2016 Aralik tup bebek

Milyaay Milyaay canim yaa dur bakalim hemen umitsizlige kapilmayalim, insallah kotu bisey yoktur dualarimiz seninle
İnşallah bitanem allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız canlarım yemin ederim yoksa kafayı yerdim birazdan gidecem gelir gelmez yazarım Size inşallah kötü haber vermem iyi haberle gelirim ama çokta umudum yok aslında

Kızlar bugün 2. Gunum akıntı oluyo çok acaba bu iyiye işaretmi bilemedim ama kendimi kaptırmak istemiyorum hafif ağrılar giriyor çıkıyor arada acaba kalan yumurtalar mi çatlıyor diyorum bi yandan da pozitif almış arkadaşlar 2. Gun de neler yaşadınız ya :KK51: transfer gününü sayarsam bugün 3. Gün ediyor aslında
Canım benimde akıntım çok var ama sebebini bilmiyorum. İnşallah bebiş tutunuyodur :)
Merhaba arkadaşlar benim de transferim bugün oldu hala merkezdeyiz. Bana da 2 tane donmuş embriyo transferi yapılacaktı ama bir tanesi istediğimiz gibi cozunmedi dediler.Tek embriyo transfer ettiler.5.gün Blast çok kaliteli dediler nasipse olacak inşallah.Hamisler ve hamis adayları dualarinizda beni de unutmayın. İnşallah hepimiz sağlıkla sihatle minik kuzularimiza kavusuruz:anneadayı::nazar::nazar:
WWE
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin

İnşallah bitanem allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız canlarım yemin ederim yoksa kafayı yerdim birazdan gidecem gelir gelmez yazarım Size inşallah kötü haber vermem iyi haberle gelirim ama çokta umudum yok aslında
Canim benim iyiki sende varsin guzel haberlerini duyunca bizde cok mutlu olcaz en iyi biz anlariz birbirimizi.. hayirlisiyla guzel sonuclarini bekliyoruz

Maşallah subhanallah Rabbim hepimize tattırsin inşallah. Durumun nasıl peki canım? Benim midem cok kötü durumda öyle böyle bulanmıyor evde posetle geziyorum yaa

ahh kuzum kıyamammm. ayy çok şükür mideden yana hiç sorunum yok. akşamları kasık sancılarım oluyor ara ara o kaa. işallah tez zamanda geçer seninde canm.

3 aralıkta transfer yaptırmış biri kalp atışlarını ne zaman duyar arkadaşlar
duyarsın artık benim transferim 6 aralıkta oldu bugün gittiğimizde duyduk ki bi hafta önce bile gitsek duyardık biz biraz geciktirdik kontrolü

yanlış hesaplıyor onlar doğum tarihi 9 eylül çıkıyor beceremedim sanırım
canm son adet tarihine göre bak. hamilelik takibi uygulamaları var onlardan indir telefonuna ordan takip edersin. bnm 22 kasım son adet tarihim 6 hafta +6 günlük şu an yarın 7 haftalık olcak

ahh kuzum kıyamammm. ayy çok şükür mideden yana hiç sorunum yok. akşamları kasık sancılarım oluyor ara ara o kaa. işallah tez zamanda geçer seninde canm.

duyarsın artık benim transferim 6 aralıkta oldu bugün gittiğimizde duyduk ki bi hafta önce bile gitsek duyardık biz biraz geciktirdik kontrolü

ne mutlu size sağ salim kucağınıza alın inş doğum tarihiniz ne zaman peki kısmetse

İnşallah canım iyi düşünelim iyi seyler olsun inşallah

Back
X