2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba Bayanlar;
Benim için henüz erken ama 2016 sonunda hamile kalmayı düşünüyorum 2017 de hatta sonlarında filan doğum olur kısmetse iki oğlum var. 2010 ve 2012 doğumlular.
Ama şimdiden hazırlanmak istiyorum. Daha sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip 3'ünede en iyi şekilde bakmak isterim. Mayıs ayında iki kez ameliyat oldum belimden şimdi bir aydır fizik tedavi görüyorum hatta yarın son günü.
Belimin tamamen iyileşmesinden sonra tabiri caizse sırayla çürük yerleri tamire başlıcam onları da sırasıyla burda konuşuruz. Siz bana fikir verirsiniz. Ben size deneyimlerimi paylaşırım. Falan filan

Selamlar hosgeldiniz. Insallah bu surec en guzel sekilde gecer cok cok gecmis olsun.
Siz daha tecrubelisiniz siz bize fikir verirsiniz bizde heyecanimizi paylasiriz kismetse :)

acıbadem sigortası nasıl neleri karşılıyor ve ne kadar verdin.

Selam hoşgeldin.
Allah bağışlasın yavrularını. Ne güzel üçüncü çocuk. Çocuk sayısı arttıkça sevgi de artıyor gibi geliyor bana ailede.
Geçmiş olsun bu arada.
İnşallah planladığın zamanda hamile kalırsın kavuşursun bebişine. :)

Ben bugün tahlil sonuçlarımı alıp doktora gösterdim.
Depo demirim çok düşük çıktı, sınırın çok çok altında 2 falandı galiba. Hamilelikte kullanılan bir ilaçmış ama gynoferon diye bir ilaç verdi tr'de var mı. En azından iki ay günde iki kez kullan sonrasına bakarız değerine göre dedi. Canım sıkıldı çünkü bu değerle hamilelik riskli olabilir yükseltmemiz lazım dedi.

Bunun dışında görülen hiçbir sorun yok şimdilik.

Bir de eşimle korunmayı bırakmaya karar verdik. Olur olmaz bilmiyoruz, hemen olmaz gibi geldi olursa da sürpriz olur güzel olur :) özel bir şey yapmayacağız yumurtlama tarihine dikkat etmek gibi ama ben şu yumurtlama testleri varmış araştırıp alıcam eczaneden, bakalım ne zaman yumurtluyormuşum tam olarak.

böyle özet geçer gibi oluyorum cüzdanım çalınmıştı çantamdan o bulunmuş, gerçi her şeyi iptal ettirip kimlik bile çıkarmıştım yeni. Neyse haha bugün gevezelik havamdayım sanırım :) benden böyle bayadır aktif olamıyorum forumda işlerden

Olsun canim bak en azindan kontrol ettirip cozumunu buluyorsun ne mutlu sana ki bilinci bi kadinsin :) Gynoferon var bir arkadasim kullaniyordu, bulabilirsin.

Ne guzel gelismeler bunlar yaa Allah hayirlisini versiiin cok mutlu oldum :)

Cuzdanin icin de cok gecmis olsun canim.

Saol aynen en azından fark edildi inşallah çabuk toparlar demirim neden azalmış öyle. Sebebini araştıralım dedi adet kanamalarım da çok olmaz normalde çünkü.
Senden ne haber, nasılsın :)

Saol aynen en azından fark edildi inşallah çabuk toparlar demirim neden azalmış öyle. Sebebini araştıralım dedi adet kanamalarım da çok olmaz normalde çünkü.
Senden ne haber, nasılsın :)

Gayet iyi vallaha kisa zamanda toparlarsin insallah :)

Dogum kontrol hapini biraktigimdan beri perisanim normali nedir bilemem ama beni cok ciddi anlamda etkiledi hem fiziksel hemde ruhsal olarak. Nerdeyse hic regl olmadim cok cok azdi bu yuzden cok sis ve sikintiliyim bu aralar Ama iyi dusunmeye calisiyorum...

Selamlar hosgeldiniz. Insallah bu surec en guzel sekilde gecer cok cok gecmis olsun.
Siz daha tecrubelisiniz siz bize fikir verirsiniz bizde heyecanimizi paylasiriz kismetse :)
teşekkür ederim. Güzel günler görelim inşallah hepbirlikte

bende sevgi artıyor daha Mutlu olunur diye düşünüyorum. Şuan zorlanıyorum üçüncüyle daha da zor olur belki ama ileride bunun yaşlılığı var hastalığı var yalnız kalmayalım kalabalık Bi aile olalım istiyorum. Teşekkürler

Bende şuan spiral var Bi sene sonra 2016 sonlarında çıkarttırmayı düşünüyorum.
Onun dışında bugün fizik tedavim bitti. Dr'umla görüştüm egzersizlere devam edip ağır kaldırma temizlik vs. Zorlamazsan iyisin Bi problem kalmadı dedi. Hamile kalmak için sorunca bu dediklerine ilave kilo almamalısın dedi Bi problem yok bizim açımızdan dedi ve ben en büyük sorunu atlattığımı düşünüyorum çok şükür.
Şimdi sırada Dişler var kızlar iki dişim problemli onları yaptırıp gerekirse de biraz kalsiyum almak istiyorum haricen çünkü hamile kalınca kalsiyum eksikse vücutta bebeğin kemikleri gelişirken önce dişlerimizden sonra kemiklerimizden alıyor ihtiyacını. Velhasıl sıradaki görev dişlerimi güçlendirmek. Size de yardımcı olurum belki sırayla

Ayy kıyamam. Olursun bence yakında tam olarak, birkaç aya da düzenin tam oturur.

Ne ameliyatı olmuştun belinden?
Tabii kalsiyum da çok önemli bol bol süt içmek lazım...

Ben diyete başladım kızlr :)

Diyet derken, yürüycem falan akşamları bol bol. Dikkat edicem tatlıyı karbonhidratl azaltıcam azaltabildiğim kadar.

deniztir umarim bir an once duzene girer yoksa patlamama ramak var Superr bende ocak ayina kadar kalan son 9-10 kilomu vermek istiyorum :)
Bu arada bebek battaniyesi konusu gecmisti ya ben yavas yavas ogrenmeye basladim ip siparisi verdim haha

Nasıl rahatsız eder bide insanı regl olamamak.

Ayyy ne güzell var mı seçtiğin model :) Ben de istiyorum yapmak ama yapabilir miyim acabaaaa

İyi bari burada birbirimizi motive ederiz. Ben de 5-6 kilo vermek istiyorum aslında ama bakalım :)

Sorma ya bi olsada kurtulsam ayrica yavas yavas ovulasyon gunlerini not etmeye baslamam lazim regl gunlerini de takip edip.

Hanim dilendi bey begendi diye bi model var onu zigzag seklinde yapiyorlar. Ya da buyuterek kare yapiyorsun duz.
Ben hem erkek hem kiza uysun diye acik gri ve soft sari sectim seviyorum oyle pastel yumusak renklerin uyumunu. Internette bir bak 'zigzag tig isi battaniye' diye cok tatli seyler cikiyor :) Bir tanede sisle dumduz ormeyi dusunuyorum farkli renklerde ipler varya bi arada yesil sari beyaz, cok seker duruyorlar bitince.

Not: Gecen haftaya kadar tek bildigim sey zincir cekmekti Ben ogrendiysem herkes ogrenir hiic merak etme. Yaptikca cok hosuna gidiyor insanin bir de muhtesem bi terapi :) Yaptikca yuklerim buraya bakin nasil olmuus diye

Ay öğrenirim ben de :)
Aslında eskiden eşime kazak örüyordum. Ama düz modeller hep, anneannem yardım ediyordu. Üniversitedeydik o zaman. Evlendikten sonra bir daha yapmadım. :) Herhalde etkilemeye ihtiyacım kalmadı adamı...

İsim forumlarında takılıyordum, ne zevkli bebeğe isim bulmak. Çok çeşitli güzel isimler var. Zamanı gelse de biz de düşünsek:)

Sen istanbul'da ne taraftaydın?
Doktora nereye gidiyorsun?

Ayy kıyamam. Olursun bence yakında tam olarak, birkaç aya da düzenin tam oturur.

Ne ameliyatı olmuştun belinden?
Tabii kalsiyum da çok önemli bol bol süt içmek lazım...

Ben diyete başladım kızlr :)
Ben üç kez oldum ilki fıtıktı iki sene önce. İkincisi mayısta yine fıtık ama ileri derece patlamış ve sağ ayak tutmuyo tuvaletimi filan kaçırıyodum aşırı ağrı ile mecbur yine oldum. Üçüncüsü ise ondan 10 gün sonra gelişti ilaçların bittiği gün dayanılmaz Ağrı'lar başladı kortizon kullandım 6 doz iğne. Geçmedi emar çekti meğer ameliyatta başka sinir zedelenmiş ben bu bir haftada tamamen yatalak kaldım felç etti belden aşağı. Emarın ertesi günü yine ameliyat oldum. Şimdi iyim güçlendirme ve koruma aşamasındayım yürüyebiliyorum çok şükür bana kalan 18 kg hediyesi ile maalesef...
Benim iştah çok fena hergeçengün kg alıyorum naapcam bilmem durum vahim biyerden başlamalıyım diyet olmasa da dikkat etmem lazım obez olmaya doğru gidiyorum

Yaa çok güzel bişeyler örmek filan özeniyorum ama okadar yeteneksizim ki Bi insanın eline hiç mi yakışmaz örgü? Yok hiç yapamıyom almıyo kafam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…