Canımmmm çok üzüldüm rabbim güç versin maddi manevi kısa zamnda inşallah tekrar başla yada bir mucize yaşa inşallahhSelamunaleykum kizlar, uzun zamandir yazmasamda ara ara girip baktim neler yapiyorsunuz diye. Tum mesajlari okuyamadim tabiki ama arada pozitiflerde var negatiflerde anladigim kadariyla. Pozitif alanlari tebrik ederim RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasib etsin. Negatif gorenlere gelince 4. Negatifi gormus biri olarak sizleri cok iyi anliyorum, ilk anda hissedilen o aci hic gecmeyecekmis gibi gelsede RABBIM unutturuyor hafifletiyor. Bende 10 gun once (-) olunca bu sefer ki gecmiycek herhalde diye dusunurken aglamaktan balon olmus gozlerimi sabah acmakta zorlanirken, simdi yeni tedavi icin plan program yapar haldeyim. Nereye kadar gideriz kac deneme icin maddi ve manevi guc bulabiliriz hic bilmiyorum. Her tedaviye basladigimda bu son, olmazsa bidaha denemem desemde zamanla yine yeni tedavinin plani yavrumu kucagima aldigim anin guzelliginin hayalini kurarken buluveriyorum kendimi. Mü'min'e umutsuzluk yarasmaz, umut oldukca guc oluyo. RABBIM umutla hayalini kurdugumuz yuce analik duygusunu sizlere de bana ve isteyen tum mu'min kardeslerime de hayirla nasib etsin. Amin. Sevgilerimle @duaci
Sorun neydi sizde yaş kaç acaba.