Merhaba kızlarrrr...
Çok hastayım ne dokundu bilmiyorum dün akşamdan beri sürekli istifra ediyorum. Artık midemde de bişey kalmadı öğürüyorum sadece...
Hosgeldin aramiza.
Ben de sigara içiyordum günde 5-6 tane. Ama artık bazı günler hiç içmemeye çalışıyorum yavaş yavaş alışayım diye. Bırakıcam tamamen.
Bu arada başın sağ olsun sana da geçmiş olsun. İnşallah bebeğin çok bekletmez seni hemen hamile kalırsın.
Canım ben ilk hamileliğimde sigara içiyordum gebe olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ama düşük yaptım.Sigaradan mı bilmiyorum tabi ki ama ikinci hamileliğimde böyle bir risk almak istemiyorum.Ben sigarayı ekim ayında 5 e düşürdüm ama adet dönemi çoğalttım. Bugün yine 5-6 dal ile devam ediyorum. Kasım Aralık gibi de bırakmak istiyorum. Erken başlarsak bırakmaya çalışmaya daha iyi olur diye düşünüyorum.merhaba kızlar ben eylül ayında 9 haftalık düşük yaptımOcak ayında bir sorun olmassa bebek yasağım bitiyor inşallah hayırlısıyla ocak 2016 da hamile kalırım da meleğimin acısı biraz hafifler. Sizlerin yazışmaları moral oldu bana da bende yavaş yavaş hazırlıklara başlamayı düşünüyorum. Sigaradan müzdarip arkadaşlardan bir sonuç alan oldu mu merak ettim bende de aynı sorun var malesef
Kardeşim Acıbadem de yaptı ve doktor profosör ve iyi bir doktor. Tam kapsamlı bir hastane. Ben diğer hastanelerden korkuyorum açıkçasıBana su sartlarda cok gibi geldi canim ya. Acibadem degilde daha uygun bir yerde dogum dusunmez misin? Sonucta onemli olan doktorun ve hastane sartlari.
Sigaradan olma ihtimali düşük ama bir kere bu acıyı yaşayınca insan kendinden kaynaklanabilecek tüm riskleri sıfırlamak istiyor gerisi Allahın takdiri. Ben azaltamıyorum bir anda kesmemem lazım geri içmeye başlayalı 1 ay bile olmadı daha inş çabuk kurtulurum. Ne kadar zaman geçti ilk hamileliğinizin üstünden merak ettim.Canım ben ilk hamileliğimde sigara içiyordum gebe olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ama düşük yaptım.Sigaradan mı bilmiyorum tabi ki ama ikinci hamileliğimde böyle bir risk almak istemiyorum.Ben sigarayı ekim ayında 5 e düşürdüm ama adet dönemi çoğalttım. Bugün yine 5-6 dal ile devam ediyorum. Kasım Aralık gibi de bırakmak istiyorum. Erken başlarsak bırakmaya çalışmaya daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu arada kilo vermek isteyen arkadaşlar ben çarşamba günü 5 te 5 diyetine başlayıp 3-4 kilo verip sonra tamamen sağlıklı beslenmeye dönmeyi düşünüyorum . siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?
Ben daha öncede yapmıştım zorlamazsanız geri alınmıyor:) Tabii ki en güzeli yavaş yavaş ama benim şuan moral bulmaya çok ihtiyacım var 3 kilo falan bu şekilde verirsem sonrasında bende düzenli beslenerek devam etmeyi düşünüyorum ama psikoloji önemli önce onu toplamak şart:)5 te 5 i cok duydum ama acikcasi bir mantigini bulamadigim icin hic denemedim bu tip diyetleri. Hollywood, isvec,dukan falan.. Sonra misliyle alinir gibi geliyor.
Ben duzenli yuruyus, kosu+pilates yapiyorum haftanin en az 4-5 gunu. Bir de duzenli saglikli besleniyorum.
Ben daha öncede yapmıştım zorlamazsanız geri alınmıyor:) Tabii ki en güzeli yavaş yavaş ama benim şuan moral bulmaya çok ihtiyacım var 3 kilo falan bu şekilde verirsem sonrasında bende düzenli beslenerek devam etmeyi düşünüyorum ama psikoloji önemli önce onu toplamak şart:)
Bende Acıbadem'de istiyorum.Kardeşim Acıbadem de yaptı ve doktor profosör ve iyi bir doktor. Tam kapsamlı bir hastane. Ben diğer hastanelerden korkuyorum açıkçası
bir yılı geçti 2014 eylül hamile kaldım 2014 kasım kürtaj oldum. Bir daha da denemedim.Kısmetse 2016 nisandan sonraSigaradan olma ihtimali düşük ama bir kere bu acıyı yaşayınca insan kendinden kaynaklanabilecek tüm riskleri sıfırlamak istiyor gerisi Allahın takdiri. Ben azaltamıyorum bir anda kesmemem lazım geri içmeye başlayalı 1 ay bile olmadı daha inş çabuk kurtulurum. Ne kadar zaman geçti ilk hamileliğinizin üstünden merak ettim.
tor_contents&d=1445826492" data-dialog-url="index.php?editor/dialog&style=1" data-auto-save-url="index.php?threads/2016-da-hamile-kalmayi-planlayanlar.854376/save-draft" data-options="{"placeholder":"reply_placeholder","autoSaveFrequency":"60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Insert an Album","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1445866407"},"insertContent":{"title":"Insert a Photo\/Video","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1445866407"}}}">
Bilemiyorum iste :) Kimisi de sonradan bi anda yuk olmasin diye ufak ufak almak lazim diyor...
Bu arada kilo vermek isteyen arkadaşlar ben çarşamba günü 5 te 5 diyetine başlayıp 3-4 kilo verip sonra tamamen sağlıklı beslenmeye dönmeyi düşünüyorum . siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?
Bilmiyorum canım. Ama benim sigortam 6 ay beklemeli. O yüzden hamilelik başladığında yaparlar mı bilmiyorum.Bende Acıbadem'de istiyorum.
Ama hamilelik sırasında da yaptırılamaz mı sigorta?
İnş hayırlısıyla kısmet olur. Bende 6 ay falan beklesem iyi olacak ama çok zor beklemek inş 2016 hepimizi anne yaparbir yılı geçti 2014 eylül hamile kaldım 2014 kasım kürtaj oldum. Bir daha da denemedim.Kısmetse 2016 nisandan sonra
Canım bende zor tutuyorum kendimiKizlar aranizda var mi oyle ben yavas yavas birseyler almayi dusunuyorum diyen? Biberon,gogus pompasi,battaniye...vb.
Canım bende inşallah diyete başlıyorum.karatay diyeti yapacağım bende5 te 5 diyetini burdan forumdan bulmuştum ben 5 gün 5 ayrı besin grubuyla besleniliyor. Ben düğünümden önce bu diyetle 3.5 Kilo vermiştim sonrasında da mide küçüldüğü için normal öğünlerle az az yiyerek devam edildiği için Kilo vermeye devam etmiştim. Sadece 5 gün olduğu için uzun süreli diyetler kadar zarar verdiğini de düşünmüyorum. Benim gibi Moral verecek harekete geçirecek birşeyler arayanlara öneririm. 3.5 günlük tatili fırsat bilip çarşamba ben başlıyorum katılın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?