Ay anladım geçmiş olsun çok. Neyse ki geçmiş bitmiş hepsi.Ben üç kez oldum ilki fıtıktı iki sene önce. İkincisi mayısta yine fıtık ama ileri derece patlamış ve sağ ayak tutmuyo tuvaletimi filan kaçırıyodum aşırı ağrı ile mecbur yine oldum. Üçüncüsü ise ondan 10 gün sonra gelişti ilaçların bittiği gün dayanılmaz Ağrı'lar başladı kortizon kullandım 6 doz iğne. Geçmedi emar çekti meğer ameliyatta başka sinir zedelenmiş ben bu bir haftada tamamen yatalak kaldım felç etti belden aşağı. Emarın ertesi günü yine ameliyat oldum. Şimdi iyim güçlendirme ve koruma aşamasındayım yürüyebiliyorum çok şükür bana kalan 18 kg hediyesi ile maalesef...
Benim iştah çok fena hergeçengün kg alıyorum naapcam bilmem durum vahim biyerden başlamalıyım diyet olmasa da dikkat etmem lazım obez olmaya doğru gidiyorum
Elif ismini ben de çok severim.Allah izin verirse inşallah Bi kızım olmasını istiyorum. Ümid ediyorum. Eğer olursa ismi: Elif - Erva- Esma üçünden biri ama özellikle Elif istiyorum
Büyük oğlumun adı(6); Enes
Küçük oğlum(3.5) ; Eyüp
Hehe. Üç erkek cidden zor olur, ama çok da güzel olur ileride ilişkileri üç erkek hep birbirlerini kollarlar arkadaş olurlar. Kız olursa da ailenizin küçük prensesi olur ne güzel.O da erkek olursa artık doğumhaneden tımarhaneye geçişimi isterim
Ay öğrenirim ben de :)
Aslında eskiden eşime kazak örüyordum. Ama düz modeller hep, anneannem yardım ediyordu. Üniversitedeydik o zaman. Evlendikten sonra bir daha yapmadım. :) Herhalde etkilemeye ihtiyacım kalmadı adamı...
İsim forumlarında takılıyordum, ne zevkli bebeğe isim bulmak. Çok çeşitli güzel isimler var. Zamanı gelse de biz de düşünsek:)
Sen istanbul'da ne taraftaydın?
Doktora nereye gidiyorsun?
Küçük piyensesHehe. Üç erkek cidden zor olur, ama çok da güzel olur ileride ilişkileri üç erkek hep birbirlerini kollarlar arkadaş olurlar. Kız olursa da ailenizin küçük prensesi olur ne güzel.
Kaç yaşındasın canım?
Ben üç kez oldum ilki fıtıktı iki sene önce. İkincisi mayısta yine fıtık ama ileri derece patlamış ve sağ ayak tutmuyo tuvaletimi filan kaçırıyodum aşırı ağrı ile mecbur yine oldum. Üçüncüsü ise ondan 10 gün sonra gelişti ilaçların bittiği gün dayanılmaz Ağrı'lar başladı kortizon kullandım 6 doz iğne. Geçmedi emar çekti meğer ameliyatta başka sinir zedelenmiş ben bu bir haftada tamamen yatalak kaldım felç etti belden aşağı. Emarın ertesi günü yine ameliyat oldum. Şimdi iyim güçlendirme ve koruma aşamasındayım yürüyebiliyorum çok şükür bana kalan 18 kg hediyesi ile maalesef...
Benim iştah çok fena hergeçengün kg alıyorum naapcam bilmem durum vahim biyerden başlamalıyım diyet olmasa da dikkat etmem lazım obez olmaya doğru gidiyorum
Yaa çok güzel bişeyler örmek filan özeniyorum ama okadar yeteneksizim ki Bi insanın eline hiç mi yakışmaz örgü? Yok hiç yapamıyom almıyo kafam.
İnşallah veririm Yaa kendimi kötü hissediyorum 24 saat açım ve doymuyorum iştah kapatacak bişeyler bulmam lazım.Ay cok gecmis olsun ciddi seyler atlatmissiniz. Cok sukur ki daha iyisiniz. Kilo yine verilir hic merak etmeyin siz saglikli olunda.
O da erkek olursa artık doğumhaneden tımarhaneye geçişimi isterim
Yaa o değil de ben şu oyuncak filan örüyorlar ya onu çok ama çok istiyom yapabilmeyi. Videodan da baktım ama hiç kâr etmedi. NATO kafa nato mermerBende anca zincir cekebiliyodum bi aksam esim evde yokken bi heves geldi ac videolara bak yesim dedim evde oylesine bi ip vardi deneye deneye sabahi ettim ogrendim biseyler. Ben ogrendiysem herkes ogrenir diyorum bendeKayinvalidem gordu elimde orguyu bi kahkaha patlatti ay seni boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim diye o derece
Küçük piyenses
26 yaşındayım
Tabii ya yapmak isteyince oluyor. İyi yapmışsın cesaret edip denemekle. Aslında insana iyi de bir hobi. Başka şeyler de yaparsın bundan sonra. :) Tüm aileye. :)Bende anca zincir cekebiliyodum bi aksam esim evde yokken bi heves geldi ac videolara bak yesim dedim evde oylesine bi ip vardi deneye deneye sabahi ettim ogrendim biseyler. Ben ogrendiysem herkes ogrenir diyorum bendeKayinvalidem gordu elimde orguyu bi kahkaha patlatti ay seni boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim diye o derece
Yaa o değil de ben şu oyuncak filan örüyorlar ya onu çok ama çok istiyom yapabilmeyi. Videodan da baktım ama hiç kâr etmedi. NATO kafa nato mermer
Çocuklar bişekilde büyüyo ama bizim ömrümüzden yiyorlar ruhen ve fiziken... Ama mutluluk kaynağı Yaa onlar olmadan olmaz.aahahah Allah kolaylik versin vallaha 3 erkek zordurAma masallah nasil guzel buyutmussunuz daha yasinizda genc, masallah vallaha gipta ettim dogrusu :)
Aaaaaaa gençmişsin.
Ben 31 yaşımdayım artık bir doğurayım da belki ikinci olur üçüncü olmaz heralde. :)
Tabii ya yapmak isteyince oluyor. İyi yapmışsın cesaret edip denemekle. Aslında insana iyi de bir hobi. Başka şeyler de yaparsın bundan sonra. :) Tüm aileye. :)
Benim kayınvalidem terzi. Neler yapıyor kendine görsen. Ondan ilham alacağım biraz... :)
Valla heves ettim şimdiOnce kismetse bebegime bikac parca yapayimda sulaleye bakariz artik duz orguyle neler yapabilcem
Aaa super imkan vallaha bence kaparsin biseyler.
Valla heves ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?