- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi meryem0061
-
Hadi hayırlısıyla cnm aramızda 1 ay var bnde kızımı bekliyorumMerhaba kızlarr bende 2016 annesi olacağım ins:) kızımı heyecanla bekliyorum :)
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBizim de prensesimiz olacak, heyecanla bekliyoruz küçük hanımı :) :)
AA ne güzel bi hediye olmuş sizin için çok güzel yakızlar merhaba
buğün doğum günüm veee ben hamile olduğumu öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşllah...
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı inşallah cnmhayirli cumalar kizlar,bugün doktordaydim ,hamileyim...allah herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin,tabii bana da...yeni ögrenen arkadaslari da tebrik ederim,saglikla kucaga aliriz insaallah...
Hoşgeldin cnm senin az kalmış hadi hayırlısıyla oğluna kavuşursun inşalşahBizde burdayız :) oğlumla kavuşmak için gün sayıyorum az kaldı hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Aayy ne güzel bnöde 1 buçuk yaşında oğlum var kızım olacak haziranda inşallah cnmSelam kızlar bende ağustosta ikinci bebegimi doğurcam bir kızım var 4 yaşında nasip olursa oğlum olacak bu defa :)
Cnm bnde çok sabredemeyenlerdenim su an 6 aylık olmaya yakınız zaman hoppp diye geçioben de ekimde ilk kez doğum yapacağım kısmetse:)
şimdiden merak içerisindeyim nasıl geçecek 7 ay daha nasıl sabredeceğim diye
İnşallah canım hepimiz inşallah :)Hoşgeldin cnm senin az kalmış hadi hayırlısıyla oğluna kavuşursun inşalşah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..Aayy ne güzel bnöde 1 buçuk yaşında oğlum var kızım olacak haziranda inşallah cnm
Amin cnm inşallah ilk mi seninAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
Yok canım bi kızım var şimdide oglum olcak :)Amin cnm inşallah ilk mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?