günaydın. Yok canım başlamadım dünyanın en tembel hayvanından sonra gelen bir tek ben varım. Aklıma bile gelmedi :)
Hey al işte benimki de Beşiktaşlı :) En son hastane çıkışı olmaz ama bak forma olur diye ikna ettim. Hemen maça gitme hayalleri kurmaya başladı :) Sonra küstü bana hem hemen yapmıyorsun hem de baktırma o Zaman bunlara diye :) Allah hayırlı zamanda versin inşallah kucaklarımıza.
günaydın. Yok canım başlamadım dünyanın en tembel hayvanından sonra gelen bir tek ben varım. Aklıma bile gelmedi :)
Canım hiç çalışmak istemiyor
Dialoglar ayni yaa cok guldum vallaha cok yasa
Dun en son ' Subattan sonra olur ama dimi? Baslariz subattan sonra? Dimi? ..' diyodu
Guzel seyler bunlar yaa, ne guzel iki tarafta istiyor hevesleniyor.
25 yasindayim ben bi yandan da endiseleniyorum acikcasi acaba erkenden mi dusunuyorum, insanlarin tepkisi ne olur diye. Diger yandan da diyorum esiminde benimde guzel islerimiz var, 7 yildir birbirimizi taniyoruz 1,5 yildir da evliyiz. bu his geldiyse tamamdir neden bekleyelim?
Canım hiç çalışmak istemiyor
Ben 30 yaşındayım eşim 33. O nedenle henüz 3 aylık evli olmamıza rağmen çok beklemek istemiyoruz. Ben sadece doğum eylülden sonra olsun da doğum iznim yaz tatilinde heba olmasın düşüncesindeyim bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.
Başkalarının düşüncesini boşver. Sen ve eşin hazırsan gerisi hiç mühim değil. Benim kayınvalideye baksan hemen yapmalıydık mesela :) önemli olan senin ve eşinin hazır olması. Başkalarını boşver :)
Benim de hiç derse gidesim yok oyalanıyorum öyle. Akşama da misafir var ona bile hazırlanmadım daha tatlı yapmak dışında :)
Benimde böyle kapalı havalarda çalışasım gelmiyor. Keşke benim eşimde hemen ne zaman yapıyoruz diye üstüme atlasa ama neredeee. Ancak sigarayı bırak tedavini ol ondan sonra bir de yaşı 34. Acayip dirayetli adam. Bugün poliçemi de başlatıyorum yani 5-6 ay beklemedeyim. Dün kuran okudum biraz ve sabretmem gerektiğini anladım o yüzden acele etmeyeceğim
Benimde böyle kapalı havalarda çalışasım gelmiyor. Keşke benim eşimde hemen ne zaman yapıyoruz diye üstüme atlasa ama neredeee. Ancak sigarayı bırak tedavini ol ondan sonra bir de yaşı 34. Acayip dirayetli adam. Bugün poliçemi de başlatıyorum yani 5-6 ay beklemedeyim. Dün kuran okudum biraz ve sabretmem gerektiğini anladım o yüzden acele etmeyeceğim
Sabır her şeyin ilacı sen sıkma canını. Poliçe için bekleme ile tedavi vs aynı zamana gelir zaten. Çarşamba kardeşim askere gidiyor 6 ay ne ki diye teskin ediyorum kendimi. Sen de öyle düşün. Sayılı gün çabuk geçer.
Evet kış geliyor diye böyle oldum bence. Birde burada kış fena, güneş açmıyor bazen. Tüm gün yağmur yağınca tam depresif...deniztir Insallaah az kaldi az :)
sorma yaa havalardan olsa gerek benimde nedensiz bi halsizligim ve sebepsiz huysuzluklarim var :)
Ne öğretmenisin canımMerhabalar
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Dün okulda kutlama programımız vardı. O bitince eşimle alışverişe gittik, oradan da kayınvalideme geçtik hem onları görelim hem çay kahve bi şeyler içelim diye. Kahveye gittik yemeğe kaldık benim de evdeki yemeğim bugüne kaldı iyi oldu:) eşim ve ben farklı takımların taraftarlarıyız. Dün kendi taraftarı olduğu takımın hastane çıkışlarına bakıyordu bundan alalım mı diye. Eşim benden heyecanlı bu konuda :)
Bugün de tatil ama özel dersim var birazdan oraya gideceğim.
Bende böyle işte durumlar :)
Ben de eşimle işe geldim. Çok zor geliyor...Canım hiç çalışmak istemiyor
Aynen canım evde kalsak ama maaşımız yatsa :) Eşinizle aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?Evet kış geliyor diye böyle oldum bence. Birde burada kış fena, güneş açmıyor bazen. Tüm gün yağmur yağınca tam depresif...
Ne öğretmenisin canım
Böyle okullardaki törenlere hep ben de özenmişimdir.
Ben de eşimle işe geldim. Çok zor geliyor...
Keşke kolaydan para kazanmanın yolu olsa diyorum bazen. Bi baksak hoop borçlar ödense :)
Evet canım. Eşimle İstanbul'da gümrük müşavirliği yapıyoruz ortaklarımızla.Aynen canım evde kalsak ama maaşımız yatsa :) Eşinizle aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz?
Kolay gelsin canımEvet canım. Eşimle İstanbul'da gümrük müşavirliği yapıyoruz ortaklarımızla.
Burada da kardeşi ile bir girişimde bulundular. Ben bazen işler birikince geliyorum.. Pek anlamıyorum zaten herşey fr olunca...
Evet kış geliyor diye böyle oldum bence. Birde burada kış fena, güneş açmıyor bazen. Tüm gün yağmur yağınca tam depresif...
Ne öğretmenisin canım
Böyle okullardaki törenlere hep ben de özenmişimdir.
Ben de eşimle işe geldim. Çok zor geliyor...
Keşke kolaydan para kazanmanın yolu olsa diyorum bazen. Bi baksak hoop borçlar ödense :)
Korkulu rüyamMatematik :)
Korkulu rüyam
Dediğin gibi sevmeden olmazz :)Böyle bir tepki bekliyordum. O yüzden :) koydum sonuna :))) Ben aşığım resmen branşıma. Çok seviyorum. Sevmesem öğretemem zaten :)
Dediğin gibi sevmeden olmazz :)
Gerçekten çok şanslısın aslında.
Kafa sürekli çalışıyor öğretirken sayısal dersleri...
Benim anneannem fizik öğretmeniydi. 80 var şimdi yaşı ama ne bir unutkanlık ne bir duraksama zehir gibi. hep bulmaca çözün derler ya işleyen demir ışıldar...
Lisede misin ortaokul mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?