2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

çok sağol canım kafam biraz rahatladı :)

Git git canim guzelce muayeneni ol doktoruna bebek dusundugunu soyle ona gore degerlendiriyor zaten. Baska turlu rahatlayamiyor bu kafalar :)
Bende Ekimden itibaren folik asite basliyorum

Git git canim guzelce muayeneni ol doktoruna bebek dusundugunu soyle ona gore degerlendiriyor zaten. Baska turlu rahatlayamiyor bu kafalar :)
Bende Ekimden itibaren folik asite basliyorum
ben endokrin doktoruna gittim rutin kontrollere bir sorun yok çok şükür bir tek kadın doğum doktoruna gitmek kaldı. folik asit aldım ama daha başlamadım kontrole gittikten sonra başlayacağım inşallah:)

ben endokrin doktoruna gittim rutin kontrollere bir sorun yok çok şükür bir tek kadın doğum doktoruna gitmek kaldı. folik asit aldım ama daha başlamadım kontrole gittikten sonra başlayacağım inşallah:)

Hangi folik asite basladin canim?

folic-1 ismi ilacın ama daha başlamadım.bu ilaçta sadece folik asit var ek olarak başka vitamin yada kalsiyum falan yok

Hmmm bakalim doktor ne verecek. Ben Kasim sonunda ya da Aralik basinda gidecegim tekrardan ama o zamana kadar kullanayim istiyorum folik asit. Bir zarari olmaz nasilsa.

Hmmm bakalim doktor ne verecek. Ben Kasim sonunda ya da Aralik basinda gidecegim tekrardan ama o zamana kadar kullanayim istiyorum folik asit. Bir zarari olmaz nasilsa.
yani bir zararı olmaz kullanabilirsin bence.ben sadece üşengeçliğimden başlayamadım şimdide doktora gitcem nasıl olsa diye başlamıyorum :)

yani bir zararı olmaz kullanabilirsin bence.ben sadece üşengeçliğimden başlayamadım şimdide doktora gitcem nasıl olsa diye başlamıyorum :)

En az 3 ay kullanilmasi oneriliyor ya o sebeple kullanmaya baslayacagim. Bakalim daha neler olacak :) Tesekkurler yardimin icin.

En az 3 ay kullanilmasi oneriliyor ya o sebeple kullanmaya baslayacagim. Bakalim daha neler olacak :) Tesekkurler yardimin icin.
ne demek canım birbirimize destek olmak,yardımcı olmak için buradayız bende önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah ilaca

Kızlar selamm...
Nasılsınız???
Aşağılara düşmüş başlık bayaa...

Herkese merhaba kızlar, ben 2014 eylülde hamile kaldım. Herşey mükemmel giderken 9 Şubatta 21. Hafta detaylı ultrasonda bebeğimde anomaliler saptandı. Amniyosentez yaptırdık ve kromozom bozukluğu yaşamla bağdaşmayan sorunlar tespit edildi. 5 mart 2015'te 24 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı. Nisan ayında eşimle ben kromozom analizi yaptırdık ve bende translokasyon olduğu tespit edildi. Aranızda böyle olan varmı bilmiyorum. Şimdi bana önerilen tüp bebek pgt yöntemi. Ama eşim bir kez daha doğal deneme taraftarı. Sebebi ise 28 yaşındayım ve hormon almamı istemiyor.

Aslında ilk 3 ayı saymazsak 4 aydır korunmuyorum. Ama epey düzensiz birlikteliğimiz. Yani bi beklentim yok. Allah'ta biliyor geçtiğimiz yıl bu zamanlar hamile kalmıştım yine olursa psikolojim pek kaldırmaz gibi geliyor. O yüzden 2016 Şubat mart gibi kalbimden geçen.

Gerçi hamile kalmak önemli değil benim için. Asıl kaldıktan sonra başlayacak stres. Ama Allah çok büyük. Kudretine inanıyorum sığınıyorum ve güveniyorum.

Hepimize inşallah sağlıklı, hayırlı ve ömürlü evlatlar nasip olsun inşallah. Âmin.

Canım çok geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsın. Tekrar gebelik olayına gelince sende bir hastalık çıkmış sence bir daha risk almaya değer mi? Tabi ki siz bilirsiniz ama ben olsam doğal yoldan denemezdim. Allah yardımcımız olsun

Canım 15 Bin lira civarında paraya ihtiyacımız var. Maalesef yok hadi bulduk diyelim sağlıklı çıkmama, çıksada tutmama ihtimali var. Pgt tüp bebek sayfasında defalarca tüp deneyenlerin çoğu doğal Hamile kalmış. 3000 sayfalık forumu didik didik okudum. Ayrıca yetmezmiş gibi benim dr fobim var. Tüp bebek süreçlerinden çok korkuyorum. Eşimde hemen yapmak istemiyince bir kez daha doğal deneme kararı aldık. İnşallah bu sefer nasip olur.

Merhabalar canim hosgeldin. Cok cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah. Genetikte bir sorun varsa bence tedaviye yonelin Allah korusun bir daha ayni seyi yasarsaniz bu sizde cok daha buyuk yaralar acar diye dusunuyorum.
Maddiyatta onemli tabii ki ama yasiniz cok gec sayilmaz biriktirilir hayirlisiyla@eastnbull

Kızlar nereye soracağımı bilemedim, 2016 Mart ayından sonra bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz. 5 aydır yasmin kullanıyorum. Acaba bırakmam gerekiyo mu şimdiden? Adet düzensizliği vardı. doktor biraz da oyuzden vermişti. Şimdi ilaç sayesinde düzenli. Acaba bırakmam mı gerekir?

Kızlar selamm...
Nasılsınız???
Aşağılara düşmüş başlık bayaa...

Selamlaar :) Henuz tam faaliyete gecmeyince boyle oluyor tabii bi de Subat Martta gor buralari
Sahsen pek dusunmemeye heyecanlanmamaya calismakla mesgulum Senin nasil gidiyor?

Ben korunmak amacli 14-15 ay yazz 24+4 kullandim. Bende acaba duzensizlik olur mu dedim 2-3 ay duzensiz olmasi cok normal vucuduna verdigin hormonu vermeyince degisecek tabii ki dedi. Bizde kismetse 4-5 ay sonra dusunuyorduk simdiden birak vucuduna biraz izin ver bu surecte de takip et hangi gunlerde adet gordun diye dedi.
Ilaci birakali 10 gun oldu neredeyse korkunc derecede duygusalim sirf kafami biseylere takmayayim diye spora vurdum kendimi
Sonucta vucuda disaridan hormon aliyoruz yine de doktoruna sor ama ne kadar erken birakirsa vucudun o kadar rahatlar sende adetini takip edersin. Bebek icin yumurtalama gunlerini bilmen cook onemli .

teşekkür ederim. bu aydan sonra bırakmayı düşünüyorum 5 aylık bir dönem var önümde bebek için. ama doktora da bi danışayım en iyisi. biraz düzensiz olucak heralde bıraktıktan sonra.

teşekkür ederim. bu aydan sonra bırakmayı düşünüyorum 5 aylık bir dönem var önümde bebek için. ama doktora da bi danışayım en iyisi. biraz düzensiz olucak heralde bıraktıktan sonra.

Evet duzensizlik yapabilir benim doktorum oyle soylemisti. ilk 2-3 ay duzensiz olursa sorun yok zamanla yoluna girer demisti. Sen yine de genel bir muayeneye git danis doktoruna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…