2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Çok şükür düzenli canım 28günde bir oluyor.benimde ameliyattı atomdu ilaçtı yeni düzene girdi hayatım ama işte bunlar yüzünden kilo aldım.bi 10 kilo versem süper olacak
benim de düzenim yok işte son 4 ayım 26-29-34-22 gibi yani kafasına esince gelir.

yengec4 tatliiim sikma canini sen kimisi oyle cok hasta bakinca daraliyor pek ilgilenmiyor. Ama kizlarin da dedigi gibi birsey olsa mutlaka soylerdi sen icini ferah tut. Bi de sanirim jinekologlar hamile olmayanlari pek sevmiyo sanirim heyecansiz geliyo olsa gerek deniztir ben oluruna biraktim canim benimde agrilarim oluyor ara ara ilaci biraktim biliyorsn. Iki uc aya kendine gelir hayirlisiyla :)

O zaman sen de ovulasyon testi deneyebilirsin bence
ya hiç bu işlere girmeden bi 6 ay deneyeyim olmazsa doğrudan dr un kapısını çalayım diyorum ama test falan derken stres yaparsam olmaz diye korkuyorum.çünkü gebeliğin önündeki en büyük engel STRESS

İlahi Y YESIMBOZ . ya akşam akşam güldürdün beni

ya hiç bu işlere girmeden bi 6 ay deneyeyim olmazsa doğrudan dr un kapısını çalayım diyorum ama test falan derken stres yaparsam olmaz diye korkuyorum.çünkü gebeliğin önündeki en büyük engel STRESS
Doğru söylüyorsun canım biraz dene bakalım hayırlısı nolcak

Doğru söylüyorsun canım biraz dene bakalım hayırlısı nolcak
4 ay çok bir süre değil aslında hatta ben bunun 3 ayı yumurtlama tarihlerimi de kaçırmıştım..yani telefonun belirlediği tarihleri gerçi benim düzenim olmadığı için o takvım de bana pek uymaz ..amaaan neyse olacağı varsa olur.millet tek gece ile kalıyor.hayırlısı rabbim ne zaman ol derse o zman olur.

Kızlar aranızda ovülasyon testi kullanan var mı?ben bu ay denemeyi düşünüyorum ama günde kaç kez yapılıyor kafam karıştı
ben ovülasyon testi hiç kullanmadım internetten yumurtlama tarihime baktım ve ilk ayımda hamile kalmıştım. İnşallah ikinci denememde de hemen olur

ben ovülasyon testi hiç kullanmadım internetten yumurtlama tarihime baktım ve ilk ayımda hamile kalmıştım. İnşallah ikinci denememde de hemen olur
İnşallah canım benim 25-28 gün arasında değişiyor döngü o yüzden emin olamadım test deneyim dedim

Kızlar bir şey soracağım. Ben doğumu mu daha önce söylemiştim genel anestezi sezeryan yaptırmayı düşünüyorum devlet hastanesi kötü bir durum olmadıkça yapmıyor zaten. Doktorlar tecrübeli fakat muamele kötü özel hastanelerde doğum yapmak istiyorum ama her özel hastaneye gidemem yoğun bakım üniteleri filan bile olmuyor. İyi olan hastanelerde doğum da çok pahalı. Benim kardeşim acıbadem de yaptı ve çok memnundu bende kısmet olursa orda ameliyat olmak istiyorum. Oyüzden özel sağlık sigortası araştırdım ve acıbadem sigorta da sadece doğum teminatlı poliçe ilk yıl dört bin ikinci yıl dört bin olmak üzere sekizbin tutuyor. Ama 6 ay beklemeli. Yani Nisan ayında hamilelik çalışmalarına başlayacağım sizler neler düşünüyorsunuz yaptırmaya değer mi

Peki Acıbadem'de doğum ne kadarmış? Benim doktorum acentesi ile çalışıyor. Allah kısmet eder de gebe kalırsam orada olur herhalde. Orayı düşünmez misin? Ama tabi Anadolu yakasında mısın bilmiyorum.

acıbadem de on altı on yedi bin filan sadece doğum tabi. Anadolu yakasındayım

Herkese gunaydin kizlaar :) Bu hafta bir ayi daha bitiriyoruz, hayirlisiyla guzel seyler yapiyoruzdur umarim :) Hepinize iyi haftalaar .
Dun cok sevdigim bir arkadasimin 30 gunluk bebegini sevmeye gittim. Ufacik yaa asiri derecede korktum incitirim diye. Nasil olacak bilemiyorum :)
Bu pazar itibariyle de folik asite baslaniyor kismetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…