2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Herkeste heyecan tavan vallaha daha olmadan, yalniz degilsin :)) Cips, kola tarzi seyler hic yeme daha iyi canim ya.
coook tesekkurlerr :)

Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Her şey bebiş için. Bunu içinden 50 kez geçir hemen doktora:)

Selamlar.
Bu sabah kardeşimi askerliğini yapması için birliğine teslim ettik. Şansımıza birliği evime 5 dk mesafede. Ama eve geldiğimden bu yana elim ayağım tutmuyor sanki. Allahım korusun hepsini.

Ama yaptırman lazım hamilelikle beraber ortaya çıkarsa( ki çıkar büyük ihtimal) daha da zorlanacaksın o zaman ne olacak?

Cok dogru soyluyorsun O zaman cok ciddi sorun yasadigim icin cesaret edemiyorum ama anladigim kadariyla ben bu agiz sagligi konusunu hic dusunmemisim hamilelik oncesi En kisa zamanda gideyim dis doktoruna bakalim neler neler cikacak basima :)

Selamlar.
Bu sabah kardeşimi askerliğini yapması için birliğine teslim ettik. Şansımıza birliği evime 5 dk mesafede. Ama eve geldiğimden bu yana elim ayağım tutmuyor sanki. Allahım korusun hepsini.
Allah tez zamanda kavuştursun canım

Selamlar.

Allah kavustursun canim,tez zamanda saglikla insallah.

canım işte diğerlerini de ihmal etme.hem hepsi aynı değildir belki bunları dikişsiz alıverirler.benim alttaki ikisi de gömülüydü dikişsiz aldılar inşallah seninki de öyle olur

Selamlar.

canım Allah kavuştursun

Cok sevinirim vallaha kesinlikle denemeye deger. Coook tesekkur ederim canim insallah kalan fazlaliklarda gider de rahat bi hamilelige katkisi olur :)
Ay ben müsait olup bir yazamadım şu listeyi kusura bakma
Sabah 1 bardak süt 1 porsiyon meyve
Ara öğün 2 dilim ekmek 60 gr peynir 5 zeytin 1 yk pekmez ve domates
Öğle 2 tane meyve,, 10 tane badem
Ara öğün 1 kase çorba,sossuz susuz ana yemek, salata,1 kase yoğurt
Akşam şekersiz türk kahvesi 6 tane hurma
Ara öğün 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, öğlen sebze yediysen et et yediysen sebze yemeği
Yatarken 1 bardak süt

Canım bu ağır tempoda çalışan bir erkek bünyesi için yazılmış bir diyet ona göre değerlendir lütfen bir kadına göre çok fazla. Ayrıca olayın püf noktası kendi diyetinin yerlerini değiştirmek vücut anck öyle şaşırıyor

Öyle olumsuzlukları düşünüp hayatına çekme çok güzel bir yere atanıp hemen hamile kalacaksın ;-)

canım işte diğerlerini de ihmal etme.hem hepsi aynı değildir belki bunları dikişsiz alıverirler.benim alttaki ikisi de gömülüydü dikişsiz aldılar inşallah seninki de öyle olur

Dis filmi cektiginde birisi kendiliginden cikabilir belki ama diger ikisini kesin almamiz lazim demisti o zaman. Bi cesaret yarin aksam gidecegim kizlar Umarim digeri gibi olmaz dua edin ne olur

Dis filmi cektiginde birisi kendiliginden cikabilir belki ama diger ikisini kesin almamiz lazim demisti o zaman. Bi cesaret yarin aksam gidecegim kizlar Umarim digeri gibi olmaz dua edin ne olur
Günaydın. Tamam canım dualarımız seninle. Cumartesi de ben gitmeyi düşünüyorum. Oh olcay da gidecek o da acı çekecek diye sevin acın hafifler :)

Günaydın. Tamam canım dualarımız seninle. Cumartesi de ben gitmeyi düşünüyorum. Oh olcay da gidecek o da acı çekecek diye sevin acın hafifler :)

Gunaydin canim. Ay askolsun olur mu oyle sey:) insallah bi sorun cikmaz. Daha dogmadan neler cektirdiler vay arkadas dogunca hepten anamiz aglayacak heralde
Esime dedim 20 yas dislerimi cektirmem gerekiyomus diye adamcagiz bile uzuldu halime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…