2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hoşgeldinin aramızaaaaaa
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer maddi durumunuz sizi zorlayacaksa iyi düşünün ama bebek bereketiyle gelir derler belki de iyi olacak sizin için. :)

Günaydın.

Haftasonu yoğun ve yorucu geçti. Neyse ki bugün tatil biraz dinlenirim. Yediklerime dikkat ettikçe kilo vereceğime kilo alıyorum sanki. 3 ayda 4 kilo aldım. Eşim yok iyisin dese de rahatsız hissediyorum kendimi. Göbeğim öne geçmeye başladı:)

Hoşgeldin :) Allah hayırlı zamanda kısmet etsin inşallah.

Hosgeldin ayllllliiiin35 insallah hersey gonlunce olur.
boza ay bugun tatil olsaydi da dinlenseydim keske, secimdi anne babayi ziyaretti derken daha da cok yoruldum vallaha :) Yuruyus yap bence canim azda olsa,hareket cok cok etkiliyor.
Benimde cilem sonunda bitti ve regl oldum nihayet:) Bir de dun itibariyle folik asite baslandi:)

Yürüyorum. Her gün neredeyse 1 saat işe gidip gelirken yürüyorum ama artık o da yaramıyor sanki. Neyse bunu bir durak dönemi kabul edeyim de atağa geçecek Zaman'ı bekleyeyim.

Hayırlı olsun folik asit :) ben de regl olduğum gün başlamıştım. Unutmamak için mutfağa koydum şişeyi sabah kahvaltıdan sonra alıyorum hemen.

Tesekkurler canim sana da hayirli ugurlu olsun:)
Ben sabah erken saatte kahvalti yapamiyorum o yuzden aksam iciyorum ama bir sorun olmaz sanirim?

Tesekkurler canim sana da hayirli ugurlu olsun:)
Ben sabah erken saatte kahvalti yapamiyorum o yuzden aksam iciyorum ama bir sorun olmaz sanirim?

Sanmam canım. Ben kahvaltı etmeden evden çıkarsam o gün deli gibi yiyorum. O yüzden mutlaka kahvaltı ediyorum. O arada içeyim dedim. Ama bence sabah akşam fark etmez. Yani araştırırken hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım.

Kahvalti yapabilmem icin saat 5:30 da falan kalkmak lazim mi 1 saat sonraki servisime yetisebileyim O yuzden is yerinde yapiyorum kahvaltimi, yanimda da tasimak istemedim acikcasi. Bende gormedim sonucta muhim olan her gun o folik asiti alabilmek.

Kahvalti yapabilmem icin saat 5:30 da falan kalkmak lazim mi 1 saat sonraki servisime yetisebileyim O yuzden is yerinde yapiyorum kahvaltimi, yanimda da tasimak istemedim acikcasi. Bende gormedim sonucta muhim olan her gun o folik asiti alabilmek.

Haklısın o Zaman Can'ım. Çok erkenmiş mesain. Allah kolaylık versin. Ben 7 gibi kalkıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Yanında taşıma zaten gören olmasın. Ben annem veya kayınvalidem geldiğinde sakladım görmesinler diye :)

Cok tesekkurler. 8-5.30 calisiyorum uyanmak hep bir dert keder :)
Evet yaa oyle seyleri gostermemek lazim insanlara pek anne baba bile olsa. Bende aksam yemekten sonra iceyim dedim o yuzden. Folik asit disinda bir sey kullaniyor musun?

Cok tesekkurler. 8-5.30 calisiyorum uyanmak hep bir dert keder :)
Evet yaa oyle seyleri gostermemek lazim insanlara pek anne baba bile olsa. Bende aksam yemekten sonra iceyim dedim o yuzden. Folik asit disinda bir sey kullaniyor musun?

Yok henüz kullanmıyorum. Her gün peynir, yoğurt yemeye ve süt içmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azalttım protein tüketmeye çalışıyorum. Bol bol meyve yiyorum. Yani işte sağlıklı beslenmeyi deniyorum :) çay ve kahveyi azaltamadım ama onu da kısmet olur hamile kalırsam azaltırım :)

Sen başka şeyler yapıyor musun?

Bende her gun yogurt ya da peynir, yumurta tuketmeye calisiyorum. Et hic sevmiyorum zar zor yiyorum Sut aliskanligim hic yok esim dalga geciyor okul cocuklari gibi kutu sut alip cantana atacagim diye :) Muz tuketmeye calisiyorum 2 gunde 1. Gunde en az 2-3 porsiyon meyve yiyorum. Balik cok severim ama esim pek sevmediginden haftada 1 anca yiyoruz. Onu haftada 2 ye cikarmaya calisiyorum. Ekmek oldum olasi hic sevmem,pilav makarna da oyle. Kahve bende de bir sorun :) En az 2 turk kahvem 2-3 nescafem var hergun.
Aslinda tum bunlar bebekten de bagimsiz olarak saglikli yasamak icin yapilacak seyler diye dusunuyorum:)

Beslenme konusu disinda spor yapiyorum. Pilatese alismaya calisiyorum hamilelikte de devam edebilmek icin. Onun disinda hepimizin yaptigi gibi para biriktirmeye calisiyorum :))

Hoşgeldinin aramızaaaaaa
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer maddi durumunuz sizi zorlayacaksa iyi düşünün ama bebek bereketiyle gelir derler belki de iyi olacak sizin için. :)

hoşbuldum canımm aslında sayfayı hep takip ettim yazmak ancak nasip olduben de bazen ocaktan sonra başlayalım bereketiyle gelir hem ilk aydan olmayacak ya belki sınava kadar istesek te olmayacak denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.bazen de ya ilk aydan hemen olursa miğdem bulanırsa sınava hazırlanamazsam Allah korusun sınavı kazanamazsak istediğim yerde doğuramayıp ona istediğim şeyleri alamazsam....pfff ne çok soru işaretim varr ama sizi okumak takip etmek eğlenceli güzel bir ortam olmuş Allah inşallah bekletmeden 2016 da hepimize nasip etsin.veee hamişler geldikçe mutlu olalımmm

aminnnn inşallahh hepimizee...

YESIMBOZ teşekkür ederim inşallah hepimiz birbir hamiş kalırız ve buradan birbirimizin mutluluğunu paylaşırızzz

kızlar ben evlendikten 4 ay sonra adetim 10 gün gecikmişti ve doktora gitmiştim.doktor pco teşhisi koymuştu ve 3 yıl çocuk düşünemezsin demişti o an çok kötü hissetmiştim.bu durumdan 1 hafta sonra başka bir doktora gittim. o da hiç öyle birşey yok sen pco falan değilsin stresten gecikmiş dedi.neyse içim rahatladı adetlerimde o zamandan bu yana her ay düzenli çok şükür.bir süre önce de akıntı ve hafif kaşıntım olmaya başladı erteleye erteleye en sonunda korkarak ta olsa doktora gittim. alttan muayene etti mantar için ilaç fitil filan yazdı zaten çok azmış çok şükür. vajinal ultrason ile yumurtalıklarıma baktı. o sırada ben bana daha önce bir doktor pco sun bu yüzden 3 yıl çocuk düşünemezsin dedi dedim.veeee, 3. doktor da hiç öyle birşey yok herşey temiz ve normal görünüyor kistin de yok yumurtalıklarında tıkır tıkır çalışıyor hatta bak bu senin yumurtan dedi ve gösterdi bence hemen bebek düşün dedi.Allah ım nasıl mutlu oldum..hastaneden çıktım kendimi hamile gibi hissediyorum

doktordan yana içim rahatladı ama sınavı kazanmam lazım arada beni de dualarınıza katın olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…