- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Teşekkürler inş hepimizin öyle olur.Hosgeldiiiiin :) Saglikli ve hayirli olur insallaah :)
secret şeysiFistik sende hamilelik takvimi cikmis 4.haftadan :) Hayirdir insallah:)?
secret şeysi
ölü doğum yaptıgım sanırımBen senin önceki gebeliğinde yazdıklarını da hatırlıyorum. İnşallah bu kez sağlıcakla gelir :)
Ve gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinnİ
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorum
Ayy hadi bakalım az kaldı 10 Ocak'a. Dikkat et kendine yine de sen. :)canım açıkçası bende ocak sonu şubat ortası diye düşünüyordum ama sürpriz oldu bakalım ne olcak hayırlısı.
yürüyüş yapabilirim ama park biraz uzak bize birde soğuk dediğin gibi bakalım ne olacak 10 ocağı beklemedeyim
Bende 1 ocaktan berı 1 tane ıctım
sımdı ıstesemde ıcemıyorum korkuyorum dogrusu
Ne kadar erken öğrenmişsin şanslısın çünkü daha bilinçli olacaksın ama ilk iki ay beklemek en zoru... :)Ve gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinn
inşallahhh aminn hepimizin inşallahAyy hadi bakalım az kaldı 10 Ocak'a. Dikkat et kendine yine de sen. :)
Tamm hamile misin diyecektim ki secret şeysiymiş :) İnşallah bu çizelgenin gerçek oluuurr bir daha hiç kaldırmazsın...
Acaba bendemı yapsamNe kadar erken öğrenmişsin şanslısın çünkü daha bilinçli olacaksın ama ilk iki ay beklemek en zoru... :)
Sağlıkla kucağına alırsın inş
ayy sorma canım sabahtan beri yok şu oldu hamile miyim de ondan mı yok buram ağrıyo hamile miyim kendi kendime triplere girdimAyy hadi bakalım az kaldı 10 Ocak'a. Dikkat et kendine yine de sen. :)
canım çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahVe gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinn
Ben de 4 senenin sonunda ilk kez keciboynuzu kurunu yapiyorum.Kızlar,
Hadi biz bu kadar hazırlanıyoruz da eşleriniz ne yapıyor?
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile keçiboynuzu aldım. 1 tane yedi, ben bunu yemem dedi bıraktı :) Şimdi toz halini yedirmeye çalışacağım :)
Siz neler yapıyorsunuz?
Gözün aydin hadi şimdi kendine cok iyi bak sağlıklı beslen öğün atlama folik asit içmeye başlamışlamadiysan ihmal etme ve hasta olmayaya özen göster havalar çok soğuk Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinVe gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinn
Ben de 4 senenin sonunda ilk kez keciboynuzu kurunu yapiyorum.
Ben kendi adima bicok sey denedim. Incirinden soganina hayit suyuna kadar... Bir ise yaramadi. Esimin de son sperm testinde dusus oldugunu gordukten sonra ona yoneldim simdi :)) dun keciboynuzuna basladim. Hergun keciboynuzu pekmezi findik ceviz vs.. Bir de ahmet maranki nin sperm kalitesi icin bir macunu var. Onu yaptirmayi dusunuyorum aktara.Başka bir şey denediniz mi daha önce? Yani bu bizim ilk ayımız ama malum hem yumurtanın hem spermin kaliteli olması önemli.
Yapı da önemli tabi ki ama doğumu kolaytıran da zorlaştıranda bizleriz aslında. Hamile oluruz inşallah da o zaman doğumu kolaylaştırmak fazla kilo almamak için neler yapabileceğimizi konuşuruz.Masallaah :) Merdiven cikmak asiri faydaliymis tabi yapi meselesi de. Yuruyus icin de ozellikle son donemlerde her an doguracakmissin gibi yuru diyorlarmis doktorlar. Evet kitap listemde baya faydaliymis bir bakacagim tesekkurlerr :)
Ben kendi adima bicok sey denedim. Incirinden soganina hayit suyuna kadar... Bir ise yaramadi. Esimin de son sperm testinde dusus oldugunu gordukten sonra ona yoneldim simdi :)) dun keciboynuzuna basladim. Hergun keciboynuzu pekmezi findik ceviz vs.. Bir de ahmet maranki nin sperm kalitesi icin bir macunu var. Onu yaptirmayi dusunuyorum aktara.
Ilk ayim demissin. Tedavide mi ilk ayin yoksa bebek dusunmeye baslayali mi ilk ayin
Ben de 4 aydır diş tedavisi görüyorum çok şükür bugün bitti kurtuldum,kafam rahat sonunda :) hamilelikte diş sıkıntısı çekmek istemiyo insan yaptırırsan çok rahat edersin canımselam kızlar.işe geri döndüm ilk gün cok iyi gecmedi bakalım umarım böyle devam etmez.ben bu ay dişlerimi yaptırıp subatta baslamayı düşünüyorum bakalım
evet canım bende öyle düşündüm.iki çürük var sanırım dolgu olacak.bir de bas agrım cok yarın nörolojiye gticem mr vs cekilirse şimdiden rahatlarım o konuda daBen de 4 aydır diş tedavisi görüyorum çok şükür bugün bitti kurtuldum,kafam rahat sonunda :) hamilelikte diş sıkıntısı çekmek istemiyo insan yaptırırsan çok rahat edersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?