2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba kızlarrrr...
Çok hastayım ne dokundu bilmiyorum dün akşamdan beri sürekli istifra ediyorum. Artık midemde de bişey kalmadı öğürüyorum sadece...

Cok gecmis olsun canim yaa havalar bi iyi bi kotu usutuyor insan. Bikac gun once bende oyleydim Cok dikkat et kendine.

hoşbuldum:) sigarayla son günlerim vedalaşıcam inş hamileyken içmemek çok kolay öncesinde de kendimi şartlarsam başarırım diye düşünüyorum.
İnş hepimiz istediğimiz zamanda hayırlısıyla alırız o müjdeli haberi:)

Canım ben ilk hamileliğimde sigara içiyordum gebe olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ama düşük yaptım.Sigaradan mı bilmiyorum tabi ki ama ikinci hamileliğimde böyle bir risk almak istemiyorum.Ben sigarayı ekim ayında 5 e düşürdüm ama adet dönemi çoğalttım. Bugün yine 5-6 dal ile devam ediyorum. Kasım Aralık gibi de bırakmak istiyorum. Erken başlarsak bırakmaya çalışmaya daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bana su sartlarda cok gibi geldi canim ya. Acibadem degilde daha uygun bir yerde dogum dusunmez misin? Sonucta onemli olan doktorun ve hastane sartlari.
Kardeşim Acıbadem de yaptı ve doktor profosör ve iyi bir doktor. Tam kapsamlı bir hastane. Ben diğer hastanelerden korkuyorum açıkçası

Sigaradan olma ihtimali düşük ama bir kere bu acıyı yaşayınca insan kendinden kaynaklanabilecek tüm riskleri sıfırlamak istiyor gerisi Allahın takdiri. Ben azaltamıyorum bir anda kesmemem lazım geri içmeye başlayalı 1 ay bile olmadı daha inş çabuk kurtulurum. Ne kadar zaman geçti ilk hamileliğinizin üstünden merak ettim.

Bu arada kilo vermek isteyen arkadaşlar ben çarşamba günü 5 te 5 diyetine başlayıp 3-4 kilo verip sonra tamamen sağlıklı beslenmeye dönmeyi düşünüyorum . siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?

Bu arada kilo vermek isteyen arkadaşlar ben çarşamba günü 5 te 5 diyetine başlayıp 3-4 kilo verip sonra tamamen sağlıklı beslenmeye dönmeyi düşünüyorum . siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?

5 te 5 i cok duydum ama acikcasi bir mantigini bulamadigim icin hic denemedim bu tip diyetleri. Hollywood, isvec,dukan falan.. Sonra misliyle alinir gibi geliyor.
Ben duzenli yuruyus, kosu+pilates yapiyorum haftanin en az 4-5 gunu. Bir de duzenli saglikli besleniyorum.

Ben daha öncede yapmıştım zorlamazsanız geri alınmıyor:) Tabii ki en güzeli yavaş yavaş ama benim şuan moral bulmaya çok ihtiyacım var 3 kilo falan bu şekilde verirsem sonrasında bende düzenli beslenerek devam etmeyi düşünüyorum ama psikoloji önemli önce onu toplamak şart:)

Peki hakikaten ise yariyor mu? Daha once denediginizde ne sonuc aldiniz?

Aaa ben hiç duymamıştım 5'te 5. Bi bakiyim. Ben de moral istiyorum.
Aramızdaki saat farkı 2 olmuş kızlar.

Kardeşim Acıbadem de yaptı ve doktor profosör ve iyi bir doktor. Tam kapsamlı bir hastane. Ben diğer hastanelerden korkuyorum açıkçası
Bende Acıbadem'de istiyorum.
Ama hamilelik sırasında da yaptırılamaz mı sigorta?

bir yılı geçti 2014 eylül hamile kaldım 2014 kasım kürtaj oldum. Bir daha da denemedim.Kısmetse 2016 nisandan sonra

Bunun yerine para biriktirmeyi denesen? Olmaz mı?

Nasıl bir diyet bu?

5 te 5 diyetini burdan forumdan bulmuştum ben 5 gün 5 ayrı besin grubuyla besleniliyor. Ben düğünümden önce bu diyetle 3.5 Kilo vermiştim sonrasında da mide küçüldüğü için normal öğünlerle az az yiyerek devam edildiği için Kilo vermeye devam etmiştim. Sadece 5 gün olduğu için uzun süreli diyetler kadar zarar verdiğini de düşünmüyorum. Benim gibi Moral verecek harekete geçirecek birşeyler arayanlara öneririm. 3.5 günlük tatili fırsat bilip çarşamba ben başlıyorum katılın bana

bir yılı geçti 2014 eylül hamile kaldım 2014 kasım kürtaj oldum. Bir daha da denemedim.Kısmetse 2016 nisandan sonra
İnş hayırlısıyla kısmet olur. Bende 6 ay falan beklesem iyi olacak ama çok zor beklemek inş 2016 hepimizi anne yapar

Canım bende inşallah diyete başlıyorum.karatay diyeti yapacağım bende

Merhabalar 2015 mayısta hamile kaldım temmuz ayında gelismedigi için kurtaj oldum. 2016 ocaktan itibaren yeniden deneyeceğim. Sizlerle burdan devam etmeyi çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…