kız göbek indirmem lazım nasıl oluyor:))Maaşı alınca bir kısmını doğrudan ayırmak gerek bence.
Bu arada ben yoğurt kürüne başladım yine. Şu göbek bi erisin bakalım. Düğünden önce de 2 hafta yapmıştım neredeyse dümdüz olmuştu karnım.
kız göbek indirmem lazım nasıl oluyor:))
Gerçi bende yoğurt yemiyorum ama deneyebilirsem yapayım :)canim bir kase yogurda biraz limon ve pul biber ekleyip yatmadan yarim saat once yiyorsun. Ben 2-3 gun yapabildim sadece. Aksam yatmadan bisey yemek beni rahatsiz etti ama baya ise yaradigi soyleniyor.
Gerçi bende yoğurt yemiyorum ama deneyebilirsem yapayım :)
Nasıl oluyor yoğurt kürü canım
Yap bunu yap iyi gelecek :)Gerçi bende yoğurt yemiyorum ama deneyebilirsem yapayım :)
Merhabalar
Nerelerdesiniiiizz
merhaba bayanlar... bende 2015 aralıkta bebek düşünmeye başlıyorum ve uygulamayada allahın izniyle :) diş tedavim var bitmesini beklıyorum ondan sonra allah nezaman nasip ederse :)
teşekkurler cnm 28 yasım... evet ilk olacak nasipse:)Merhabaa hosgeldin :) Haydi insallah :)
Kac yasindasin? Ilk bebegin mi olacak?
Ay inşallah. Azmedip vericez inşallah. :)Selamlardeniztir :) Tatil olunca kendimi daha da spora verdim vallaha :) hamile olana kadar 62-63 gorulecek insallah :)) sen nasilsiin?
Hoşgeldiiiinteşekkurler cnm 28 yasım... evet ilk olacak nasipse:)
Ay inşallah. Azmedip vericez inşallah. :)
Benim biraz canım sıkkın bu aralar neden bilmiyorjm üstümde bi ağırlık var...
Hoşgeldiiiin
Merhabalar
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Dün okulda kutlama programımız vardı. O bitince eşimle alışverişe gittik, oradan da kayınvalideme geçtik hem onları görelim hem çay kahve bi şeyler içelim diye. Kahveye gittik yemeğe kaldık benim de evdeki yemeğim bugüne kaldı iyi oldu:) eşim ve ben farklı takımların taraftarlarıyız. Dün kendi taraftarı olduğu takımın hastane çıkışlarına bakıyordu bundan alalım mı diye. Eşim benden heyecanlı bu konuda :)
Bugün de tatil ama özel dersim var birazdan oraya gideceğim.
Bende böyle işte durumlar :)
Ayy cok sekermis yaa :) Esim Besiktasli dun alisveris merkezinde gezerken gel bakalim yenidogan urunleri var miymis dedi o an kalbim duracak gibi hissettim :) Cok cok guzel bi his ne mutlu bizlere :)
günaydın. Yok canım başlamadım dünyanın en tembel hayvanından sonra gelen bir tek ben varım. Aklıma bile gelmedi :)Düzleşir düzleşir arkadaşım merak etme :) Başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?