Canım spor salonuna mı gidiyorsun
Ben de yazıldım. Ayrıca zumba salsa bachata dersleri filan var. Belki aletli spor pek yapamam ama dans derslerine gidebilirim diye düşünüyorum. 5-6 kilomu versem bi :)
Ay işyerinde saklama işi çok zor. ben de ilk gebeliiimde yaşamıştım aynısını... Nerede çalışıyorsun bilmiyorum sorun ederler mi? Maalesef hamilelik bazı işyerlerinde çok sorun oluyor aslında hiç etik değil.
Ama hamile kaldığında sevincini paylaşacak bi çok iş arkadaşında vardır eminim. Şimdilik bende hehecanımı eşimle bile paylaşmaya çekiniyorum...
İpleerin gelmiş yap da göster bize :)
Bende haftasonu kayınvalideme sorucam biraz neler yapabilirim diye :) öğrenmeye çalışıcam bişiyler :)
Carrefour'a gidiyoruz bazen eşimle. Bir gözüm hep bebek kıyafetlerinde oluyor. Disney'li filan :) Sonra eşim görmesin diye hemen kafamı çeviriyorum :)
merhaba çabaların sonuç verir inşallah güzel isteklerin :) bende hatim başlamak istiyom bu sene inşallah Allah muvaffak etsin.
Sabah kahvaltısı önemli konu mutlaka aksatmamanı öneririm. Rahatsızlığın mühim mi onu aksatmasan hamileliğe engel midir bilmiyorum ama Dr. Una danış, sonra ilaçları bırakmaya başla derim
Çok Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin sana şifa olur doktorunun da dedği gibi..Artrit hastasıyım canım. geçen sene bu dönem ilaçları bıraktım 3-4 ay sonra tekrar başlamak zorunda kaldım.doktoruma kalsa acele etmemem gerekiyor,ama 4 senedir bir adım ilerleme yok malesef. ilaçlar sadece hastalığımı baskılıyor üstelik ilerleyen yıllarda daha da ilerleme ihtimali varmış, bende gençken daha çabuk atlatacağımı düşünerek ve ilerleyen zamandan korktuğum içim biran önce olsun istiyorum.
ayrıca farklı bir doktor da bu tür hastalıkların hamilelik döneminde kendiliğinden yok olduğunu,hamile kalmamda bir sakınca olmadığını söylemişti
uzun lafın kısası şuan kendimin doktoruyum.ilaçları kullanıyorum,biryandan da hamile kalmaya çalışıyorum.hamile kaldığım an ilaçları kesip sadece p*rol la devam edicem inşallahtabii dr kontrollerime de devam ediyorum
Alıntı yapmamışım pardonArtrit hastasıyım canım. geçen sene bu dönem ilaçları bıraktım 3-4 ay sonra tekrar başlamak zorunda kaldım.doktoruma kalsa acele etmemem gerekiyor,ama 4 senedir bir adım ilerleme yok malesef. ilaçlar sadece hastalığımı baskılıyor üstelik ilerleyen yıllarda daha da ilerleme ihtimali varmış, bende gençken daha çabuk atlatacağımı düşünerek ve ilerleyen zamandan korktuğum içim biran önce olsun istiyorum.
ayrıca farklı bir doktor da bu tür hastalıkların hamilelik döneminde kendiliğinden yok olduğunu,hamile kalmamda bir sakınca olmadığını söylemişti
uzun lafın kısası şuan kendimin doktoruyum.ilaçları kullanıyorum,biryandan da hamile kalmaya çalışıyorum.hamile kaldığım an ilaçları kesip sadece p*rol la devam edicem inşallahtabii dr kontrollerime de devam ediyorum
İsteyen herkes için Amin ama ben kısa Zaman'da istemiyom onu da belirteyim 2017 gibi iyidir diye düşünüyom yine de kısmetamin inşallah
Allah'ım hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah
Ben de bu ay doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk kez regl olmaya çalışıyorum. Haptan önce 30-32 günlüktü periyodlarım. Hap alırken tabi 28 oldu. Hapa devam etseydim dün olmalıydım şimdi ne Zaman olur bilmiyorum. Belirtiler var ama bir an önce olsa şahane olur kendimi çok şiş hissediyorum. Gözüm sürekli abur cuburlardaBi de bu ay bizde bi kaza oldu ama tahminimce yumurtlama zamanıma daha vardı herhalde gebelik yoktur diye düşünüyorum ama kısmet. Belki birkaç gün daha geçerse test yaparım.
Günaydın Kızlar. Bende her gün bir kaç defa eşime bebek yapalım mı diyorum erkenden ama tık yok :)
Ya sorma benim yeğenim 6 aylık benim hamileliğimde devam etseydi 5 aylık olacaktı. Yeğenimi her gördüğümde bebek bebek diye tutturuyorumYa ne olacak bizim bu sabirsizligimiiiz :) Ilaci biraktigimdan dolayi daha en az 2 daha beklemem lazim ama dayanabilir miyim bilmiyorum. Cok yakin bir arkadasimin bebegi oldu her gun gidip sevesim var :)) Ahh ahh Allah cok bekletmesin...
Ya sorma benim yeğenim 6 aylık benim hamileliğimde devam etseydi 5 aylık olacaktı. Yeğenimi her gördüğümde bebek bebek diye tutturuyorum
hayırlısı tabiiki.. ee hemen şimdi olsa temmuz 2016 olacak. 2016'nın yarısını geçince 2017 sayılır oİsteyen herkes için Amin ama ben kısa Zaman'da istemiyom onu da belirteyim 2017 gibi iyidir diye düşünüyom yine de kısmet
Belki vardır hamilelik :) Hayırlısı olsun canım.Ben de bu ay doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk kez regl olmaya çalışıyorum. Haptan önce 30-32 günlüktü periyodlarım. Hap alırken tabi 28 oldu. Hapa devam etseydim dün olmalıydım şimdi ne Zaman olur bilmiyorum. Belirtiler var ama bir an önce olsa şahane olur kendimi çok şiş hissediyorum. Gözüm sürekli abur cuburlardaBi de bu ay bizde bi kaza oldu ama tahminimce yumurtlama zamanıma daha vardı herhalde gebelik yoktur diye düşünüyorum ama kısmet. Belki birkaç gün daha geçerse test yaparım.
Ya sorma benim yeğenim 6 aylık benim hamileliğimde devam etseydi 5 aylık olacaktı. Yeğenimi her gördüğümde bebek bebek diye tutturuyorum
evet canım 2014 eylül de hamile kaldım 2014 kasımda kürtaj oldum. O günden beri hiç denemedik artık sabırsızlanmaya başladım. Hala korkum geçmedi yine düşük olursa diye. Bir rahatsızlığım mı var acaba diyorum ama genetik testleri devlet yapmıyor özel ise çok pahalı. İnşallah çoğu kadında olduğu gibi ilk bebek düşüğüdür bir rahatsızlığım yoktur. 2016 Şubat mart gibi anlıcaz hayırlısıyla ::)Selam kızlar. İyi akşamüstleri...
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum erken kalkmama rağmen bi bakıyorum saat 15h olmuş.
Belki vardır hamilelik :) Hayırlısı olsun canım.
Adet olamamak çok sıkıyor insanı inşallah çok gecikmez hamilelik yoksa da :)
Canım senin düşüğün mü vardı?
Ben de her küçük bebek gördüğümde daha da sabırsızlanıyorum. İnşallah çok bekletmez bebekler bizi.
Kan hapı bende inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Doktor ne açken ne tokken iç demişti öyle yapıyorum ama...
evet canım 2014 eylül de hamile kaldım 2014 kasımda kürtaj oldum. O günden beri hiç denemedik artık sabırsızlanmaya başladım. Hala korkum geçmedi yine düşük olursa diye. Bir rahatsızlığım mı var acaba diyorum ama genetik testleri devlet yapmıyor özel ise çok pahalı. İnşallah çoğu kadında olduğu gibi ilk bebek düşüğüdür bir rahatsızlığım yoktur. 2016 Şubat mart gibi anlıcaz hayırlısıyla ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?