al ararsınBaska caresi yok test yapip rahatlamam lazim..
Ilaclardan gelmiyebilir reglim..
Hayirlisi olsun arkadasim..
Kan vermeye gidince yazarim insaallah.. :)
Bu arada ben ilk defa kan testi yaptiracagim sonucu nasil aliriz? Telefonmu acarlar yoksa gidip almamizmi lazim?
Yarin test gunum canim insallah dedigin gibidir tesekkur ederik cevabin icintest günün ne zaman canım bazen idrarda çıkmıyor inşallah pozitiftir
Çok korkuyorum cnm ya artmaz sa ya bir sorun çıkarsa diye.bugün için daha bir rahatladı. Daha önce bu noktaya hiç gelememiştik.Güzel canım gayet iyi. 2 katına yakın artmış görünüyor.
Bende işe adapte olmaya çalışıyorum. Bir kaç gün alacak sanırımBence güzel artmış için rahat etsin artık cnm :) bende işe başladım uzanmak istiyorum hep oturunca sırtım agrıyor![]()
Canım. Mail adresini ver sonucu mail atıyorlar ben daha önce 2 testimin sonucunu da mail istedim attılarBaska caresi yok test yapip rahatlamam lazim..
Ilaclardan gelmiyebilir reglim..
Hayirlisi olsun arkadasim..
Kan vermeye gidince yazarim insaallah.. :)
Bu arada ben ilk defa kan testi yaptiracagim sonucu nasil aliriz? Telefonmu acarlar yoksa gidip almamizmi lazim?