- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Ne şanslı olacak çocuğunuz :) Hiç zorlanmaz derslerde.
İnşallah ikiniz de bu yıl çok yüksel puanlarla gönlünüzdeki yere atanırsınız canım.
Eve geçince listeleri bulur yazarım canım o hafta ki listeyi inş bir faydası olur bu arada çok iyi Kilo vermişsin tebrik ediyorum seni inş hedefine ulaşırsın
merhaba kızlar hazırlıklar hızlanmış bakıyorum ben tatil dolayısıyla giremedim memlekette çok yedim 5te 5 diyetimi de yapamadım sigarayı da bırakamadım kısacası ben hiçbir şey yapamadım :) Ama dinlendim kafamı topladım bu da birşeydir diye kendimi rahatlatıyorum. Folik asit için hangisini aldınız bende alsam iyi olacak.
Merhaba kızlar nasılsın bu aralar çok yoğun ve yorgunum kız kardeşim bebeği enişte babam ve annem hep beraber hastalar. 3 günüm hastanelerde geçti. Hamilelikle ilgili hiç bir şey düşünemedim:)
Aynen canım aklıma gelmeyince ne kadar rahatladığımı anladım. Ama 2 büyük karar aldım hamile kalmadan dişlerimi hallettiricem bir de antidepresan için np istanbul a gitmeye karar verdim. Hamilelik öncesi bunları yaparsam acayip rahatlıcamCok cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin. Olsun ya bazen dusunmemek daha iyi dusununce zaman gecmiyor hersey kurcaliyor insanin aklini :)
Ben haftaya is seyahatine cikiyorum yurtdisina, vize islemleriyle ugrasiyorum inan benimde aklimda degil 2-3 gundur. Insana iyi geliyo bazen zamana birakmak :) Folik asiti bile gece yatarken esim hatirlatti.
Aynen canım aklıma gelmeyince ne kadar rahatladığımı anladım. Ama 2 büyük karar aldım hamile kalmadan dişlerimi hallettiricem bir de antidepresan için np istanbul a gitmeye karar verdim. Hamilelik öncesi bunları yaparsam acayip rahatlıcam
Yaa dis konusundan cok korkuyorum ben. gecen sene 1 tane 20 yas disimi cektirdim digerleri bir sorun yaratmiyor ama gomulu duruyorlar. Yaptirmam gerekir mi acaba yaAntidepresandan sonra bir sure olmasini istemiyorlar sanirim doktorlar ? Halledin halledin hamilelikten once ne kadar duzelirsek kardir :)
Bence de yaptırman lazım bir sorun çıkarsa narkoz da veremezler dişi ameliyat etmek için. Ben kan aldırınca bayılan biriyim ama dişçiden hiç korkmam. Benim dişimde gömülü dişti ama rahat dikişsiz aldılar dişimi
hoşgeldin. Allah bağışlasın inş hep beraber sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve doğururuz.Slm bende sizdenim. Kismetse 2016 da hamile kalmak istiyorum . 2014 mayis dogumlu bir kizim var
canımm nacizane tavsiyem gömülü 20 lik dişlerin için doktora görün ben çok sıkıntısını çektim hamileyken bebeğin kalsiyum ihtiyacı yetmediğinde ilk senin dişlerinden karşılanacağı için sıkıntı yaratabilir.
Bence de yaptırman lazım bir sorun çıkarsa narkoz da veremezler dişi ameliyat etmek için. Ben kan aldırınca bayılan biriyim ama dişçiden hiç korkmam. Benim dişimde gömülü dişti ama rahat dikişsiz aldılar dişimi
Günaydın. Daha iyi bir diş doktoruna gitsen nasıl olur. Devlete filan mı gittin. Gerçi devlete gittiğimde bana 11 ay sonraya randevu vermişlerdi bende özele gitmiştim :)Gunaydin kizlar. Cok korktum simdi yaaBenim disimi ameliyatla aldilar ve dikiste atildi 1 gun boyunca nefes dahi alirken agladim.2.gun sadece su ve muhallebi yiyordum.3.gun anca patates falan ezip sutle yediriyordu sagolsun resmen kayinvalidem bakti o donemde 3 dis icin 3 kere yine ayni seyi yasayacagimi dusunmek cok korkuttu Normalde disi agrimasada disciye kontrole rahat giden insanim ama o 20 yas disi beni perisan etmisti
Slm bende sizdenim. Kismetse 2016 da hamile kalmak istiyorum . 2014 mayis dogumlu bir kizim var
Merhaba arkadaşlar. Günaydınlar herkese. 2016 da gebelik için dua ediyoruz. Bunun için hayatinizda neleri degistirdiniz. Gıdalar, folik asit vs... Ya da çok dusunmemek mi gerekli. Heyecanliyim cok. Benim gibi sizler de sabirsiz mısınız yoksa ben mi çok takiyorum oooyy tuhafmis
Günaydın. Daha iyi bir diş doktoruna gitsen nasıl olur. Devlete filan mı gittin. Gerçi devlete gittiğimde bana 11 ay sonraya randevu vermişlerdi bende özele gitmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?