2016 Aralik tup bebek

Bende geceleri hep bu korkularla sabahlıyorum dün gece 1 de arkadasım üst üste mesaj attı uykudan kalktım o korkuyla o telaşla telefona uzandım uzaktı bana baya aynen dedigin şeyi yasadım umarım birsey olmamıştır sonra sabaha kadar saydırdım arkadasa gereksiz yere gece 1 de insan niye mesaj atar arkadas ödüm koptu gece gece
Günaydın kızlaarrrr:kahve:

Gece soldan sağa dönerken dizimi kendime doğru çekmemle kasığıma bıçak saplandı sanki, o acıya uyandım.. sonra da çok tedirgin oldum.. pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin de kasıklarınızda batmalar kramplar oluyor mu

A aykumsal canım birşey sormak istiyorum. 7. Günden itibaren belirtilerim olmaya başlamıştı dediğini hatırlıyorum. Belirtilerin nasıldı. Kişiden kişiye değişiyor elbette ama merak ediyorum.

Gunaydin kizlar
Uyandim fakat yataktan kalmadim :) ya niye boyle oldum niye boyle korkuyorum test yapmaktan kendimi taniyamiyorum dakika basi test yapan ben test yapamiyorum...
Ama artik kacisi yok oyle yada boyle kan vermem lazim...
Sanirim bu kalkisla anca oglene dogru gidebilirim :)
Dualariniza cok ihtiyacim var arkdaslar...
Hayırlı haberlerle gel inşallah Arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin :KK36:

Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar beni :KK43:eşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu :cry::KK42:

Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar beni :KK43:eşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu :cry::KK42:
Canım iyi düşün iyi haberler al inşallah. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Tut ki embriyolarla ilgili olsa dahi yumurtanın kalitesini vs şeyini arttırmak için birsürü ilaçlar birşeyler var. İyi düşün iyi olsun inşallah dualarım seninle.

canım kötü düşünme belki başka bişey dicektir doktor inşallah iyi haberle gelirsin

A aykumsal canım birşey sormak istiyorum. 7. Günden itibaren belirtilerim olmaya başlamıştı dediğini hatırlıyorum. Belirtilerin nasıldı. Kişiden kişiye değişiyor elbette ama merak ediyorum.
Canım ben ha adet oldum olcam diye lavaboya koşuyordum. Kasıklarım çok şiddetli ağrıdı benim. Bacağım çekiliyordu. Belim ağrıdı .

O ozge87 canım benim hayırlısı böyleymiş şimdi demekki üzme kendini dicem ama 2 negatif almış biri olarak biliyorum ki çok zor ama bende kendimi hep hayırlı olan buymuş demekki diye avuttum belki sağlıklı olmayacaktı şimdi tekrar denemek için toparla kendini her deneyis bi adım daha yaklaşmak olacak bebeğine allah yine de hayırlısını versin cümlemize

Milyaay Milyaay canım iyi düşün iyi olsun kötüyü telefonda da söylerdi bnce bi daha çağırmazdı sıkma canını hayırlı olan neyse o olsun hakkında öyle düşün içini ferah tut ne gelirse rabbim den de at kötü şeyleri kafandan

Kızlar bugün 2. Gunum akıntı oluyo çok acaba bu iyiye işaretmi bilemedim ama kendimi kaptırmak istemiyorum hafif ağrılar giriyor çıkıyor arada acaba kalan yumurtalar mi çatlıyor diyorum bi yandan da pozitif almış arkadaşlar 2. Gun de neler yaşadınız ya :KK51: transfer gününü sayarsam bugün 3. Gün ediyor aslında

Hemen panik yapma bi git görüş bakalım belki de önemsiz birşeydir
Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar beni :KK43:eşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu :cry::KK42:[/Q

Canım embriyolarda bişey olsa telefonda söylerlerdi sakin ol. Belki başka bişeydir.

Back
X