2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Carrefour'a gidiyoruz bazen eşimle. Bir gözüm hep bebek kıyafetlerinde oluyor. Disney'li filan :) Sonra eşim görmesin diye hemen kafamı çeviriyorum :)

Aslinda amator boksordum 2 hafta oncesine kadar bebek fikrinden dolayi birakmam gerekiyodu Su anda bi salona gidiyorum hala fazla kilom var ama vermem gereken... Dans cok mantikli eger aletler hosunuza gitmiyorsa ama yuruyusu aliskanlik edinin derim.

Is yerim oyle sorun edecek bi yer degil ama ofisteki tum arkadaslarim genelde 30 yasindan sonra bebegi olan ya da henuz olmayan insanlar. 25 yas erken geliyor onlara o yuzden garipsenebilir ama hamileyim dedikten sonra kim ne diyebilir degil mi? :)

Yastik yapiyodum onu yuklemeye calisayim bakalim :)

Bu da yapmaya calistigim yastik kilifim daha buyuyecek insallah:)

Eklentiler

• IMG_20151018_232900.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 54
Carrefour'a gidiyoruz bazen eşimle. Bir gözüm hep bebek kıyafetlerinde oluyor. Disney'li filan :) Sonra eşim görmesin diye hemen kafamı çeviriyorum :)

ahahah aynen yaa sorma ama arkadasin bebegine aldigimiz bi zibini eline almis gulumserken gorunce hic farkettirip o anini bozmak istemedim o da ayni durumda da ikimizde caktirmama pesindeyiz iste

Artrit hastasıyım canım. geçen sene bu dönem ilaçları bıraktım 3-4 ay sonra tekrar başlamak zorunda kaldım.doktoruma kalsa acele etmemem gerekiyor,ama 4 senedir bir adım ilerleme yok malesef. ilaçlar sadece hastalığımı baskılıyor üstelik ilerleyen yıllarda daha da ilerleme ihtimali varmış, bende gençken daha çabuk atlatacağımı düşünerek ve ilerleyen zamandan korktuğum içim biran önce olsun istiyorum.
ayrıca farklı bir doktor da bu tür hastalıkların hamilelik döneminde kendiliğinden yok olduğunu,hamile kalmamda bir sakınca olmadığını söylemişti

uzun lafın kısası şuan kendimin doktoruyum.ilaçları kullanıyorum,biryandan da hamile kalmaya çalışıyorum.hamile kaldığım an ilaçları kesip sadece p*rol la devam edicem inşallah tabii dr kontrollerime de devam ediyorum

Çok Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin sana şifa olur doktorunun da dedği gibi..

Ah inşallah biran önce hayırlısıyla hamilelik haberini alırız diyeyim o zaman

Alıntı yapmamışım pardon

amin inşallah
Allah'ım hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah
İsteyen herkes için Amin ama ben kısa Zaman'da istemiyom onu da belirteyim 2017 gibi iyidir diye düşünüyom yine de kısmet

Ben de bu ay doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk kez regl olmaya çalışıyorum. Haptan önce 30-32 günlüktü periyodlarım. Hap alırken tabi 28 oldu. Hapa devam etseydim dün olmalıydım şimdi ne Zaman olur bilmiyorum. Belirtiler var ama bir an önce olsa şahane olur kendimi çok şiş hissediyorum. Gözüm sürekli abur cuburlarda Bi de bu ay bizde bi kaza oldu ama tahminimce yumurtlama zamanıma daha vardı herhalde gebelik yoktur diye düşünüyorum ama kısmet. Belki birkaç gün daha geçerse test yaparım.

Hayirli ugurlu olsun:) Bende ayni durumdayim cok sisim cok gecikti, hamile degilimdir ama insani perisan ediyor bu hal

Günaydın Kızlar. Bende her gün bir kaç defa eşime bebek yapalım mı diyorum erkenden ama tık yok :)

Günaydın Kızlar. Bende her gün bir kaç defa eşime bebek yapalım mı diyorum erkenden ama tık yok :)

Ya ne olacak bizim bu sabirsizligimiiiz :) Ilaci biraktigimdan dolayi daha en az 2 daha beklemem lazim ama dayanabilir miyim bilmiyorum. Cok yakin bir arkadasimin bebegi oldu her gun gidip sevesim var :)) Ahh ahh Allah cok bekletmesin...

Ya ne olacak bizim bu sabirsizligimiiiz :) Ilaci biraktigimdan dolayi daha en az 2 daha beklemem lazim ama dayanabilir miyim bilmiyorum. Cok yakin bir arkadasimin bebegi oldu her gun gidip sevesim var :)) Ahh ahh Allah cok bekletmesin...
Ya sorma benim yeğenim 6 aylık benim hamileliğimde devam etseydi 5 aylık olacaktı. Yeğenimi her gördüğümde bebek bebek diye tutturuyorum

Ya sorma benim yeğenim 6 aylık benim hamileliğimde devam etseydi 5 aylık olacaktı. Yeğenimi her gördüğümde bebek bebek diye tutturuyorum

Kiyamam yaa En kisa zamanda insallah tekrardan olacak hic uzulme. Kismetse hepimiz burda birbir bebek haberlerimizi paylasacagiz :)

Selam kızlar. İyi akşamüstleri...
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum erken kalkmama rağmen bi bakıyorum saat 15h olmuş.

Belki vardır hamilelik :) Hayırlısı olsun canım.
Adet olamamak çok sıkıyor insanı inşallah çok gecikmez hamilelik yoksa da :)

Canım senin düşüğün mü vardı?
Ben de her küçük bebek gördüğümde daha da sabırsızlanıyorum. İnşallah çok bekletmez bebekler bizi.

Kan hapı bende inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Doktor ne açken ne tokken iç demişti öyle yapıyorum ama...

evet canım 2014 eylül de hamile kaldım 2014 kasımda kürtaj oldum. O günden beri hiç denemedik artık sabırsızlanmaya başladım. Hala korkum geçmedi yine düşük olursa diye. Bir rahatsızlığım mı var acaba diyorum ama genetik testleri devlet yapmıyor özel ise çok pahalı. İnşallah çoğu kadında olduğu gibi ilk bebek düşüğüdür bir rahatsızlığım yoktur. 2016 Şubat mart gibi anlıcaz hayırlısıyla ::)

Insallah hicbiseycik olmaz simsiki tutunur bebegin sana, kucagina da alirsin hayirlisiyla.

Ay su Subat Mart ne zaman gelecek yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…