2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Allah izin verirse inşallah Bi kızım olmasını istiyorum. Ümid ediyorum. Eğer olursa ismi: Elif - Erva- Esma üçünden biri ama özellikle Elif istiyorum
Büyük oğlumun adı(6); Enes
Küçük oğlum(3.5) ; Eyüp

Ay anladım geçmiş olsun çok. Neyse ki geçmiş bitmiş hepsi.
Evde kalınca insan daha çok yiyor bir de iyileşme sürecinde çok hareket edemeyince çok doğal. Verirsin bir yılda hepsini merak etme.

Elif ismini ben de çok severim.
Ablamın ve ninemin adı Elif. Ama hiç de eskimeyen bir isim.
Allah gönlüne verir inşallah. İki erkekten sonra bir kız çok güzel olur tabii. :)

O da erkek olursa artık doğumhaneden tımarhaneye geçişimi isterim

O da erkek olursa artık doğumhaneden tımarhaneye geçişimi isterim
Hehe. Üç erkek cidden zor olur, ama çok da güzel olur ileride ilişkileri üç erkek hep birbirlerini kollarlar arkadaş olurlar. Kız olursa da ailenizin küçük prensesi olur ne güzel.

Kaç yaşındasın canım?

Ogrenirsin vallaha basit ama guzel duran bi model. Ay sen yine tamamlamissin ben onu bile yapamamistim hahaha Allah iyiligini versin yaa :))

Eveet o isim konusu cok degisik bisey ya, aklimda bir suru sey...

Istanbul Gaziosmanpasa canim Bahat Hastanesinde Fuat Boraya gidiyorum. Sen?

Küçük piyenses
26 yaşındayım

Ay cok gecmis olsun ciddi seyler atlatmissiniz. Cok sukur ki daha iyisiniz. Kilo yine verilir hic merak etmeyin siz saglikli olunda.

Yaa çok güzel bişeyler örmek filan özeniyorum ama okadar yeteneksizim ki Bi insanın eline hiç mi yakışmaz örgü? Yok hiç yapamıyom almıyo kafam.

Bende anca zincir cekebiliyodum bi aksam esim evde yokken bi heves geldi ac videolara bak yesim dedim evde oylesine bi ip vardi deneye deneye sabahi ettim ogrendim biseyler. Ben ogrendiysem herkes ogrenir diyorum bende Kayinvalidem gordu elimde orguyu bi kahkaha patlatti ay seni boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim diye o derece

Ay cok gecmis olsun ciddi seyler atlatmissiniz. Cok sukur ki daha iyisiniz. Kilo yine verilir hic merak etmeyin siz saglikli olunda.
İnşallah veririm Yaa kendimi kötü hissediyorum 24 saat açım ve doymuyorum iştah kapatacak bişeyler bulmam lazım.
Ağzımdan sakızı elimden suyu bırakmıyorum ki başka bişe yemiyim diye ama ne fayda

Yaa o değil de ben şu oyuncak filan örüyorlar ya onu çok ama çok istiyom yapabilmeyi. Videodan da baktım ama hiç kâr etmedi. NATO kafa nato mermer

Küçük piyenses
26 yaşındayım

Aaaaaaa gençmişsin.
Ben 31 yaşımdayım artık bir doğurayım da belki ikinci olur üçüncü olmaz heralde. :)

Tabii ya yapmak isteyince oluyor. İyi yapmışsın cesaret edip denemekle. Aslında insana iyi de bir hobi. Başka şeyler de yaparsın bundan sonra. :) Tüm aileye. :)
Benim kayınvalidem terzi. Neler yapıyor kendine görsen. Ondan ilham alacağım biraz... :)

Yaa o değil de ben şu oyuncak filan örüyorlar ya onu çok ama çok istiyom yapabilmeyi. Videodan da baktım ama hiç kâr etmedi. NATO kafa nato mermer

Aaaa evet o oyuncak konusu muhtesem ama bana da cok zor gecti daha dur Yesim haroso or duz or ne haddine battaniyeyi bitir once dedim
Ufak toplar oruyolar rengarenk sungerler koyup, tavsanlar ayilar... cok hos <3

aahahah Allah kolaylik versin vallaha 3 erkek zordur Ama masallah nasil guzel buyutmussunuz daha yasinizda genc, masallah vallaha gipta ettim dogrusu :)
Çocuklar bişekilde büyüyo ama bizim ömrümüzden yiyorlar ruhen ve fiziken... Ama mutluluk kaynağı Yaa onlar olmadan olmaz.

Once kismetse bebegime bikac parca yapayimda sulaleye bakariz artik duz orguyle neler yapabilcem
Aaa super imkan vallaha bence kaparsin biseyler.

Valla heves ettim şimdi

Vallaha bence kesinlikle videolari bir izle instagram kullaniyorsan adim adim anlatan bir suru kullanici var, bu isi yapiyorlar. Bebek oyuncaklarindan tutta kiyafete battaniyeye kadar herseyin videosu aciklamasi var.
Kap tuysuz bi ip dene ör ör sök :)

Neler yapıyorsunuz ? Yada Hamile kalmadan önce neler yapıcaksınız herkes Bi paylaşsın mı ? :)

Ben kendi problemlerime göre sıraya soktum.
1 - Belimin tamamen iyileşmesi
2- Dişlerimin ve kalsiyum depolarını güçlendirme
3- Zayıflama ve Kilo kontrolü
4- Kan değerlerimi düzeltme(kansızlık ve demir depolarıyla ilgili)
5- genel olarak en başından beri: Para biriktirmek
Şuanda aklıma bunlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…