Benim fazla kilolar göbek bölgemde kolda bacakta bir şey yok gören hamile zannediyo zaten otobüste yer veriyor.önceden sinir oluyordum ama artık takmamaya çalışıyorumben 1.60 boyunda 55 kiloyum ama göbeğim var ekmek yememem lazım ama bırakamıyorum. Spor yapmakta istemiyorum. Göbeğime bakan beni hamile sanabilir
Biz bayanların ortak derdi galiba canım buBu konu hepimizin ortak derdi sanırım bende 1.60 boyunda 63 kiloyum hamilelikten once 58 falan olmak istiyorum. Bu ara evde kendim spor yapiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. İnşaallah hepimiz istediğimiz kilolara gelip sonra hamile kaliriz
Sen yapma zaten arkadasim 55 kiloymuşsun daha ne kadar zayiflayacaksinevet ortak dert ama ben farklı olarak diyet ve spora başlamıyorum
Ayy Supersin masallah♡ boyun kac? Evet bende insallah 60 ya da daha altiyla hamile kalmak istiyorum.
Gunaydin kizlar :) Hiiic merak etmeyin o kilolar cok guzel gidiyor ama birazcik caba ve zaman gerek. Benim boyum 1.68 yaklasik 5 ay once 87-88 kiloydum su anda 71 kiloyum. Duraklama donemindeyim ama bi sure sonra yeniden vermeye baslayacagimi biliyorum.
Beslenmenize dikkat edin, bundan bisey olmaz bi seferden diye yemeyin,ekmek gunde 1-2 dilim,kizartma yok, hamurisi pek yok haftada 3 gun 40-45 dk yuruyun nasil tikir tikir gidiyor o yaglar :)
Benimde hamilelikten once vermek istedigim bi 10 kilo daha var kismetse... 3-4 aya gider sanirim onlarda. Guzel ve saglikli bi hamile olmak onemli :)
Ben o dediklerine dikkat ediyorum da eşim abur cubur delisi resmen :) her akşam yemekten sonra çayın yanına illa ki bir şeyler yiyor ben de dayanamıyorum. Neyse ki okul açıldı da hareket başladı bende :)
selam kızlar.
size bir sorum var.kadın doğum doktoruna kontrole adet döneminde mi gittiniz yoksa normal bir günde mi?hangisinde gitmek daha iyi?
canım hormon testi yaptıracaksan adetli olman lazım canım genelde adetin 2.gününde gidilir
çok sağol canım kafam biraz rahatladı :)Bence doktoruna gidip muayeneni yaptir o istedigi birsey olursa bilgi verir, icin rahatlamis olur en azindan genel durumla ilgili bilgin olur su an icin.
Doktorum bana bir sorun gozukmuyor ama gebelik dusunen kadinlardan istedigim bazi testleri isteyecegim yine de dedi. Tam idrar, TSH,Prolaktin, tam kan sayimi istedi ozellikle ama adet oldugunda yaptir demedi. Daha onceden cok detayli hormon testi yaptirmistim(belki 7-8 yil once) adetin ilk ya da 2. gunuydu. Hangi hormon testi olduguna gore degisiyor sanirim, doktorun yonlendirir eger gerekirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?