2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben senin önceki gebeliğinde yazdıklarını da hatırlıyorum. İnşallah bu kez sağlıcakla gelir :)
ölü doğum yaptıgım sanırım
ınsallah bu sefer hersey guzel olur

İ
idrarda 1hafta 10 günden sonra net sonuç çikiyor.kanda hemen cikar.pazartesiye kadar hastalanmazsam kandan baktiracagim inşallah olumlu cikar.her ay hayal kirikligi yasiyorum diye bu defa korkuyorum
Ve gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinn

Ayy hadi bakalım az kaldı 10 Ocak'a. Dikkat et kendine yine de sen. :)

Bende 1 ocaktan berı 1 tane ıctım
sımdı ıstesemde ıcemıyorum korkuyorum dogrusu

Tamm hamile misin diyecektim ki secret şeysiymiş :) İnşallah bu çizelgenin gerçek oluuurr bir daha hiç kaldırmazsın...

Ve gebelik testini tekrarlayıp hayirli haberi doktorumdan duydum 2 haftalik hamileyimm şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsinn
Ne kadar erken öğrenmişsin şanslısın çünkü daha bilinçli olacaksın ama ilk iki ay beklemek en zoru... :)
Sağlıkla kucağına alırsın inş

Tamm hamile misin diyecektim ki secret şeysiymiş :) İnşallah bu çizelgenin gerçek oluuurr bir daha hiç kaldırmazsın...
inşallahhh aminn hepimizin inşallah
bı baktım nasıl duracak dıye bıde yakıstıkı sorma

selam kızlar.işe geri döndüm ilk gün cok iyi gecmedi bakalım umarım böyle devam etmez.ben bu ay dişlerimi yaptırıp subatta baslamayı düşünüyorum bakalım

Ne kadar erken öğrenmişsin şanslısın çünkü daha bilinçli olacaksın ama ilk iki ay beklemek en zoru... :)
Sağlıkla kucağına alırsın inş
Acaba bendemı yapsam
buarada kızlar folıc plus gunde kac adet ıcıyorsunuz

ayy sorma canım sabahtan beri yok şu oldu hamile miyim de ondan mı yok buram ağrıyo hamile miyim kendi kendime triplere girdim acilen oyalanacak bir şeyler bulmam lazım

canım çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar,
Hadi biz bu kadar hazırlanıyoruz da eşleriniz ne yapıyor?
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile keçiboynuzu aldım. 1 tane yedi, ben bunu yemem dedi bıraktı :) Şimdi toz halini yedirmeye çalışacağım :)
Siz neler yapıyorsunuz?

Ben de 4 senenin sonunda ilk kez keciboynuzu kurunu yapiyorum.

Gözün aydin hadi şimdi kendine cok iyi bak sağlıklı beslen öğün atlama folik asit içmeye başlamışlamadiysan ihmal etme ve hasta olmayaya özen göster havalar çok soğuk Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Başka bir şey denediniz mi daha önce? Yani bu bizim ilk ayımız ama malum hem yumurtanın hem spermin kaliteli olması önemli.
Ben kendi adima bicok sey denedim. Incirinden soganina hayit suyuna kadar... Bir ise yaramadi. Esimin de son sperm testinde dusus oldugunu gordukten sonra ona yoneldim simdi :)) dun keciboynuzuna basladim. Hergun keciboynuzu pekmezi findik ceviz vs.. Bir de ahmet maranki nin sperm kalitesi icin bir macunu var. Onu yaptirmayi dusunuyorum aktara.

Ilk ayim demissin. Tedavide mi ilk ayin yoksa bebek dusunmeye baslayali mi ilk ayin

Masallaah :) Merdiven cikmak asiri faydaliymis tabi yapi meselesi de. Yuruyus icin de ozellikle son donemlerde her an doguracakmissin gibi yuru diyorlarmis doktorlar. Evet kitap listemde baya faydaliymis bir bakacagim tesekkurlerr :)
Yapı da önemli tabi ki ama doğumu kolaytıran da zorlaştıranda bizleriz aslında. Hamile oluruz inşallah da o zaman doğumu kolaylaştırmak fazla kilo almamak için neler yapabileceğimizi konuşuruz.

Bebek düşünmeye başlayalı :) daha doğrusu denemeye :)

selam kızlar.işe geri döndüm ilk gün cok iyi gecmedi bakalım umarım böyle devam etmez.ben bu ay dişlerimi yaptırıp subatta baslamayı düşünüyorum bakalım
Ben de 4 aydır diş tedavisi görüyorum çok şükür bugün bitti kurtuldum,kafam rahat sonunda :) hamilelikte diş sıkıntısı çekmek istemiyo insan yaptırırsan çok rahat edersin canım

Ben de 4 aydır diş tedavisi görüyorum çok şükür bugün bitti kurtuldum,kafam rahat sonunda :) hamilelikte diş sıkıntısı çekmek istemiyo insan yaptırırsan çok rahat edersin canım
evet canım bende öyle düşündüm.iki çürük var sanırım dolgu olacak.bir de bas agrım cok yarın nörolojiye gticem mr vs cekilirse şimdiden rahatlarım o konuda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…