Çok tabi ki o yüzden sağlık poliçesi yaptırıyorum. Sekiz bine gel,yor. Rutin kontrollerde dahil
Ayy canım bende hiç bir bebeği kucağıma alamıyorum biraz da annesi bir şey der diye çekiniyorum.Herkese gunaydin kizlaar :) Bu hafta bir ayi daha bitiriyoruz, hayirlisiyla guzel seyler yapiyoruzdur umarim :) Hepinize iyi haftalaar .
Dun cok sevdigim bir arkadasimin 30 gunluk bebegini sevmeye gittim. Ufacik yaa asiri derecede korktum incitirim diye. Nasil olacak bilemiyorum :)
Bu pazar itibariyle de folik asite baslaniyor kismetse :)
Ayy canım bende hiç bir bebeği kucağıma alamıyorum biraz da annesi bir şey der diye çekiniyorum.
Ben de perşembeden itibaren folik asite basladım fakat çalışmaları aralık ayına ertelemeyi düşünüyorum biraz kilo vermem lazım hem kendim için hem bebeğim için kısmetse
Kendi bebeğimiz olunca mecbur bakacağız düşünmeye fırsat olmayacakBilmiyorum bizim olunca mecburen bi cesaret bakariz sanirim :)
Eger kilo fazlan varsa vermeye calis canim hem senin hemde bebegin icin. Cok heyecanli yaa su folik asite baslamak bile heyecanlandiriyo :)) Benim daha var Subatta baslayacagiz denemeye kismetse...
Kendi bebeğimiz olunca mecbur bakacağız düşünmeye fırsat olmayacak
Bende folik aside başladım bi değişik geliyor sanki bir şeyler yapamam gerekiyormuş gibi hissediyorum
merhaba kızlar ben eylül ayında 9 haftalık düşük yaptımOcak ayında bir sorun olmassa bebek yasağım bitiyor inşallah hayırlısıyla ocak 2016 da hamile kalırım da meleğimin acısı biraz hafifler. Sizlerin yazışmaları moral oldu bana da bende yavaş yavaş hazırlıklara başlamayı düşünüyorum. Sigaradan müzdarip arkadaşlardan bir sonuç alan oldu mu merak ettim bende de aynı sorun var malesef
hamilelik öncesini karşılamıyor bebeğin masrafını da karşılamıyor. artı sekizyüzseksen daha vermen lazımYani eger 8 bin tutarinda saglik policesi dogumu, oncesindeki ve sonrasindaki kontrollerini ve bebegin kontrollerini karsiliyorsa olabilir gibi gorunuyor. Yine de ciddi bi para ben kararsiz kalirdim acikcasi.
hamilelik öncesini karşılamıyor bebeğin masrafını da karşılamıyor. artı sekizyüzseksen daha vermen lazım
hoşbulduk arkadaşlar:) 1 hafta içinde sigaradan kurtulup folik asite başlamayı planlıyorum başarırım inş
saol canım inşallah geçecek bu zor günler ve burda herkes bebek telaşına düşmüş halde bulacağız bir gün kendimizi ben inanıyorum tabii hayırlısını versin rabbim.
Kizlar aranizda var mi oyle ben yavas yavas birseyler almayi dusunuyorum diyen? Biberon,gogus pompasi,battaniye...vb.
Bilemiyorum iste :) Kimisi de sonradan bi anda yuk olmasin diye ufak ufak almak lazim diyor...Çok erken değil mi? Hele bi Bebek olsun da :)
Hosgeldin aramiza.merhaba kızlar ben eylül ayında 9 haftalık düşük yaptımOcak ayında bir sorun olmassa bebek yasağım bitiyor inşallah hayırlısıyla ocak 2016 da hamile kalırım da meleğimin acısı biraz hafifler. Sizlerin yazışmaları moral oldu bana da bende yavaş yavaş hazırlıklara başlamayı düşünüyorum. Sigaradan müzdarip arkadaşlardan bir sonuç alan oldu mu merak ettim bende de aynı sorun var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?