2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım bende inşallah diyete başlıyorum.karatay diyeti yapacağım bende
En güzeli karatay. Hem sağlıklı da bence.
Gerçi karatay hanım son zamanlarda biraz abartmıştı ama ilk hali ile diyet çok güzel.
Merhabalar 2015 mayısta hamile kaldım temmuz ayında gelismedigi için kurtaj oldum. 2016 ocaktan itibaren yeniden deneyeceğim. Sizlerle burdan devam etmeyi çok isterim.
Selam canım aramıza hoşgeldin. :)
Kaybın için çok üzüldüm bir daha yaşamazsın inşallah. Hiçbirimiz yaşamayalım. İnşallah kısa sürede hamile kalırsın. :)

deniztir evet canım en sağlıklısı ben bir hafta yapmıştım daha önce bir haftada 3 kilo vermiştim.zaten yediklerine dikkat edip biraz da hareket yapınca daha kolay gidiyor kilolar

deniztir evet canım en sağlıklısı ben bir hafta yapmıştım daha önce bir haftada 3 kilo vermiştim.zaten yediklerine dikkat edip biraz da hareket yapınca daha kolay gidiyor kilolar
Uff evet en önemlisi hareket.
Bugün spora gidecektim gidemedim gene mide bulantısından :'(

Kızlar bugün platese gittim yarın zumba ya gideceğim bu hafta deneme hangisini beğenirsem ona devam edeceğim.kendimi çok iyi hissediyorum.

Bunun yerine para biriktirmeyi denesen? Olmaz mı?

Su anda para biriktiyorum zaten ama alinacaklari azaltmak gerek diyenlerde baya var ben sizin de fikirlerinizi merak ettim :)
Alip evde durunca daha cok heyecan yaratir olmazsa daha buyuk hayal kirikligi gibi geliyo bana...

Su anda para biriktiyorum zaten ama alinacaklari azaltmak gerek diyenlerde baya var ben sizin de fikirlerinizi merak ettim :)
Alip evde durunca daha cok heyecan yaratir olmazsa daha buyuk hayal kirikligi gibi geliyo bana...

İşte ben o hayal kırıklığından korkuyorum da açık açık yazamadım sana :)

İşte ben o hayal kırıklığından korkuyorum da açık açık yazamadım sana :)

Yok canim bende ayni korkuyu yasadigim icin merak ettim. Ozellikle uzun sure beklemek ve Allah korusun dusuk cok korkutuyo beni. Sonra esyalarini gordukce daha da kotu olur insan.

Y YESIMBOZ boza bende bu durumdan muzdaripim.bir taraftan bir şeyler almak istiyorum.diğer taraftan daha erken diyorum.öbür taraftan para biriktiremiyorum.3 gün 5 gün biriktiriyorum sonra hooop bir yerlere gidiyor

Ben vadeliye yatiriyorum tatlim. 3-5 eline ne gecerse ay basinda yatir. Cekemiyorsun oyle olunca vicdan azabi yapip :))

Ben vadeliye yatiriyorum tatlim. 3-5 eline ne gecerse ay basinda yatir. Cekemiyorsun oyle olunca vicdan azabi yapip :))
Aybaşına bir şey kalmıyor ki hayatım :)
Neyse Allah'ın izniyle bi hamile kalalım da birikimde gelir inşallah

Aybaşına bir şey kalmıyor ki hayatım :)
Neyse Allah'ın izniyle bi hamile kalalım da birikimde gelir inşallah

Hmm Allah kolaylik versin belki de senin icin alip odemek daha makul ama psikolojik boyutu da var isin. Insallah bebegin oldugunda parca parca alir yavas yavas odersin kismetse.

Hmm Allah kolaylik versin belki de senin icin alip odemek daha makul ama psikolojik boyutu da var isin. Insallah bebegin oldugunda parca parca alir yavas yavas odersin kismetse.
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı

Maaşı alınca bir kısmını doğrudan ayırmak gerek bence.

Bu arada ben yoğurt kürüne başladım yine. Şu göbek bi erisin bakalım. Düğünden önce de 2 hafta yapmıştım neredeyse dümdüz olmuştu karnım.

Nasıl oluyor yoğurt kürü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…