Aaayyy cookk mutlu oldum şimdi. demekki bi tek ben böyle değilmişim. Ben de aynı folik asite başladım. Spor yapamiyorum ama beslenme aliskanliklarimi değiştirmeye başladım. Sebze ağırlıklı sesleniyorum. Ben biraz fazla cips kola vs.. tuketiyordum onları tuketmiyorum artık:) inşaallah sen de sağlıkla kavusursunuz bebisine:)
Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Bunu içinden 50 kez geçir hemen doktora:)Yok canim ya bilindik bir ozel dis hastanesine gittim. Dis etim cok zor uyusuyor aci esigim cok yuksek o yuzden 4 igne olmasina ragmen hala hissediyordum her yaptigini. Doktorumu aradim kalanlari da alsak daha iyi olur hamilelikte agri yapmasi yuksek ihtimal dedi( Ay aglamak istiyorum ya...
Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Bunu içinden 50 kez geçir hemen doktora:)
Ama yaptırman lazım hamilelikle beraber ortaya çıkarsa( ki çıkar büyük ihtimal) daha da zorlanacaksın o zaman ne olacak?Yaa cok dogru soyluyosun ama cesaret edemiyorum. haftasonu 2 gunde iyilesecegini hic sanmiyorum
Ama yaptırman lazım hamilelikle beraber ortaya çıkarsa( ki çıkar büyük ihtimal) daha da zorlanacaksın o zaman ne olacak?
Allah tez zamanda kavuştursun canımSelamlar.
Bu sabah kardeşimi askerliğini yapması için birliğine teslim ettik. Şansımıza birliği evime 5 dk mesafede. Ama eve geldiğimden bu yana elim ayağım tutmuyor sanki. Allahım korusun hepsini.
Selamlar.
Bu sabah kardeşimi askerliğini yapması için birliğine teslim ettik. Şansımıza birliği evime 5 dk mesafede. Ama eve geldiğimden bu yana elim ayağım tutmuyor sanki. Allahım korusun hepsini.
Gunaydin kizlar. Cok korktum simdi yaaBenim disimi ameliyatla aldilar ve dikiste atildi 1 gun boyunca nefes dahi alirken agladim.2.gun sadece su ve muhallebi yiyordum.3.gun anca patates falan ezip sutle yediriyordu sagolsun resmen kayinvalidem bakti o donemde 3 dis icin 3 kere yine ayni seyi yasayacagimi dusunmek cok korkuttu Normalde disi agrimasada disciye kontrole rahat giden insanim ama o 20 yas disi beni perisan etmisti
Selamlar.
Allah tez zamanda kavuştursun canım
Allah kavustursun canim,tez zamanda saglikla insallah.
canım Allah kavuştursun
Ay ben müsait olup bir yazamadım şu listeyi kusura bakmaCok sevinirim vallaha kesinlikle denemeye deger. Coook tesekkur ederim canim insallah kalan fazlaliklarda gider de rahat bi hamilelige katkisi olur :)
Öyle olumsuzlukları düşünüp hayatına çekme çok güzel bir yere atanıp hemen hamile kalacaksın ;-)aminn evet zaten kendim çok stresliyim sınav yüzünden onu da strese sokmaya hakkım yokbirde ya istediğimizde hemen olmazsa çok beklersem diye evham yapıyorum birde yaş geçiyorrr ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı diyerek bekleyip sınava çalışmalıyım....
Öyle olumsuzlukları düşünüp hayatına çekme çok güzel bir yere atanıp hemen hamile kalacaksın ;-)
canım işte diğerlerini de ihmal etme.hem hepsi aynı değildir belki bunları dikişsiz alıverirler.benim alttaki ikisi de gömülüydü dikişsiz aldılar inşallah seninki de öyle olur
Günaydın. Tamam canım dualarımız seninle. Cumartesi de ben gitmeyi düşünüyorum. Oh olcay da gidecek o da acı çekecek diye sevin acın hafifler :)Dis filmi cektiginde birisi kendiliginden cikabilir belki ama diger ikisini kesin almamiz lazim demisti o zaman. Bi cesaret yarin aksam gidecegim kizlarUmarim digeri gibi olmaz dua edin ne olur
Günaydın. Tamam canım dualarımız seninle. Cumartesi de ben gitmeyi düşünüyorum. Oh olcay da gidecek o da acı çekecek diye sevin acın hafifler :)
Dis filmi cektiginde birisi kendiliginden cikabilir belki ama diger ikisini kesin almamiz lazim demisti o zaman. Bi cesaret yarin aksam gidecegim kizlarUmarim digeri gibi olmaz dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?