2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Dialoglar ayni yaa cok guldum vallaha cok yasa
Dun en son ' Subattan sonra olur ama dimi? Baslariz subattan sonra? Dimi? ..' diyodu
Guzel seyler bunlar yaa, ne guzel iki tarafta istiyor hevesleniyor.
25 yasindayim ben bi yandan da endiseleniyorum acikcasi acaba erkenden mi dusunuyorum, insanlarin tepkisi ne olur diye. Diger yandan da diyorum esiminde benimde guzel islerimiz var, 7 yildir birbirimizi taniyoruz 1,5 yildir da evliyiz. bu his geldiyse tamamdir neden bekleyelim?

Ben 30 yaşındayım eşim 33. O nedenle henüz 3 aylık evli olmamıza rağmen çok beklemek istemiyoruz. Ben sadece doğum eylülden sonra olsun da doğum iznim yaz tatilinde heba olmasın düşüncesindeyim bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.

Başkalarının düşüncesini boşver. Sen ve eşin hazırsan gerisi hiç mühim değil. Benim kayınvalideye baksan hemen yapmalıydık mesela :) önemli olan senin ve eşinin hazır olması. Başkalarını boşver :)

Canım hiç çalışmak istemiyor

Benim de hiç derse gidesim yok oyalanıyorum öyle. Akşama da misafir var ona bile hazırlanmadım daha tatlı yapmak dışında :)

Benimde böyle kapalı havalarda çalışasım gelmiyor. Keşke benim eşimde hemen ne zaman yapıyoruz diye üstüme atlasa ama neredeee. Ancak sigarayı bırak tedavini ol ondan sonra bir de yaşı 34. Acayip dirayetli adam. Bugün poliçemi de başlatıyorum yani 5-6 ay beklemedeyim. Dün kuran okudum biraz ve sabretmem gerektiğini anladım o yüzden acele etmeyeceğim

Cok dogru soyluyosun. Dusunmemek lazim istedikten sonra. Inan ufak bebek gorunce icim gidiyor o uzum gibi ayak parmaklari tontik yanaklar falan... :)

Sabır her şeyin ilacı sen sıkma canını. Poliçe için bekleme ile tedavi vs aynı zamana gelir zaten. Çarşamba kardeşim askere gidiyor 6 ay ne ki diye teskin ediyorum kendimi. Sen de öyle düşün. Sayılı gün çabuk geçer.

Allah her ikinize de sabir versin. Saglik ve huzur olsun da zaman bir sekilde geciyor hic merak etmeyin tez zamanda kavusursunuz insallah.

deniztir Insallaah az kaldi az :)
sorma yaa havalardan olsa gerek benimde nedensiz bi halsizligim ve sebepsiz huysuzluklarim var :)
Evet kış geliyor diye böyle oldum bence. Birde burada kış fena, güneş açmıyor bazen. Tüm gün yağmur yağınca tam depresif...

Ne öğretmenisin canım
Böyle okullardaki törenlere hep ben de özenmişimdir.

Canım hiç çalışmak istemiyor
Ben de eşimle işe geldim. Çok zor geliyor...
Keşke kolaydan para kazanmanın yolu olsa diyorum bazen. Bi baksak hoop borçlar ödense :)

Aynen canım evde kalsak ama maaşımız yatsa :) Eşinizle aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?

Aynen canım evde kalsak ama maaşımız yatsa :) Eşinizle aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?
Evet canım. Eşimle İstanbul'da gümrük müşavirliği yapıyoruz ortaklarımızla.
Burada da kardeşi ile bir girişimde bulundular. Ben bazen işler birikince geliyorum.. Pek anlamıyorum zaten herşey fr olunca...

Matematik :)

Böyle bir tepki bekliyordum. O yüzden :) koydum sonuna :))) Ben aşığım resmen branşıma. Çok seviyorum. Sevmesem öğretemem zaten :)
Dediğin gibi sevmeden olmazz :)
Gerçekten çok şanslısın aslında.
Kafa sürekli çalışıyor öğretirken sayısal dersleri...
Benim anneannem fizik öğretmeniydi. 80 var şimdi yaşı ama ne bir unutkanlık ne bir duraksama zehir gibi. hep bulmaca çözün derler ya işleyen demir ışıldar...

Lisede misin ortaokul mu?

Maşallah anneannene. İnşallah ben de onun gibi olurum. Ortaokuldayım canım ben.

merhaba kızlar bende 2016 da hamile kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim aslında 2015 şubat ayında karar almıştık bebek için ama dişlerimle ilgili sıkıntılarım olunca ertelemek zorunda kaldık 3 tane 20 lik diş ve 1 tane kök dişten kurtuldum dişlerin bitmesi temmuzu buldu. bu defa da eşim çalıştığı yerden ayrıldı ve işsiz kaldık ama yıllar geçiyor her ne kadar kayınvalidemler hiç birşey sormasa da anlayış gösterse de insanların meraklı bakışlarından sıkıldım şimdi eşim de bende kpss ye hazırlanıyoruz. kpss de son sınavım 24 temmuz da olacak. bir yandan maddi sıkıntılar bir yandan yaş gidiyor ve istiyorum. bazen ocaktan sonra denesek mi diyorum sonra ya sınavı etkilersem sınavı atlatayım diyorum. aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…