2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar biz esimin azosperm oldugunu öğrenmeden evvel bende kist oluşuyordu ve bir sene olmamasıni hep kendimden bildim. Klomen tedavileri uyguladık ama yinede olmayınca esime yoğunlaştık. Ben bir sene o hissi en derin yerine kadar hissettim benim çocuğum olmuyor diye eşimi kendimden soğutmaya falan başladım. Çünku bu acı cok büyüktü ve isteseydi o baba olabilirdi. Cahillik işte. Sonra eşimden kaynaklandığını ögrendik ve o koskoca sıfırı görunce yıkıldık. Ama eşim benim gibi davranmadı hic kendi içi daha cok acırken hep bana destek oldu. Ben eşimle tanışmadan evvel evlenirsem sadece anne olmak için evlenirim diyordum. Ama esime aşık olunca anneliģi unutmustum hatta bir süre korunduk bile. Evliliğimde her geçen gün daha da baģlandım. Bu imtihan bizi tam bir aile yaptı. Iki kişilik bir aile ama olsun bebeğim olup eşim olmucaksa yaşayamazdım. Belki meyvemiz olmucak belki kuruyuk iki dal olarak gidecez. Ama dünyada sahip olabilecegim en güzel şeye sahibim. Inanın sorunun sizde ya da eşinizde olması hiç mühim değil. Ben eşimi bu ay senin spermin geldi ama benim kistim vardı yine nasip deilmis diye avuttum. Sahip olduklarımizla mutlu olmayı ögrenmemiz lazim çünku hayat cok kısa.

Amin canim insaallah. Esimde oyle soyluyor tam zitti olsa sen bana "senin sebebinden olmuyor mu dicektin" diye. Tabikide bende onun yaninda olmak isterdim onun uzulmesini istemezdim. O da beni teselli etmeye calisiyor napsin. Oyle biyle 6.5 yili gecirdik. Olmazsa da yapabilecegimuz bisey yok duadan baska. RABBIM dilimuze gonlumuze hakkimizda hayirli olan dualari dusursun insaallah amin.
Bende evleneli 3 sene olacak,zaman nasil geçmiş hic anlamadik bile.
Aminnnn canim aminn Allah çok büyük dualarimizi kabul eder insallah

kızlar bu yazdıklarınız öyle iyi geldiki bana.bizde kimseye söylemedik.ailem uzakta benim söyleyip onalrıda üzmektense söylemiyorum..hem her kafadan bi ses çıkıcak..eşimde morfoloji sorunu var bende d troit.8 gündür iğne oluyorum 6 yumurtadan sadece 1 ri büyümüş.heray düzenli adet olıyorum .hiç anlamıyorum ilk denememiz.inşallah allahım bizleri bu duygudan sevgiden mahrum bırakmaz...

Kızlar iyi akşamlar, mesajların kimini okudum kimini okuyamadım bugün çalışmaya başladım. Ama gözucuyla okuduklarım oldu. Bende pkolu biriyim ama hep şunu diyorum. Biz Allahın sevdiği kullarıyız. Biz özel olduğumuz için bunları yaşıyoruz.:dua:

kızlar bu yazdıklarınız öyle iyi geldiki bana.bizde kimseye söylemedik.ailem uzakta benim söyleyip onalrıda üzmektense söylemiyorum..hem her kafadan bi ses çıkıcak..eşimde morfoloji sorunu var bende d troit.8 gündür iğne oluyorum 6 yumurtadan sadece 1 ri büyümüş.heray düzenli adet olıyorum .hiç anlamıyorum ilk denememiz.inşallah allahım bizleri bu duygudan sevgiden mahrum bırakmaz...
Amin canim. Bu yola yeni cikmissiniz insaallah yolunuz hiiiiccc uzamadan kestirmeden ulasirsiniz yavrunuza. ALLAH yardimciniz olsun.

Amin canimm

Canim ben de her ay düzenli adet olurdum 1 gün bile aksamazdi.sonra testlerde cikti yumurta rezervim azmis,esimde de morfoloji bozukmus.rabbim yardimcin olsun ,doktorun seni yönlendirir zaten her türlü

Canim ben de her ay düzenli adet olurdum 1 gün bile aksamazdi.sonra testlerde cikti yumurta rezervim azmis,esimde de morfoloji bozukmus.rabbim yardimcin olsun ,doktorun seni yönlendirir zaten her türlü

öyle pek bi yönlendirme yok açıkcası devlette yaptırıyoruz.morfoloji bozuk olunca tutmuyomu yani daha mı az şansım??

öyle pek bi yönlendirme yok açıkcası devlette yaptırıyoruz.morfoloji bozuk olunca tutmuyomu yani daha mı az şansım??
Her doktorun görüşü farkli oluyo aslinda bu morfolojiyle alakali.sperm sayisi yeterliyse morfolojiyi onemsemiyolar.sperm sayisi ve hareketliligide önemli yani.
O yüzden olumsuz düşünme

Papat06 Papat06 cnm doktorun nir yorumda bulundumu artış için? Bende gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum. Pazartesiye kadar sabredermiyim bilemiyorum.

Her doktorun görüşü farkli oluyo aslinda bu morfolojiyle alakali.sperm sayisi yeterliyse morfolojiyi onemsemiyolar.sperm sayisi ve hareketliligide önemli yani.
O yüzden olumsuz düşünme

teşekkür ederim böyle olumlu düşünceler olunca sanki daha iyi hissediyorum kendimi.sayı iyi ama ileri harekreli ve morfoloji kötü.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...

Walllahi hep aklimdasniz herkes için ediyorum dua özellikle sıknti yaşayan siz pelizamm purple için Allahım bebislerini koru lütfen diyorum sahip olup kaybetmek çok zor .
Sağol canım benim, Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Çok dua ettim transferden önce allahım dedim ne olur ilki gibi olacaksa hiç verme şu bebeği dedim. Pozitifi gördükten sonra olmaması çok zor.beklemek kadar kötü bişey olamaz.

Günaydın kızlar,
Öncelikle hamiş olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Azıcık kendimden bahsedeyim.Hipo hipo hastasıyım ben.Yani ilaç olmadan kendi kendine asla adet olamayanlardan.Her doktor bunu bilemiyor kimi çocuğun olmaz dedi kimi dönör bul yurtdışından dedi sırf para için neler neler..En sonunda çok şükür bu doktorumla tanıştım ve böyle bişey olmadığını ilaçlarla yumurtalarn büyüdüğünü tüp bebekle gayetde bebeğimin olabileceği söylendi.
Bir aşılama yaptık görmek amaçlı negatif oldu,şimdi tüp bebeğe başlayacağız adetimle beraber o da bu ay sonu şubat başı gibi denk gelecek.
Sizden ricam bana neler tavsiye edersiniz 3 hafta yada 4 hafta var şu an Qenzim ve omega 3 alıyorum.Sizlerin tüp bebek öncesi yaptıklarınız nelerdir?Neler yapmamı tavsiye edersiniz bana ?

Canim saracoglunun incir kürünü bi arastir istersen,yumurta gelisimini sagliyor diye biliyorum

Bizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler

Canim saracoglunun nohut kürünü denedinizmi,azosperm icin bircok arkadas uyguluyordu bi arastir istersen

Ben bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.
Valla ben devlet hastanesinde tedavi gordugum icin her gittigimde farkli doktor ultrason yapti ama kesinlikle erkek doktorlar bayanlardan daha kibar ve daha az acitiyolar.eşim duymasin:KK47:

Back
X