hayırlısıyla hep beraber inşallahInsallah hicbiseycik olmaz simsiki tutunur bebegin sana, kucagina da alirsin hayirlisiyla.
Ay su Subat Mart ne zaman gelecek yaa :)
Canım sen yüreğini ferah tut hiç sorunsuz geçecek hamileliklerimiz inşallah :)evet canım 2014 eylül de hamile kaldım 2014 kasımda kürtaj oldum. O günden beri hiç denemedik artık sabırsızlanmaya başladım. Hala korkum geçmedi yine düşük olursa diye. Bir rahatsızlığım mı var acaba diyorum ama genetik testleri devlet yapmıyor özel ise çok pahalı. İnşallah çoğu kadında olduğu gibi ilk bebek düşüğüdür bir rahatsızlığım yoktur. 2016 Şubat mart gibi anlıcaz hayırlısıyla ::)
Evet hakkımızda hayırlısı ben küçük oğlum okula başlamış olur diye 2017 diyom sma Allah bilir nezaman olursa.hayırlısı tabiiki.. ee hemen şimdi olsa temmuz 2016 olacak. 2016'nın yarısını geçince 2017 sayılır o
Canım senin oğlanlar nasıl anlaşıyor, iyi mi araları :)Evet hakkımızda hayırlısı ben küçük oğlum okula başlamış olur diye 2017 diyom sma Allah bilir nezaman olursa.
Belki vardır hamilelik :) Hayırlısı olsun canım.
Adet olamamak çok sıkıyor insanı inşallah çok gecikmez hamilelik yoksa da :)
Ah ah nerdeeeee düşman gibiler her dk saç baş yolmalar kavgalar. Büyük olan anaokula gidiyo tam gün biraz rahatladım derken şimdi de ödevlerle başımız dertte bitürlü anlatamıyom algılamıyor sanki sabırla tekrar tekrar söylüyom şuan pes ettim etmek zorunda kaldım yoksa bağırcam filan bukez de dersten soğıycakCanım senin oğlanlar nasıl anlaşıyor, iyi mi araları :)
Aynı seninkiler yaşında oğulları var eşimin abisinin. İkiz gibiler yaş farkına rağmen o kadar iyi anlaşıyorlar ki, yaramazlar da ama çete gibi:)
Olsun canım. Sonraki aylara alırız güzel haberlerini inş. :)2 gün geçti. Biraz önce heveslenip test yaptım çıkmadı bi şey :)
Birkaç yıl daha geçsin arkadaş gibi olurlar :)Ah ah nerdeeeee düşman gibiler her dk saç baş yolmalar kavgalar. Büyük olan anaokula gidiyo tam gün biraz rahatladım derken şimdi de ödevlerle başımız dertte bitürlü anlatamıyom algılamıyor sanki sabırla tekrar tekrar söylüyom şuan pes ettim etmek zorunda kaldım yoksa bağırcam filan bukez de dersten soğıycak
Olsun canım. Sonraki aylara alırız güzel haberlerini inş. :)
Birkaç yıl daha geçsin arkadaş gibi olurlar :)
Maalesef okulun ilk yılları sıkıntılı oluyor. Bazı çocuklar da ilgisiz oluyor. Düzelir merak etme. Haklısın dersten soğutma sakın çocuğu. :) Anaokulunda ödev mi olurmuş ayrıca. Kücücük cocuk onlar daha...
nereye gittin tatlım hangi hastane. Bazı doktorlar aynı canımselam kızlar.nerelerdesiniz ya Y YESIMBOZolcaaay boza
ben kadın doğum doktoruna gittim muayeneye ama gitmesem de çok bir şey fark etmeyecekmiş kızlar.ne ilgilendi ne doğru dürüst test yaptı.kadına diyorum kızamıkçık geçirdim mi emin değilim test yapalım,sizin yaşınızdakilere aşı yapılıyor hamile kaldığında gerekli testleri yaparız diyor.benim istememle zorla kan değerlerime baktırdım.muayene etti bir de sözde ama tek kelime söylemedi. folik aside başlayabilirsin dedi ki ben sordum onuda...
yani anlayacağınız kızlar doğru dürüst doktor yok piyasada...
Selam cnm.selam kızlar.nerelerdesiniz ya Y YESIMBOZolcaaay boza
ben kadın doğum doktoruna gittim muayeneye ama gitmesem de çok bir şey fark etmeyecekmiş kızlar.ne ilgilendi ne doğru dürüst test yaptı.kadına diyorum kızamıkçık geçirdim mi emin değilim test yapalım,sizin yaşınızdakilere aşı yapılıyor hamile kaldığında gerekli testleri yaparız diyor.benim istememle zorla kan değerlerime baktırdım.muayene etti bir de sözde ama tek kelime söylemedi. folik aside başlayabilirsin dedi ki ben sordum onuda...
yani anlayacağınız kızlar doğru dürüst doktor yok piyasada...
izmirde özel bir tıp merkezi canım.bir de ilgilenirler diye özele gittim yani ama hepsi aynı bu doktorlarınnereye gittin tatlım hangi hastane. Bazı doktorlar aynı canım
özel hastaneye gittim canım dediğin gibi özel muayeneye gitsem kesin çok ilgilenirlerdi.Selam cnm.
Sinirlerini bozma genelde hiçbir problem olmadan gidince öyle yapıyorlar sanırım daha önce de okumuştum böyle bir durum doktorlarda.
Devlete mi gittin özele mi?
Belki muayenehanelerde daha ilgililerdir ama ona da dünya para...
özel hastaneye gittim canım dediğin gibi özel muayeneye gitsem kesin çok ilgilenirlerdi.
neyse bir sorun olsaydı söylerdi diyorum :)
canım normal hamilelik geçirirsen kadın doğumcu seni ayda bir defa çağırır. Endokrin için bir şey diyemeyeceğimdeniztir aynen canım bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar birşey var yada yok deseler yetecek bana ama onu bile demeye acizler.
şimdi benim bir korkum var.ben hamile kaldığımda endokrin doktorum kontrole geleceksin dedi eee kadın doğuma da gitmem gerekiyor.her hafta mı kontrole gideceğim bu iki doktora bilginiz var mı?iş yerinde sorun olmasını istemiyorum.
ilk 3 ay her hafta mı çağırıyorlar yoksa o zaman da mı ayda 1 defa çağırıyor?canım normal hamilelik geçirirsen kadın doğumcu seni ayda bir defa çağırır. Endokrin için bir şey diyemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?