Ben kendi problemlerime göre sıraya soktum.
1 - Belimin tamamen iyileşmesi
2- Dişlerimin ve kalsiyum depolarını güçlendirme
3- Zayıflama ve Kilo kontrolü
4- Kan değerlerimi düzeltme(kansızlık ve demir depolarıyla ilgili)
5- genel olarak en başından beri: Para biriktirmek
Şuanda aklıma bunlar geldi.
Günaydın.
Dile getiremedim ama aynı sorunlar bende de inşallah bırakırız
Kalsiyuma gelince her iki hamileliğimde kalsiyum eksikliğinden aşırı kramplar ve diş çürümeleri yaşadım. Hâlâ da var artık Bi ek ilaç almam şart oldu!
Kızlar merhaba bende hamile kalmak istiyorum.4 senelik evliyim. fiziksel rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandığım için şimdiye kadar doktorlar izin vermedi. rahatsızlığım hala devam ediyor ama ben artık hamile kalmak istiyorum.gerekirse ilaçları bırakırım diye son 2-3 aydır denemelere başladık
yaptıklarım yapacaklarım ;
- kadın doğuma kontrole gidildi,herhangi bir problem çıkmadı çok şükür
- folik asite başladım ama düzensiz kullanıyorum,düzenli içmeye gayret edicem
- kahvaltı alışkanlığını kazanmaya çalışıyorum, şimdilik ilerleme yok ama olacak inşallah
- daha dinç-hareketli olma adına yürüyüşe başlayacağım
- en kısa zamanda yüzmeye başlıcam
- 1 senede aldığım 5 kiloyu vermeye çalışacağım
- ayrıca maneviyatımı da güçlendirmeye çalışıyorum,Kuran hatmi başladım. namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum
Tünaydııın. Benim yapacaklarım
-Kansızlık sorununu çözmek
-Hayatımı biraz daha düzenli yaşamak, spor beslenme uyku açısından.
-Ve 5-6 kilo vermek.
-İstanbul'da doktor araştırıp bulmak
-Ovülasyon testlerine başlamak (Bir sonraki aya kaldı)
Kızlar bir de oğlumun mezarına gitmek istiyorum. Fr'da olduğum için kaç aydır gitmedim. İlk işim bu olacak dönünce, konuşmak istiyorum oğlumla, kendimi en iyi hissettiğim yer orası. Sanırım benim maneviyatımı güçlendirmem böyle başlayacak.
vitamin eksikliğine bakılıyo ben çhekup yaptırdım. Ama sen Nasıl anlarsın mesela gece bacaklarına kramp girermi veya dişlerin kırılıp ufalanıyo mu ne bileyim bende böyle oluyodu ama testleri yaptırınca Dr. Demir depoların tükenmiş dedi Bi hap verdi Kansızlık 10 kan şurubu verdi çok da değil bence ama hamilelik için 12 ve üstü yapmam lazım. Bide suda eriyen kalsiyum ilacı verdi. Öyle yani. Ama 5-6 aydır bitti kullanmadım bu süreçte olağandışı şeyler de yaşadım ameliyattı kum dökmeydi kadın hastalıkları filan gibi. Bu yüzden dişçiyi hallettikten sonra Bi chekup daha yaptırıcam neler olur görürüz o Zaman.Gunaydiin :)
Baya onemli o halde. Peki biliyor musunuz ben nasil anlayabilirim depolarim az mi yeterli mi diye ek ilac almadan? Kan testinde mi goruluyor?
merhaba çabaların sonuç verir inşallah güzel isteklerin :) bende hatim başlamak istiyom bu sene inşallah Allah muvaffak etsin.Kızlar merhaba bende hamile kalmak istiyorum.4 senelik evliyim. fiziksel rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandığım için şimdiye kadar doktorlar izin vermedi. rahatsızlığım hala devam ediyor ama ben artık hamile kalmak istiyorum.gerekirse ilaçları bırakırım diye son 2-3 aydır denemelere başladık
yaptıklarım yapacaklarım ;
- kadın doğuma kontrole gidildi,herhangi bir problem çıkmadı çok şükür
- folik asite başladım ama düzensiz kullanıyorum,düzenli içmeye gayret edicem
- kahvaltı alışkanlığını kazanmaya çalışıyorum, şimdilik ilerleme yok ama olacak inşallah
- daha dinç-hareketli olma adına yürüyüşe başlayacağım
- en kısa zamanda yüzmeye başlıcam
- 1 senede aldığım 5 kiloyu vermeye çalışacağım
- ayrıca maneviyatımı da güçlendirmeye çalışıyorum,Kuran hatmi başladım. namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum
Sağollll canım.Kiyamam yaa duygulandirdiniz beni... Tez zamanda kavusursunuz insallah.
Benim su anda duzenli olacagini sanmiyorum adetimin ama faydasi olur mu gozlemlemek adina ovuslasyon testinin? Ben Mart gibi oluruna birakiriz baktik 3-4 ay olmuyor ovulasyonu o zaman yaparim diye dusunuyordum.
vitamin eksikliğine bakılıyo ben çhekup yaptırdım. Ama sen Nasıl anlarsın mesela gece bacaklarına kramp girermi veya dişlerin kırılıp ufalanıyo mu ne bileyim bende böyle oluyodu ama testleri yaptırınca Dr. Demir depoların tükenmiş dedi Bi hap verdi Kansızlık 10 kan şurubu verdi çok da değil bence ama hamilelik için 12 ve üstü yapmam lazım. Bide suda eriyen kalsiyum ilacı verdi. Öyle yani. Ama 5-6 aydır bitti kullanmadım bu süreçte olağandışı şeyler de yaşadım ameliyattı kum dökmeydi kadın hastalıkları filan gibi. Bu yüzden dişçiyi hallettikten sonra Bi chekup daha yaptırıcam neler olur görürüz o Zaman.
Umarım fikir verebilmişimdir biraz :)
merhaba çabaların sonuç verir inşallah güzel isteklerin :) bende hatim başlamak istiyom bu sene inşallah Allah muvaffak etsin.
Sabah kahvaltısı önemli konu mutlaka aksatmamanı öneririm. Rahatsızlığın mühim mi onu aksatmasan hamileliğe engel midir bilmiyorum ama Dr. Una danış, sonra ilaçları bırakmaya başla derim
Sağollll canım.
Evet benim de pek düzenli değil şu an iki ay oldu bırakalı. Bir sonraki ay biraz daha düzenine kavuşur diye düşündüm. Benim testi yapmamın sebebi yumurtlamanın olduğu gün ilişkiyi atlamamak. Erken geç yumurtlama olursa bilmek...
Maşallah olmaz inşallahYok canim cok sukur oyle bi sorunum yok. Varsada check up ta cikar o halde. Cok tesekkurler :)
Dün bende bayaa baktım örgü öğrenmek için sayenizde heves ettim.Siskinlikten patlamak uzereyim artikNe kadar surer bu bilmiyorum..
Peki canim ben simdiden yapsam bi faydasi olur mu 3-4 ay sonrasi icin? Yani regl duzenli olmayinca yumurtlama zamani da degisir bilemedim kafamda deli sorular:)
Bu arada iplerim geldi ufak denemelerimi paylasacagim :)
Dün bende bayaa baktım örgü öğrenmek için sayenizde heves ettim.
Merakla bekliyor olucam yaptıklarını bakarsın bende başlarım
yok canım. 3-4 ay sonrası için faydası olmaz.
benim de düzensizdi ama geçen ay rahat regl oldum sadece miktar olarak daha çoktu nedense. Artık bu periyodu kaçırdım muhtemelen bir sonraki ay alıcam.
Senin de düzene girince yap bence testi. Zaten çok zaman alacağını sanmıyorum düzene oturmasının :)
Öyle oluyo insan adet olamayınca...
Ayyy benim sürekli online bebek kıyafet sitelerine bakmam nolcakk.... :)
Canım spor salonuna mı gidiyorsunTek olmamama nasil seviniyorum anlatamam. Is yerinden gorecekler diye panik oluyorum bi yandan daIplerim geldi o kargoyu nasil saklayacagimi bilemedim. Spordan cikip eve gidip ormek icin nasil heyecanliyim anlatamam.
Ah o kiyafetler, mis kokulu... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?