2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Sağol canım bilgiler için.
Neyse ki bu listedeki her şey sevdiğim şeyler.
Brokoli mi yapsam akşama sarımsaklı zeytinyağlı hihi.
Bazen burada sebze bulmakta zorlanıyorum. Daha çok dondurulmuş halde satıyorlar ama emin olamıyorum ne kadar koruyor içindeki besinleri.
Y YESIMBOZ tam da badem yerken bunu okumam iyi oldu :)))

Bugün nöbet günümdü. Külçe gibi serildim koltuğa gelince.
Kolay gelsin canım. Zor olur nöbet. Bol bol dinlen akşam :)

Kızlar bu arada İstanbul'a dönüş biletlerimizi aldık değiştirme olanağımız olsa da. 17 Ocak pazar günü düzenimize yurdumuza dönüyoruzzzz inşallah. Bebek çalışmaları da hızlanacak.
:))) Çok mutluyummm

Hayırlısı olsun deniztir :)

Ben de bugün en yakın arkadaşlarımdan birinin Bebek haberi aldım. 2011 doğumlu bir kızı var. Çok sevindim bu habere. Okuldan sevdiğim bir arkadaşım da gebe. Ne güzel bir yıl oldu :)

slm bayanlar bende yenı katıldım aranıza bende ocak ayında hamile kalmak istiyorum ilk hamileliğimi 9 haftalıkken kalbi durdugu için kurtaj oldum doktor 2 ay korun dedi ocak ayında başlıcaz çalışmaya allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Hoşgeldin canım senle birebir aynı durumlarımız ama bana 3 düzenli adetini geçirince gel vücudun hazır olmuşmu bakalım dedi hayırlısı olur inşallah.

Kızlar bu arada İstanbul'a dönüş biletlerimizi aldık değiştirme olanağımız olsa da. 17 Ocak pazar günü düzenimize yurdumuza dönüyoruzzzz inşallah. Bebek çalışmaları da hızlanacak.
:))) Çok mutluyummm[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım mutlulukların daim olsun inş herşey gönlünce olur

işte ben cesaret edemiyorum sınav eylülde temmuz olsa bile iki aylık hamile olucaksın sıkıntı olmaz mı bulantın falan olursa sınavda ondan korkuyom ben

açıkçası sınav daha öncelikli benim için o yüzden dediğim gibi içimden şubat gibi artık hamile kalmak gelsede riske atamam temmuzu beklemek zorundayım çünkü sınava da gerçekten emek veriyorum sonuçta onca emeğim de boşa gitsin istemiyorum benim sınavım temmuzda bitecek senin ki eylül de sanırım iyi düşün bu önemli bir karar bizim için

doktor bana ocak ayında başla dedi çocuk çok istediğim için günler geçmiyor benim için
Başlarda bende öyleydim herşeyi göze alıp hemen denesem mi diye bile düşündüm ama şuan biraz daha iyiyim yapmam gerekenler var ocağa kadar onlara konsantre oldum onları halledip vakti geldiğinde olsun diye dua ediyorum bol bol.

bende beklicem ocak ayını inşallah aynı şeyleri yaşamayız

bende beklicem ocak ayını inşallah aynı şeyleri yaşamayız
İnş tek duam o allah bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler olsun inş. Ne kadar oldu senin kaybedeli ben hala ağlama krizlerini atlatamadım normalde iyiyim aslında ama en ufak birşeyden bazen bir şarkıdan bile etkilenip tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum sen nasılsın?

Ne demek caniim mumkun mertebe paylasmaya calisirim :) hayirli ugurlu olsun cok sevindim senin adina insallah guzel oluur hersey :)

kürtaj olalı 9 gün oldu ben tek kalınca çok üzülüyorum biri sorunca kötü oluyorum bide bebek görünce kötü oluyorum insan ilk duyunca dünyası başına yıkılıyor tek benim başıma geldi sanıyordum ama burda bi çok yazıyı okuyunca benden kötü durumda olanları gördüm bende paylaşmak istedim konuşmak iyi geliyor senin ne kadar oldu kaybedeli ilkmiydi

Son düzenleme:
1 ayı geçti benim ilk bebeğimi evet ilk 2 hafta evden çıkamıyor kimseyle konuşamıyordum çok kötüydüm işe başlamak iyi geldi artık daha iyiyim görünüşte ama yara kapanmıyor tabii Senin daha çok yeniymiş allah sabır versin ama bebekten önce güzelce bir muayene olmanı öneririm şu pıhtılaşma testleri Vs. Hepsini yaptıracağım ben sonuçta neden bu olayı yaşadığımızı bilmiyoruz tedbirli olmak gerek

doktorum patoloji sonucum temiz çıktı doktoruma sordum kan pıhtılaşma testi yaptırayimmi hayır dedi iki ay bekle sonra çocuk yapın dedi çocuk olursa allah nasip ederse sürekli doktora gitmeyi düşünüyorum zaten doktorum dedi hamile kalınca takip edicez

ben de yarın lahana mı yapsam diye düşünüyordum

Ben bebileri görünce cok heycanlaniyorum. 27 yasindaym esim 29 yasinda karar verioruz ama eşim sanki daha istemiyor gibi dawraniyor. Hatta benim ona baski yaptigimi söylüyor. Oturup konustuumzda tamam dioruz sonra vakti gelince olmuyor. Bende artik esimin istemdigini düşünüyorum

Merhabalar:) Erkekler sorumluluktan dolayi cekingen olabiliyolar bence yapalim hadi demek yerine sence neden olmamasi gerekiyo ne seni endiselendiriyo demen daha pozitif olur.
Acikcasi bizdede baslarda ben istemiyordum hem yasim genc hemde o sorumluluk kendine vakit ayiramama ihtimali korkutuyodu. Biz bu sekilde konusarak hallettik:) O bana destek olacagi konusunda guven verdi, iyi yonleri daha agir basti ve bazi yorucu/zor yonlerini goze almis olduk.
Rabbim ne zaman kismet eder o mucizeyi bilemem ama en hayirli zamanda versin insallah. Biz ne kadar plan yapsakta bos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…