bende bebek düşünüyorum ama kpssde çalışmak istiyorum sizce zor olur mu ikisi
Tecrübem yok ama istersen neden ikisi bir arada olmasın. Annelerimiz hamileyken sırtlarında odun taşıyarak çalışıyorlardı :)hoşbuldum :) işte o arkadaşlar tecrübelerini yazsa bende rahatlıcam motive olucam :)
Allah kavuştursun canım. Ama şanslıymışsınız bu kadar yakın olduğu için. :)Selamlar.
Bu sabah kardeşimi askerliğini yapması için birliğine teslim ettik. Şansımıza birliği evime 5 dk mesafede. Ama eve geldiğimden bu yana elim ayağım tutmuyor sanki. Allahım korusun hepsini.
Hoşgeldin canım. Bence de motive edici olur. Ama tabii kafanın içinde iki önemli şey olacak...bende bebek düşünüyorum ama kpssde çalışmak istiyorum sizce zor olur mu ikisi
bende bebek düşünüyorum ama kpssde çalışmak istiyorum sizce zor olur mu ikisi
işte ben cesaret edemiyorum sınav eylülde temmuz olsa bile iki aylık hamile olucaksın sıkıntı olmaz mı bulantın falan olursa sınavda ondan korkuyom benbende seninle aynı durumdayım artık bende istiyorum ama sınav daha öncelikli geliyor içimden gelen şubat mart olsada temmuzdan sonra düşünmek zorundayım
inşallah canımbende düşünüyorumm ,nsallah 2016 da anne olmak istiyorum Allah ım bekleyen tüm kadınlara bizlere o duyguyu tattırsın ins kızlar :)
bende düşünüyorumm ,nsallah 2016 da anne olmak istiyorum Allah ım bekleyen tüm kadınlara bizlere o duyguyu tattırsın ins kızlar :)
Iyi Aksamlar Kizlar,
Oncelikle Rabbim kimsenin kuçağini bos birakmasin.
2012 evlendim. 2013 korunmayi biraktim. Adetlerim cok duzensiz PKO teshisi konuldu ztn kilom cok fazla 120kg. 2 yil cocuk olsun diye denedim ama oyle ustune dusmedim dogru duzgun. Ben kocam aileler artik istiyoruz minnak bir bebisimiz olsun diye. Insallah 2016 bize uğurlu gelir ve bebislerimiz bizimle olur. Gecen hafta adet oldum, dün 7ci gündu Sogan Kurune basladim cok sifasi varmis insallah bizede olur. Esimde keciboynuzu pekmezi yiyor. 14 Aralik ise gynecologueda randevum var. O zamana kadarda diyet yapip kilo vermeye calisicam. Kendimi 2016 icin hazirlicam. ALLAH OL DERSE OLUR. RABBIM BOS BIRAKMASIN BIZI.
Selam kızlar
Ne çok kişi katıldı aramıza giderek büyüyoruz!
Hepiniz hoşgeldiniz :)
İnşallah birkaç ay içinde hamilelik haberlerimizi vermek nasip olur.
Oyy kiyamam yaa dinlen guzelce. Afiyet bal seker olsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?