çok sağol canım kafam biraz rahatladı :)
ben endokrin doktoruna gittim rutin kontrollere bir sorun yok çok şükür bir tek kadın doğum doktoruna gitmek kaldı. folik asit aldım ama daha başlamadım kontrole gittikten sonra başlayacağım inşallah:)Git git canim guzelce muayeneni ol doktoruna bebek dusundugunu soyle ona gore degerlendiriyor zaten. Baska turlu rahatlayamiyor bu kafalar :)
Bende Ekimden itibaren folik asite basliyorum
ben endokrin doktoruna gittim rutin kontrollere bir sorun yok çok şükür bir tek kadın doğum doktoruna gitmek kaldı. folik asit aldım ama daha başlamadım kontrole gittikten sonra başlayacağım inşallah:)
folic-1 ismi ilacın ama daha başlamadım.bu ilaçta sadece folik asit var ek olarak başka vitamin yada kalsiyum falan yokHangi folik asite basladin canim?
folic-1 ismi ilacın ama daha başlamadım.bu ilaçta sadece folik asit var ek olarak başka vitamin yada kalsiyum falan yok
yani bir zararı olmaz kullanabilirsin bence.ben sadece üşengeçliğimden başlayamadım şimdide doktora gitcem nasıl olsa diye başlamıyorum :)Hmmm bakalim doktor ne verecek. Ben Kasim sonunda ya da Aralik basinda gidecegim tekrardan ama o zamana kadar kullanayim istiyorum folik asit. Bir zarari olmaz nasilsa.
yani bir zararı olmaz kullanabilirsin bence.ben sadece üşengeçliğimden başlayamadım şimdide doktora gitcem nasıl olsa diye başlamıyorum :)
ne demek canım birbirimize destek olmak,yardımcı olmak için buradayızEn az 3 ay kullanilmasi oneriliyor ya o sebeple kullanmaya baslayacagim. Bakalim daha neler olacak :) Tesekkurler yardimin icin.
ne demek canım birbirimize destek olmak,yardımcı olmak için buradayızbende önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah ilaca
inşallah canımMuayene sonrasi senin de olumlu sonuclarini bekliyoruz insallah :)
Canım çok geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsın. Tekrar gebelik olayına gelince sende bir hastalık çıkmış sence bir daha risk almaya değer mi? Tabi ki siz bilirsiniz ama ben olsam doğal yoldan denemezdim. Allah yardımcımız olsunHerkese merhaba kızlar, ben 2014 eylülde hamile kaldım. Herşey mükemmel giderken 9 Şubatta 21. Hafta detaylı ultrasonda bebeğimde anomaliler saptandı. Amniyosentez yaptırdık ve kromozom bozukluğu yaşamla bağdaşmayan sorunlar tespit edildi. 5 mart 2015'te 24 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı. Nisan ayında eşimle ben kromozom analizi yaptırdık ve bende translokasyon olduğu tespit edildi. Aranızda böyle olan varmı bilmiyorum. Şimdi bana önerilen tüp bebek pgt yöntemi. Ama eşim bir kez daha doğal deneme taraftarı. Sebebi ise 28 yaşındayım ve hormon almamı istemiyor.
Aslında ilk 3 ayı saymazsak 4 aydır korunmuyorum. Ama epey düzensiz birlikteliğimiz. Yani bi beklentim yok. Allah'ta biliyor geçtiğimiz yıl bu zamanlar hamile kalmıştım yine olursa psikolojim pek kaldırmaz gibi geliyor. O yüzden 2016 Şubat mart gibi kalbimden geçen.
Gerçi hamile kalmak önemli değil benim için. Asıl kaldıktan sonra başlayacak stres. Ama Allah çok büyük. Kudretine inanıyorum sığınıyorum ve güveniyorum.
Hepimize inşallah sağlıklı, hayırlı ve ömürlü evlatlar nasip olsun inşallah. Âmin.
Canım çok geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsın. Tekrar gebelik olayına gelince sende bir hastalık çıkmış sence bir daha risk almaya değer mi? Tabi ki siz bilirsiniz ama ben olsam doğal yoldan denemezdim. Allah yardımcımız olsun
Kızlar selamm...
Nasılsınız???
Aşağılara düşmüş başlık bayaa...
Kızlar nereye soracağımı bilemedim, 2016 Mart ayından sonra bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz. 5 aydır yasmin kullanıyorum. Acaba bırakmam gerekiyo mu şimdiden? Adet düzensizliği vardı. doktor biraz da oyuzden vermişti. Şimdi ilaç sayesinde düzenli. Acaba bırakmam mı gerekir?
teşekkür ederim. bu aydan sonra bırakmayı düşünüyorum 5 aylık bir dönem var önümde bebek için. ama doktora da bi danışayım en iyisi. biraz düzensiz olucak heralde bıraktıktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?