2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım sen yüreğini ferah tut hiç sorunsuz geçecek hamileliklerimiz inşallah :)
Bence genetik bir sorun yoktur birçok kadının başından geçiyor düşük. Hatta bazen farkında olmuyormuş hamile kalıp düşük yaptığının bazıları.
İnşallah yakın zamanlarda hamile kalırız da paylaşımlarımız devam eder. :)

hayırlısı tabiiki.. ee hemen şimdi olsa temmuz 2016 olacak. 2016'nın yarısını geçince 2017 sayılır o
Evet hakkımızda hayırlısı ben küçük oğlum okula başlamış olur diye 2017 diyom sma Allah bilir nezaman olursa.

Evet hakkımızda hayırlısı ben küçük oğlum okula başlamış olur diye 2017 diyom sma Allah bilir nezaman olursa.
Canım senin oğlanlar nasıl anlaşıyor, iyi mi araları :)
Aynı seninkiler yaşında oğulları var eşimin abisinin. İkiz gibiler yaş farkına rağmen o kadar iyi anlaşıyorlar ki, yaramazlar da ama çete gibi:)

Belki vardır hamilelik :) Hayırlısı olsun canım.
Adet olamamak çok sıkıyor insanı inşallah çok gecikmez hamilelik yoksa da :)

2 gün geçti. Biraz önce heveslenip test yaptım çıkmadı bi şey :)

Ah ah nerdeeeee düşman gibiler her dk saç baş yolmalar kavgalar. Büyük olan anaokula gidiyo tam gün biraz rahatladım derken şimdi de ödevlerle başımız dertte bitürlü anlatamıyom algılamıyor sanki sabırla tekrar tekrar söylüyom şuan pes ettim etmek zorunda kaldım yoksa bağırcam filan bukez de dersten soğıycak

2 gün geçti. Biraz önce heveslenip test yaptım çıkmadı bi şey :)
Olsun canım. Sonraki aylara alırız güzel haberlerini inş. :)

Birkaç yıl daha geçsin arkadaş gibi olurlar :)
Maalesef okulun ilk yılları sıkıntılı oluyor. Bazı çocuklar da ilgisiz oluyor. Düzelir merak etme. Haklısın dersten soğutma sakın çocuğu. :) Anaokulunda ödev mi olurmuş ayrıca. Kücücük cocuk onlar daha...

Ah ah ben dört gözle bekliyom arkadaş gibi olacakları günü. İyi deliyim bende bu halde yine Bebek istiyom

selam kızlar.nerelerdesiniz ya Y YESIMBOZ olcaaay boza
ben kadın doğum doktoruna gittim muayeneye ama gitmesem de çok bir şey fark etmeyecekmiş kızlar.ne ilgilendi ne doğru dürüst test yaptı.kadına diyorum kızamıkçık geçirdim mi emin değilim test yapalım,sizin yaşınızdakilere aşı yapılıyor hamile kaldığında gerekli testleri yaparız diyor.benim istememle zorla kan değerlerime baktırdım.muayene etti bir de sözde ama tek kelime söylemedi. folik aside başlayabilirsin dedi ki ben sordum onuda...
yani anlayacağınız kızlar doğru dürüst doktor yok piyasada...

nereye gittin tatlım hangi hastane. Bazı doktorlar aynı canım

Selam cnm.
Sinirlerini bozma genelde hiçbir problem olmadan gidince öyle yapıyorlar sanırım daha önce de okumuştum böyle bir durum doktorlarda.
Devlete mi gittin özele mi?
Belki muayenehanelerde daha ilgililerdir ama ona da dünya para...

özel hastaneye gittim canım dediğin gibi özel muayeneye gitsem kesin çok ilgilenirlerdi.
neyse bir sorun olsaydı söylerdi diyorum :)

olcaaay deniztir kızlar birde dün dayımın kızının kına gecesine gittik.orada 2 tane hamile vardı bizim akrabalardan birde 2 çocuğu olan bir arkadaşımız var benden 2 yaş büyük.onları nasıl kıskandım anlatamam.

özel hastaneye gittim canım dediğin gibi özel muayeneye gitsem kesin çok ilgilenirlerdi.
neyse bir sorun olsaydı söylerdi diyorum :)

Evet canım bakmış sonuçta. Bir sorun görse söylerdi. Onlar da günde 30 tane hastaya bakıyor anlamak lazım bazen çok sinir bozucu olsalar da. :)
Haha ne güzel inşallah bir- bir buçuk yıla sen de onlar gibi olacaksın. Hemen hamile kalırsak inş sorunsuz beklemeden...

deniztir aynen canım bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar birşey var yada yok deseler yetecek bana ama onu bile demeye acizler.
şimdi benim bir korkum var.ben hamile kaldığımda endokrin doktorum kontrole geleceksin dedi eee kadın doğuma da gitmem gerekiyor.her hafta mı kontrole gideceğim bu iki doktora bilginiz var mı?iş yerinde sorun olmasını istemiyorum.

canım normal hamilelik geçirirsen kadın doğumcu seni ayda bir defa çağırır. Endokrin için bir şey diyemeyeceğim

canım normal hamilelik geçirirsen kadın doğumcu seni ayda bir defa çağırır. Endokrin için bir şey diyemeyeceğim
ilk 3 ay her hafta mı çağırıyorlar yoksa o zaman da mı ayda 1 defa çağırıyor?

yengec4 canım gebelik kontrolleri başlangıçta ayda 1 doğuma yakın sıklaşıyor merak etme. Ben de bugün regl oldum o bitsin gideceğim kadın doğum uzmanına. Vajinal ultrasondan muayeneden korkuyorum ben de ya yoksa daha önce de gidecektim erteledim :)

Yok cnm ayda bir kere. İlk başlarda kalp sesi duyma kese görme filan derken biraz sık gidiyorsun sadece. Birde son 2 ay sıklaşıyor.
Ama endokrini bende bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…