En güzeli karatay. Hem sağlıklı da bence.Canım bende inşallah diyete başlıyorum.karatay diyeti yapacağım bende
Selam canım aramıza hoşgeldin. :)Merhabalar 2015 mayısta hamile kaldım temmuz ayında gelismedigi için kurtaj oldum. 2016 ocaktan itibaren yeniden deneyeceğim. Sizlerle burdan devam etmeyi çok isterim.
Uff evet en önemlisi hareket.deniztir evet canım en sağlıklısı ben bir hafta yapmıştım daha önce bir haftada 3 kilo vermiştim.zaten yediklerine dikkat edip biraz da hareket yapınca daha kolay gidiyor kilolar
Geçmiş olsun canım zaten bu halde gitme yarardan çok zararı olurUff evet en önemlisi hareket.
Bugün spora gidecektim gidemedim gene mide bulantısından :'(
Ben evde zumba yapıyorum tavsiye ederim.en azından diğer sporlar gibi sıkıcı gelmiyor banaKızlar bugün platese gittim yarın zumba ya gideceğim bu hafta deneme hangisini beğenirsem ona devam edeceğim.kendimi çok iyi hissediyorum.
Bunun yerine para biriktirmeyi denesen? Olmaz mı?
Merhabalar 2015 mayısta hamile kaldım temmuz ayında gelismedigi için kurtaj oldum. 2016 ocaktan itibaren yeniden deneyeceğim. Sizlerle burdan devam etmeyi çok isterim.
Su anda para biriktiyorum zaten ama alinacaklari azaltmak gerek diyenlerde baya var ben sizin de fikirlerinizi merak ettim :)
Alip evde durunca daha cok heyecan yaratir olmazsa daha buyuk hayal kirikligi gibi geliyo bana...
İşte ben o hayal kırıklığından korkuyorum da açık açık yazamadım sana :)
Aybaşına bir şey kalmıyor ki hayatım :)Ben vadeliye yatiriyorum tatlim. 3-5 eline ne gecerse ay basinda yatir. Cekemiyorsun oyle olunca vicdan azabi yapip :))
Aybaşına bir şey kalmıyor ki hayatım :)
Neyse Allah'ın izniyle bi hamile kalalım da birikimde gelir inşallah
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısıHmm Allah kolaylik versin belki de senin icin alip odemek daha makul ama psikolojik boyutu da var isin. Insallah bebegin oldugunda parca parca alir yavas yavas odersin kismetse.
teşekkür ederim. allah herkesi bebeğine kavuştursun bir an önceCok gecmis olsun insallah tez zamanda bebeginize kavusup hic kaybetmezsiniz. Hosgeldiniz :)
bu akşam da zumbaya gittim. zumba cok eğlenceli zumbaya devam edeceğim.hem çok hareketli acaip terletiyo.Ben evde zumba yapıyorum tavsiye ederim.en azından diğer sporlar gibi sıkıcı gelmiyor bana
Nasıl oluyor yoğurt kürü canımMaaşı alınca bir kısmını doğrudan ayırmak gerek bence.
Bu arada ben yoğurt kürüne başladım yine. Şu göbek bi erisin bakalım. Düğünden önce de 2 hafta yapmıştım neredeyse dümdüz olmuştu karnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?