2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bende de aynı dusunceler

Smear da zor oldumu canım ben korkuyorum ondan ama.önceden vajinismus tum atlattim ama

Benim bat 14 ocak

Smear da zor oldumu canım ben korkuyorum ondan ama.önceden vajinismus tum atlattim ama

Hayir canim bende titreyerek gitmistim doktora ama inan ki anlamiyosun bile. Doktor muayene etti benle konusarak, rahimde bir sorun yok,temiz gorunuyor,kist yok...vs diye. En son 'evet giyinebilirsiniz' dedi cikiyodu 'smear yapilmayacak miydi?' dedim endiselenerek, aldik smeari dedi gulerek. Hissetmiyosun bile sadece cubugu dokunduruyormus hic korkma tatlim.

anladım canım cok geçmiş olsun.kurtulmuşsun darısı bana.yarın hem mr cektirecem hem dolgu yaptıracam bakalım

Iyi cikmis sonuclar sevindim canim :) Bizde de bir sorun cikmayinca esime de ektra bisey yapmasini soylemedim acikcasi. Sadece bu aralar daha duzgun beslenmeye calisiyo o kadar.
aynen canım esktra bişi yapmaya gerek duymadım bende.ama bizim beslenme sıkıntı yaa bakalım nolcak

vaaav süper nasıl artmış sayı

Canim ins hazir oldugun anda gelir bebegin.. Ben de hic hazir degildim. Cok planim vardi. Once su olsun ondan sonra diyip duruyordum. Esimin istegiyle denedikve aci gercekle karsilastik. Ve ustunden 3.5 yil gecti. Nacizane tavsiyem cok bekleme. Guzel bir soz var "Tanriyi guldurmek istiyorsan ona planlarindan bahset " diye. Dilerim gonlune dustugu anda bebegin seninle olur.

Vayy maşallah giderek büyüyoruz Allah hepimize hayirlisiyla sağlıklı hamilelik ve bebisler nasip etsin insallah

Hanimlar bu aksam yine bir bebek ziyaretine gittik, hevesim gene tavan yapti Ben mayisi nasil bekleyecegim yaa

Cok sukur sagliksal bir sorunum yok ama sigortanin bekleme suresi var
Ya bu kadar planı boşver :) siz bi çalışmalara başlayın :) hem bu işler kısmet bakalım hemen hamile kalabilicen mi hem kalsanda bakalım sağlıkla devam edicek mi ki inşallah öyle olur o ayrı ama diycem o ki nasip ten öte köy yok canım planları bi kenara bırak istediklerini de erteleme hayat başımıza neler getirir belli değil kalbinden geçeni dinle

Of pof cuf diyorum baska bisey demiyorum Gecen ay da ayni olmustu,esimin is seyahatleri bizim düzeni alt ust ediyor. Bu ay da nitekim öyle. Gerekli gunleri degerlendiremiyoruz bu sebepli. Vardır bir hayır heralde yaa. Ama ben bize kalmak istiyorum artik, hayat kısa yapacak cok işimiz var

Bizde 7 ay savaş verdik resmen. Cok sükür oldu Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Benim de ilk bir yil umrumda degildi hic. Daha dogrusu farkinda degildim. Hatta hicbir sebep yokken neden olmuyor diye sasirdigimda dr'um olmamasina neden sasiriyorsun ki asil bir bebegin olmasina sasir, O bebegin. %20 lik sansla tutunmasi mucizevi bir sey demisti. Cok hakliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…