Gunaydin canim. Ben de yaptim ovulasyon testi. Hicbir zaman o kopkoyu cizgiyi yakalayamadim.
Ovulasyon testini cok dikkatli yapman lazim.
Sabah idrari ile yapma. 11 ve 15 saatleri en uygun saatler ve siviyi azalt yapmadan once.
Ve en onemlisi tahmini yumurtlama gunlerinde gerekirse gunde 2 defa yap. Cunku ornegin sabah saatleri yumurtlama olmustur. Aksam catladiysa ve sen o testi aksam yaptiysan koyu cizgiyi goremezsin ve kacirmis olursun.
Bir de adetin biter bitmez baslarsan daha iyi olur. erken yumurtlama olma ihtimaline karsi.
canım bende geçen ay yaptım ama mesela 14. gün yada tam ortası olmayabiliyor.benim 27 günde bir mesela ama geçen ay 16. gün biraz koyuluk vardı
birde 1 ay deneme amaçlı yapmak en iyisi öğrenmek açısından ben geçen ay öyle yaptım en azından kafamda bir fikir oluştu gerçi bu ay denemeye gerek kalcak mı bilmiyorumBugün 15. gün. Bakalım benimki ne zaman olacak?
Onu da denicem canim. Hem daha kolay. Kaynatmakla ugrasmak yok.Ondada vardır bir hayir inan çok faydası oluyor ama polen ve pekmezi denemeni tavsiye ederim.
Okuldayim derken? Ogretmen misin ?O saatlerde okuldayım. Ben de akşam 17-18 gibi yapıyorum o yüzden. Bu aralar günde 2 bakayım madem.
birde 1 ay deneme amaçlı yapmak en iyisi öğrenmek açısından ben geçen ay öyle yaptım en azından kafamda bir fikir oluştu gerçi bu ay denemeye gerek kalcak mı bilmiyorum
birde 1 ay deneme amaçlı yapmak en iyisi öğrenmek açısından ben geçen ay öyle yaptım en azından kafamda bir fikir oluştu gerçi bu ay denemeye gerek kalcak mı bilmiyorum
Okuldayim derken? Ogretmen misin ?
Bos saatin falan olursa okulda yapmaya calis
Hmmm dur bakalim bende alayim da deneyeyim 1-2 ay bakalim ne olacak ogrenmis olurum :) Insallah senin icin gerek kalmaz tatlim:)
inaşllah kızlar bakalım hayırlısıİnşallah gerek kalmaz :)
Ben de yapmıştım Aralık ayında tam 17. günümde koyu bir çizgi yakaladım.Günaydın kızlar
Aramızda daha önce ovulasyon testi yapan var mı? Bu ay ilk kez yapıyorum ben. Dün 14. Gündü. 3 gündür yapıyorum ama henüz koyu çizgiyi yakalamayı bırak yanına yaklaşamadım bile :) ki normalde 28-30 günlük periyodlarla regl oluyorum. Bir iki gün daha devam edeceğim ama içimde bir şüphe oluştu teste karşı.
Bence dene canım bir iki ay. :)Ben Martta yapmayi dusunuyorum canim ama bir bilgim yok
İnşallah hiç gerek kalmazzz çokkk sevinirizz forumcaabirde 1 ay deneme amaçlı yapmak en iyisi öğrenmek açısından ben geçen ay öyle yaptım en azından kafamda bir fikir oluştu gerçi bu ay denemeye gerek kalcak mı bilmiyorum
Ben de kpss hazirlaniyorum bir kez daha. Yillar sonraEvet öğretmenim. Bugün evdeyim 2 tane deneyeyim. Olmazsa yarın da yanımda götürürüm.
KPSS'de inşallah istediğin puanı alırsın canım. İki şeye de konsantre olmak zor ama bebek fikri ile kendini motive edebilirsin sınava hazırlanırken.Ben de kpss hazirlaniyorum bir kez daha. Yillar sonrabu bebek fikriyle bogusurken zor oluyor ama ins 2016 her acidan bana ugurlu gelir
Ben de kpss hazirlaniyorum bir kez daha. Yillar sonrabu bebek fikriyle bogusurken zor oluyor ama ins 2016 her acidan bana ugurlu gelir
Teşekkür ederim canım,gerçekten bütün sıkıntı iğne yapılana kadar.Gömülü diş çekimi implant hiçbiri rahatsız etmedi beni tabi evde ağrıyor ama çok değil ufak ağrı kesicilerle atlattım.
İğnesiz de olmaz ama benim de en büyük korkum iğne sinir oluyorum o hisse ya.Napalım mecbur sonuçta o da 10 saniyecik.'' Daha iğneden korkuyorsun nasıl bebek düşünüp doğuracaksın '' diye rahatlattım kendimi dün mesela senin de kolayca biter inşallah şimdiden geçmiş olsunn
Şimdiden çok geçmiş olsun canım bir kaplama 4 tane 20lik dış çektirmis biri olarak teselli verebilirim sana kaplama dan hiç ama hiç korkma azıcık iğneyi hissediyorsun oda zaten benim iğne cikmadan uyusuyordu ağrı hissetmen mümkün değil ve eğer 20 lilerin gömülü değilse ki benim 3ude damak içinden çıkarıldı ucu bile görünmüyor du hayatta korkma bi tanesi normal çekim oldu 2 dakka bile sürmedi hiç bişey anlamadan çıktı gömülü ameliyatlarin dan sonra :) yani su ki bende çok korkuyordum dişciden ama şunu biliyorum artık dişcide en zor olanını bile atlattım ve öğrendim ki iğneyi ol ve rahatla çünkü acı yok
☺ Rabbim şifanizi versin..bizim gibi Lisa zamanda evladinizla mutlu etsin siziOnu da denicem canim. Hem daha kolay. Kaynatmakla ugrasmak yok.
Amin canim aminnnn insallahhh.☺ Rabbim şifanizi versin..bizim gibi Lisa zamanda evladinizla mutlu etsin sizi
Insallah canim. 2012 2013 yilinca bebek fikriyle o kadar bocaladim o kadar imtihan oldum ki sinavi tamamen unuttum. Atanmak umrumda bile olmadi. Yeter ki bebegim olsun calismayayim evde olayim dedim onca yil okumama ragmen. Gerci simdi de oncelik bebek ama sinavi daha ciddiye aliyorum simdiKPSS'de inşallah istediğin puanı alırsın canım. İki şeye de konsantre olmak zor ama bebek fikri ile kendini motive edebilirsin sınava hazırlanırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?