2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

8. yılımı çalışıyorum canım. Sen ne zamandır hazırlanıyorsun?

epeyy olmuş ben geçen yıl ilk defa hazırlanmaya çalıştım ama açıkçası çokta konsantre olamamıştım bu yıl eşimde işsiz kalınca etekler tutuştu tabiii eşimle birlikte hazırlanıyoruz evde iki matematikçiyiz :)

O zaman iyi olur birbirinizi motive edersiniz :)

merhaba kızlar hazırlıklar hızlanmış bakıyorum ben tatil dolayısıyla giremedim memlekette çok yedim 5te 5 diyetimi de yapamadım sigarayı da bırakamadım kısacası ben hiçbir şey yapamadım :) Ama dinlendim kafamı topladım bu da birşeydir diye kendimi rahatlatıyorum. Folik asit için hangisini aldınız bende alsam iyi olacak.

Su 5 te 5 i bi yap ertesi gun ben baslayacagim :))
Tabii ki hazirlikta en onemli sey kafayi toparlamak. Folbiol aldim ben canim.

hoşgeldinn:) canım hem kpss sürecini yaşamış hemde kısada olsa hamileliği yaşamış biri olarak naçizane tavsiyem hamileliği sınavdan sonraya bırakman. Minicik bebeği strese sokma derim zaten çok stresli bir dönem hazırlık süreci birde hamileliğin getirdiği hormon değişiklikleri, bulantılar, bunalımlar:), mide bulantıları, uyku artışı vs. seni de bebeğini de yorabilir diye düşünüyorum. Ama yinede hakkında hayırlısı neyse o olsun tabii

Su 5 te 5 i bi yap ertesi gun ben baslayacagim :))
Tabii ki hazirlikta en onemli sey kafayi toparlamak. Folbiol aldim ben canim.
Tatilde aldığım kiloyu hızlıca verip normal kilomda başlayacağım inş :) Ben folidoce kullanmıştım bir öncekinde memnundum da açıkçası ama bu sefer onu içmek istemiyorum psikolojik olarak folbiolu bir araştırayım bakalım:)

Yapinca neler oldu bilgi verirsen sevinirim:)
Benim bildigim kadariyla folic plusta folik asite olarak D vitamini ve kalsiyum var, folbiolde ise sadece folik asit. Eger digerlerinde bir sorun yoksa folbiol isini gorur. Ama yine de elbette doktora danismakta fayda var :)

Valla 5 gün sonunda 3.5 kilo vermiştim ve inanılmaz moral olmuştu bana bi de bu diyetin güzel yanı aç kalmadan istediğin kadar yiyorsun zaten insan bıkıyor çok yiyemiyor ama diyetteyken yiyebileceğini bilmek rahatlatıyor. Ben bi yapayım tekrar sonuçlarını yazarım tekrar:)

Ya iste benim anlayamadigim nokta da bu nasil oluyor? Mesela tum gun patates yiyorsun ciddi anlamda agir bi karbonhidrat ve seker, tum gun et yiyorsun kesin bagirsaklarim durur benim. Bunun gibi seyler takiliyor aklima bir de sonradan misliyle geri almak cok urkutuyo bu kadar kilo vermisken Kilo alcam diye odum kopuyor :)

valla sağlıklı beslenerek kilo verebiliyorsan ne mutlu bana illa ki böyle bir başlangıç gerekiyor hem moral oluyor hemde midem küçülüyor ben faydasını gördüm çünkü ben yarın diyete başlayayım dediğim hiçbi gün az yiyemedim ben En güzeli az az yiyerek yavaş yavaş vermek ama ona lafım yok:)

5-5,5 ayda 87 den 70 e dustum, insallah hamile kalana kadar 7-8 kilo daha verebilirim spor+duzgun beslenmeyle. Bu aralar cok cok az gidiyor haftada 200-300-500 gram falan ama hic yoktan iyidir kalici oluyor diye inaniyorum en azindan.
Eger verdigim kiloyu geri almayacagimi dusunsem inan yaparim 1 kilo bile gitse nasil iyi gelir varyaa :))

aaa o zaman sen bozma düzenini ben kilo vermeye yeni başlayacağım bir başlangıç olsun istedim. Eşimin diyetisyeninin tavsiyesini verebilirim ozaman sana kendiside bir dönem diyetisyen eşliğinde 20 kilo verdi kilo vermesi durunca diyetisyen vücudu şaşırtmak için öğünlerin yerlerini değiştir demişti yani sabah ara öğününü önce yiyor ara öğün vaktinde kahvaltı ediyor gibi bu şekilde bir hafta yapmış tekrar kilo vermeye başlamıştı bi deneyebilirsin istersen sonuçta uzman tavsiyesi:)

Aaa evet olabilir canim tesekkurler yaa ne yaptiysam sasirmadi benimkisi:)) Ornek menu yazabilir misin rica etsem? Yanlis birsey yapmayayim :)

Eve geçince listeleri bulur yazarım canım o hafta ki listeyi inş bir faydası olur bu arada çok iyi Kilo vermişsin tebrik ediyorum seni inş hedefine ulaşırsın

Ayyy naptım ben bi sürü şey yazdım hepsi gitti bi yere basıncaaaaa
Merhaba hanımlarr bu aradaa

Ne güzel özendim sana çok. 17 kilo vermişsin biraz daha verip hamile kalırsan manken gibi hamiş olursun :)

Ne şanslı olacak çocuğunuz :) Hiç zorlanmaz derslerde.
İnşallah ikiniz de bu yıl çok yüksel puanlarla gönlünüzdeki yere atanırsınız canım.

aminn evet zaten kendim çok stresliyim sınav yüzünden onu da strese sokmaya hakkım yok birde ya istediğimizde hemen olmazsa çok beklersem diye evham yapıyorum birde yaş geçiyorrr ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı diyerek bekleyip sınava çalışmalıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…