2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım bende geçen hafta gittim ilk defa daha önce gitmemiştim.çok yazı okuyup korktum acıyor bilmem ne falan diye ama hiç yazılanlar gibi değil korkma.ben hem muayene oldum hem smear testi yaptı

Yok cnm ayda bir kere. İlk başlarda kalp sesi duyma kese görme filan derken biraz sık gidiyorsun sadece. Birde son 2 ay sıklaşıyor.
Ama endokrini bende bilmiyorum...
inşallah o günleri görürüz canım

canım bende geçen hafta gittim ilk defa daha önce gitmemiştim.çok yazı okuyup korktum acıyor bilmem ne falan diye ama hiç yazılanlar gibi değil korkma.ben hem muayene oldum hem smear testi yaptı
Ben zeynep kamilde smear yaptırdım ben kastığımdan mı nedir çok acıdı kardeşim acıbadem de yaptırdı birşey hissetmemiş. Bende şimdi acıbadem özel sağlık sigortası yaptıracağım büyük ihtimal altı ay beklemeli

olabilir canım bir de yapan doktora göre de değişiyor.seni sakinleştirip anlatması lazım

Bugün karnım belim çok ağrıyo.sanki yarın adet olucam.
Ama sat'ım 3 ekim. Sizce normal mi endişelenmeli miyim

Bilmiyorumki belki ondandır
İlacı bıraktıgım için bu kadar erken olması normal mi...
olabilir canım ilacı bıraktıktan sonra bir kaç ay sürüyor vücudun kendini toparlaması.hem 20 gün geçmiş normal sayılabilir.

Kızlar aranızda ovülasyon testi kullanan var mı?ben bu ay denemeyi düşünüyorum ama günde kaç kez yapılıyor kafam karıştı

ilk gebeliğinde kaçıncı ayında hamile kaldın bilmiyorum ama bence hangi ay istiyorsan en az 6 ay önce çalışmalara başlamalısın. ilk ay olursa bahtına artık:)ben 4 AYdır deniyorum 18 ekim bat ti ama gelmedi test yaptım negatif.hakkımızda hayırlısı.

Canım ben bugün oldum hemen olsun istiyorum ama biraz kilom da var.2hafta içinde biraz kilo verirsem denemelere başlasam mı diyorum

Kızlar aranızda ovülasyon testi kullanan var mı?ben bu ay denemeyi düşünüyorum ama günde kaç kez yapılıyor kafam karıştı
Hergün bi kez yapsan yeter cnm.
28 günlük bi adet döngüsünde 11-14. Günler arasında yapman gerekmiş. Bende yapıcam bi sonraki ay. Hangi markalar var sen hiç araştırdın mı

zaten içinden çıkan prospektüsü okursun ama benim bildiğim kadarıyla her gün aynı saatte yapıyorsun çift çizgi kırmızı olunca fan fini fin fon:)çünkü çizginin çift olması 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacaği anlamına geliyor.tek püf noktası SABAH İLK İDRARLA OL MA YA CAK.

Hergün bi kez yapsan yeter cnm.
28 günlük bi adet döngüsünde 11-14. Günler arasında yapman gerekmiş. Bende yapıcam bi sonraki ay. Hangi markalar var sen hiç araştırdın mı
Benimde bugün oldu canım bitince başlayayım teste diyorum.ben eczaneden aldım galenik marka ama biraz pahalı 5li paket 25 tl.birde az önce yazdım kilo da vermem lazım

Canım ben bugün oldum hemen olsun istiyorum ama biraz kilom da var.2hafta içinde biraz kilo verirsem denemelere başlasam mı diyorum
valla hiç belli olmuyor ki kuzum ilk ay olan da var yıllarca bekleyen de.ben şimdi neden daha erken bırakmamışım korunmayı diyorum ama belki de vakti gelmemiştir.kilo engel değil bence.düzenin nasıldır?

Anladım canım o zaman öğlen falan yapmak mantıklı geliyor

Anladım canım o zaman öğlen falan yapmak mantıklı geliyor
bizim kızlar 15-17 gibi yapıyorlar ama sen kendin bilirsin.çalışıyorsan çalışma saatlerine göre ayarlayabilirsin.

Başla ya. Biz de başlıcaz korunmadan denemeye. Ben sadece merakımdan yapıcam testi bu ay yoksa o gün ilişki diye bi zorunluluk yok. Şimdilik biraz kafamız rahat olsun istiyorum. Şartlandırmayalım.

Kaç kilo vereceksin
Bende diyete başladım. 5-6 kilo vericem. Yürüyüş yapıyorum. Ne kadar verirsem kardır diye düşünüyorum.

valla hiç belli olmuyor ki kuzum ilk ay olan da var yıllarca bekleyen de.ben şimdi neden daha erken bırakmamışım korunmayı diyorum ama belki de vakti gelmemiştir.kilo engel değil bence.düzenin nasıldır?
Çok şükür düzenli canım 28günde bir oluyor.benimde ameliyattı atomdu ilaçtı yeni düzene girdi hayatım ama işte bunlar yüzünden kilo aldım.bi 10 kilo versem süper olacak

Canım benim aslında bi 10 kilo vermem lazım ama en azından şimdilik bi 5 versem ona da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…