2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kız göbek indirmem lazım nasıl oluyor:))

kız göbek indirmem lazım nasıl oluyor:))

canim bir kase yogurda biraz limon ve pul biber ekleyip yatmadan yarim saat once yiyorsun. Ben 2-3 gun yapabildim sadece. Aksam yatmadan bisey yemek beni rahatsiz etti ama baya ise yaradigi soyleniyor.

canim bir kase yogurda biraz limon ve pul biber ekleyip yatmadan yarim saat once yiyorsun. Ben 2-3 gun yapabildim sadece. Aksam yatmadan bisey yemek beni rahatsiz etti ama baya ise yaradigi soyleniyor.
Gerçi bende yoğurt yemiyorum ama deneyebilirsem yapayım :)

Düzleşir düzleşir arkadaşım merak etme :) Başladın mı?

merhaba bayanlar... bende 2015 aralıkta bebek düşünmeye başlıyorum ve uygulamayada allahın izniyle :) diş tedavim var bitmesini beklıyorum ondan sonra allah nezaman nasip ederse :)

Merhabalar
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Dün okulda kutlama programımız vardı. O bitince eşimle alışverişe gittik, oradan da kayınvalideme geçtik hem onları görelim hem çay kahve bi şeyler içelim diye. Kahveye gittik yemeğe kaldık benim de evdeki yemeğim bugüne kaldı iyi oldu:) eşim ve ben farklı takımların taraftarlarıyız. Dün kendi taraftarı olduğu takımın hastane çıkışlarına bakıyordu bundan alalım mı diye. Eşim benden heyecanlı bu konuda :)
Bugün de tatil ama özel dersim var birazdan oraya gideceğim.
Bende böyle işte durumlar :)

Ayy cok sekermis yaa :) Esim Besiktasli dun alisveris merkezinde gezerken gel bakalim yenidogan urunleri var miymis dedi o an kalbim duracak gibi hissettim :) Cok cok guzel bi his ne mutlu bizlere :)

Ayy cok sekermis yaa :) Esim Besiktasli dun alisveris merkezinde gezerken gel bakalim yenidogan urunleri var miymis dedi o an kalbim duracak gibi hissettim :) Cok cok guzel bi his ne mutlu bizlere :)

Hey al işte benimki de Beşiktaşlı :) En son hastane çıkışı olmaz ama bak forma olur diye ikna ettim. Hemen maça gitme hayalleri kurmaya başladı :) Sonra küstü bana hem hemen yapmıyorsun hem de baktırma o Zaman bunlara diye :) Allah hayırlı zamanda versin inşallah kucaklarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…