2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Fazla endişe edip kuruntu yapmamak lazım herşey olacağına varıyor,ben bunu çok yaşadım artık fazla kafaya takmamaya çalışıyorum olayları

Fazla endişe edip kuruntu yapmamak lazım herşey olacağına varıyor,ben bunu çok yaşadım artık fazla kafaya takmamaya çalışıyorum olayları

Cook dogru soyluyosun sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var. Bugun yogun bi spor programina basliyorum, dusunecek kuracak halim kalmaz sanirim :))

Cook dogru soyluyosun sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var. Bugun yogun bi spor programina basliyorum, dusunecek kuracak halim kalmaz sanirim :))
Ayy sorma benimde spora ve sağlıklı beslenmeye başlamam lazım ama gel gör ki ne spor var nede beslenme:)

Vakit darligindan mi yoksa usengeclikten mi ?:))
Tabiki üşengeçlikten:)
Şaka bir tarafa akşam eve git yemek ye bulaşık yıka ortalığı toparla ee saat 10-10 buçuk oluyo.o saatten sonrada yapmak zor geliyor yorgunluk ağır basıyo

Tabiki üşengeçlikten:)
Şaka bir tarafa akşam eve git yemek ye bulaşık yıka ortalığı toparla ee saat 10-10 buçuk oluyo.o saatten sonrada yapmak zor geliyor yorgunluk ağır basıyo

Bende oyleydim inan sonra bi kiloma baktim bi de ilerde bebek isteyecegimi dusundum :) (bundan 5 ay once 87-88 kiloydum) sonra duzenli spora basladim. Haftasonu yemegimi yaptim ptesi sali oyle idare etti. Carsamba persembe icin dolaba kofte ve haslanmis bakliyat koyuyorum cuma gunu de disarda oluyoruz genelde. Bu sekilde bi duzen oturttum cok sukur.
Su anda haftada en az 3-4 gun spor yapiyorum. Bence en kisa surede basla cunku kilo almaktan ziyade ozellikle hamilelikte 1 kilo belde 6 kilo dizlerde ise 8 kilo olarak hissediliyor ne yazik ki. Bu yuzden anne adaylari olarak belimizinde dizlerimizin de guclenmesi lazim :)

işte bende o düzeni bir türlü oturtamadım.kilo vermem lazım 10 kilo fazlam var ve bir türlü başlayamıyorum ne diyete nede spora.kilo vermeyi en çok hamilelik için istiyorum daha rahat geçirmek için ve başka rahatsızlıkların çıkmaması için.

Cook haklisin kesinlikle. Bence esinle gorus ne yemek isterse neyden hoslaniyorsa dolaba atmayi deneyin onceden ya da vaktiniz varsa yemekten sonra bi gayret beraber cikin yuruyuse. Inan haftada 3 gun 40-45 dk yurusen cok cok faydasini gorursun. Benimde dusundugum kadariyla son 10 kilom insallah :)

inşallah verirsin canım.eşime gelince çok yoruluyor tv karşısında sızıp kalıyor beraber yürüyüş şansımız pek yok.spor salonuna yazıldım ama gitmiyorum sevmedim.evde mi bir şeyler yapsam acaba diye düşünüyorum.sitede bir kaç kişi yazmış leslie sansone'nin yürüyüş videoları varmış bir onu mu denesem

Evet canim evdeysen leslie baya etkili olur bi de billy nin bi videosu var ust vucut agirlikli. Ikisi de baya keyifli tavsiye ederim.

Ben de 62 kiloyum kızlar. Bi 5 kg versem 57 ile falan gebe kalsam süper olur inşallah. Geçen yıl 15 kg verdim 60a indim ama yaz tatilinde evde otururken aldım yine. Şubat'a kadar falan 5 kg versem de öyle gebe kalsam inşallah.

Ayy Supersin masallah♡ boyun kac? Evet bende insallah 60 ya da daha altiyla hamile kalmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…