Hoşgeldinin aramızaaaaaamerhaba kızlar bende 2016 da hamile kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim aslında 2015 şubat ayında karar almıştık bebek için ama dişlerimle ilgili sıkıntılarım olunca ertelemek zorunda kaldık 3 tane 20 lik diş ve 1 tane kök dişten kurtuldum dişlerin bitmesi temmuzu buldu. bu defa da eşim çalıştığı yerden ayrıldı ve işsiz kaldıkama yıllar geçiyor her ne kadar kayınvalidemler hiç birşey sormasa da anlayış gösterse de insanların meraklı bakışlarından sıkıldım şimdi eşim de bende kpss ye hazırlanıyoruz. kpss de son sınavım 24 temmuz da olacak. bir yandan maddi sıkıntılar bir yandan yaş gidiyor ve istiyorum. bazen ocaktan sonra denesek mi diyorum sonra ya sınavı etkilersem sınavı atlatayım diyorum. aklımda deli sorular
merhaba kızlar bende 2016 da hamile kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim aslında 2015 şubat ayında karar almıştık bebek için ama dişlerimle ilgili sıkıntılarım olunca ertelemek zorunda kaldık 3 tane 20 lik diş ve 1 tane kök dişten kurtuldum dişlerin bitmesi temmuzu buldu. bu defa da eşim çalıştığı yerden ayrıldı ve işsiz kaldıkama yıllar geçiyor her ne kadar kayınvalidemler hiç birşey sormasa da anlayış gösterse de insanların meraklı bakışlarından sıkıldım şimdi eşim de bende kpss ye hazırlanıyoruz. kpss de son sınavım 24 temmuz da olacak. bir yandan maddi sıkıntılar bir yandan yaş gidiyor ve istiyorum. bazen ocaktan sonra denesek mi diyorum sonra ya sınavı etkilersem sınavı atlatayım diyorum. aklımda deli sorular
Hosgeldinayllllliiiin35 insallah hersey gonlunce olur.
boza ay bugun tatil olsaydi da dinlenseydim keske, secimdi anne babayi ziyaretti derken daha da cok yoruldum vallaha :) Yuruyus yap bence canim azda olsa,hareket cok cok etkiliyor.
Benimde cilem sonunda bitti ve regl oldum nihayet:) Bir de dun itibariyle folik asite baslandi:)
Yürüyorum. Her gün neredeyse 1 saat işe gidip gelirken yürüyorum ama artık o da yaramıyor sanki. Neyse bunu bir durak dönemi kabul edeyim de atağa geçecek Zaman'ı bekleyeyim.
Hayırlı olsun folik asit :) ben de regl olduğum gün başlamıştım. Unutmamak için mutfağa koydum şişeyi sabah kahvaltıdan sonra alıyorum hemen.
Tesekkurler canim sana da hayirli ugurlu olsun:)
Ben sabah erken saatte kahvalti yapamiyorum o yuzden aksam iciyorum ama bir sorun olmaz sanirim?
Sanmam canım. Ben kahvaltı etmeden evden çıkarsam o gün deli gibi yiyorum. O yüzden mutlaka kahvaltı ediyorum. O arada içeyim dedim. Ama bence sabah akşam fark etmez. Yani araştırırken hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım.
Kahvalti yapabilmem icin saat 5:30 da falan kalkmak lazim mi 1 saat sonraki servisime yetisebileyimO yuzden is yerinde yapiyorum kahvaltimi, yanimda da tasimak istemedim acikcasi. Bende gormedim sonucta muhim olan her gun o folik asiti alabilmek.
Haklısın o Zaman Can'ım. Çok erkenmiş mesain. Allah kolaylık versin. Ben 7 gibi kalkıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Yanında taşıma zaten gören olmasın. Ben annem veya kayınvalidem geldiğinde sakladım görmesinler diye :)
Cok tesekkurler. 8-5.30 calisiyorum uyanmak hep bir dert keder :)
Evet yaa oyle seyleri gostermemek lazim insanlara pek anne baba bile olsa. Bende aksam yemekten sonra iceyim dedim o yuzden. Folik asit disinda bir sey kullaniyor musun?
Yok henüz kullanmıyorum. Her gün peynir, yoğurt yemeye ve süt içmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azalttım protein tüketmeye çalışıyorum. Bol bol meyve yiyorum. Yani işte sağlıklı beslenmeyi deniyorum :) çay ve kahveyi azaltamadım ama onu da kısmet olur hamile kalırsam azaltırım :)
Sen başka şeyler yapıyor musun?
Hoşgeldinin aramızaaaaaa
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer maddi durumunuz sizi zorlayacaksa iyi düşünün ama bebek bereketiyle gelir derler belki de iyi olacak sizin için. :)
Günaydın.
Haftasonu yoğun ve yorucu geçti. Neyse ki bugün tatil biraz dinlenirim. Yediklerime dikkat ettikçe kilo vereceğime kilo alıyorum sanki. 3 ayda 4 kilo aldım. Eşim yok iyisin dese de rahatsız hissediyorum kendimi. Göbeğim öne geçmeye başladı:)
Hoşgeldin :) Allah hayırlı zamanda kısmet etsin inşallah.
Hosgeldinayllllliiiin35 insallah hersey gonlunce olur.
boza ay bugun tatil olsaydi da dinlenseydim keske, secimdi anne babayi ziyaretti derken daha da cok yoruldum vallaha :) Yuruyus yap bence canim azda olsa,hareket cok cok etkiliyor.
Benimde cilem sonunda bitti ve regl oldum nihayet:) Bir de dun itibariyle folik asite baslandi:)
Matematik :)
bozacığım seninle kısmen meslektaş sayılırız. bende lise matematik :) ama atanamadık(
En kısa zamanda atanırsın inşallah :)
inşallah sen kaç yıldır çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?