2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

boza . Y YESIMBOZ Bende 67 kiloyum boyum 158 cm. En azından 60a inmek istiyorum hamile kalmadan önce inşallah.Geçen sene kuzenimin düğünü var diye gaza geldim diyet ve sporla 58e düştüm ama sonra saldım yine

ben 1.60 boyunda 55 kiloyum ama göbeğim var ekmek yememem lazım ama bırakamıyorum. Spor yapmakta istemiyorum. Göbeğime bakan beni hamile sanabilir

ben 1.60 boyunda 55 kiloyum ama göbeğim var ekmek yememem lazım ama bırakamıyorum. Spor yapmakta istemiyorum. Göbeğime bakan beni hamile sanabilir
Benim fazla kilolar göbek bölgemde kolda bacakta bir şey yok gören hamile zannediyo zaten otobüste yer veriyor.önceden sinir oluyordum ama artık takmamaya çalışıyorum

bende de bir şey yok göbekte eskiden ırsi derdim. kuzenler iki çocuk anası tığ gibiler. mazeretimde kalmadı. napcam bilmiyorum

Bu konu hepimizin ortak derdi sanırım bende 1.60 boyunda 63 kiloyum hamilelikten once 58 falan olmak istiyorum. Bu ara evde kendim spor yapiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. İnşaallah hepimiz istediğimiz kilolara gelip sonra hamile kaliriz

Biz bayanların ortak derdi galiba canım bu
Bende yarın başlıyorum inşallah diyet ve spora

evet ortak dert ama ben farklı olarak diyet ve spora başlamıyorum

Boyum 167 benim. 60 bana şahane oldu gelin halim 60 kg mesela. Ama inşallah gebe kalınca alacaklarımı düşünüp 57 olma isteğim var :)

Gunaydin kizlar :) Hiiic merak etmeyin o kilolar cok guzel gidiyor ama birazcik caba ve zaman gerek. Benim boyum 1.68 yaklasik 5 ay once 87-88 kiloydum su anda 71 kiloyum. Duraklama donemindeyim ama bi sure sonra yeniden vermeye baslayacagimi biliyorum.
Beslenmenize dikkat edin, bundan bisey olmaz bi seferden diye yemeyin,ekmek gunde 1-2 dilim,kizartma yok, hamurisi pek yok haftada 3 gun 40-45 dk yuruyun nasil tikir tikir gidiyor o yaglar :)
Benimde hamilelikten once vermek istedigim bi 10 kilo daha var kismetse... 3-4 aya gider sanirim onlarda. Guzel ve saglikli bi hamile olmak onemli :)

Ayy Supersin masallah♡ boyun kac? Evet bende insallah 60 ya da daha altiyla hamile kalmak istiyorum.

Ben o dediklerine dikkat ediyorum da eşim abur cubur delisi resmen :) her akşam yemekten sonra çayın yanına illa ki bir şeyler yiyor ben de dayanamıyorum. Neyse ki okul açıldı da hareket başladı bende :)

Ben o dediklerine dikkat ediyorum da eşim abur cubur delisi resmen :) her akşam yemekten sonra çayın yanına illa ki bir şeyler yiyor ben de dayanamıyorum. Neyse ki okul açıldı da hareket başladı bende :)

Sorma yaa benim esim gece 12 de disari cikip biseyler alip gelen insan... Nasil savas veriyorum cok iyi anlarsin beni:) O kebaplar yerken tavuklu salata yemek basta asabimi bozuyordu ama zamanla daha saglikli hissedince onemsememeye basladim.
Guzel beslenince insan hem yaglarindan kurtuluyor hem cildi guzellesiyor hemde 'annelige biraz daha hazirim' diyebiliyorsun gerisi pek onemli olmuyor yani

selam kızlar.
size bir sorum var.kadın doğum doktoruna kontrole adet döneminde mi gittiniz yoksa normal bir günde mi?hangisinde gitmek daha iyi?

selam kızlar.
size bir sorum var.kadın doğum doktoruna kontrole adet döneminde mi gittiniz yoksa normal bir günde mi?hangisinde gitmek daha iyi?

Ben gittigimde adet gunume 3 gun vardi. Doktorum adet oldugunda gel demedi.
Bildigin bir sorunun yoksa farketmiyor diye biliyorum canim hem smear hemde ultrason icin.

Y YESIMBOZ kısmetse önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum ama daha adet günüme var.bir sorun olur mu acaba yapacağı testler açısından falan?

canım hormon testi yaptıracaksan adetli olman lazım canım genelde adetin 2.gününde gidilir

Evet eger hormon testi olacaksa reglin 1.-2. gununde istiyorlar ama muayene icin sorun olmaz yengec4 . Sen muayeneye git smear testini yaptir ultrasonda baksin eger hormon testi isteyecekse adet zamanini beklersin. Ben oyle yaptim sahsen :)

olcaaay Y YESIMBOZ hormon testine gerek var mı bilmiyorum düzenli adet olmayanlardan istiyor galiba doktorlar çok ta emin değilim.diğer testler için de beklemeye gerek yok sanırım.

olcaaay Y YESIMBOZ hormon testine gerek var mı bilmiyorum düzenli adet olmayanlardan istiyor galiba doktorlar çok ta emin değilim.diğer testler için de beklemeye gerek yok sanırım.

Bence doktoruna gidip muayeneni yaptir o istedigi birsey olursa bilgi verir, icin rahatlamis olur en azindan genel durumla ilgili bilgin olur su an icin.
Doktorum bana bir sorun gozukmuyor ama gebelik dusunen kadinlardan istedigim bazi testleri isteyecegim yine de dedi. Tam idrar, TSH,Prolaktin, tam kan sayimi istedi ozellikle ama adet oldugunda yaptir demedi. Daha onceden cok detayli hormon testi yaptirmistim(belki 7-8 yil once) adetin ilk ya da 2. gunuydu. Hangi hormon testi olduguna gore degisiyor sanirim, doktorun yonlendirir eger gerekirse :)

çok sağol canım kafam biraz rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…