Kizlar bu ara dis doktoruna gittim ama hem regl hemde grip oldugum icin oksuruk varken ve bu kadar halsizken yapamam oksuruk dikislerini attirir ilac icmen iyi yemen lazim bu aralar. Hastaligin gecsin oyle gel 2 si kesin alinacak ameliyatla ama digerine sonra bi daha bakalim almayabiliriz dediBir de 2 curugum varmis onlari halledecek. Sanirim agzimi kirip dokup bastan yaptirinca rahat edecek
kızlar çok dertliyim çookkk
nasıl bir üşengeçlik var üzerimde anlatamam.bebek çalışmalarını erteledim önce kilo vermem lazım diye ama ne diyet yapıyorum ne iş yerine yemek getiriyorum ne de spora başladım.akşamları tv karşısında yatıyorum,iş yerinde hep dışarıdan yemek yiyorum ve artık kendime çok sinir olmaya başladım.bu üşengeçlik bu erteleme nereye kadar sürer?
Uf bu diş işleri çok zor. Ben geçen yıl 6 aylık bi diş teli tedavisi oldum. :) Öncesinde tüm 20'likleri çektiler. Çok zordu da bitti şükür.Kizlar bu ara dis doktoruna gittim ama hem regl hemde grip oldugum icin oksuruk varken ve bu kadar halsizken yapamam oksuruk dikislerini attirir ilac icmen iyi yemen lazim bu aralar. Hastaligin gecsin oyle gel 2 si kesin alinacak ameliyatla ama digerine sonra bi daha bakalim almayabiliriz dediBir de 2 curugum varmis onlari halledecek. Sanirim agzimi kirip dokup bastan yaptirinca rahat edecek
Bence de mevsimsel. Kendini motive edecek bir şeyler bulmalısın harekete geçmek için. Bazen bana da geliyor o üşengeçlik. Mesela geç yatıyorsan onu düzeltebilirsin ben genelde geç yatınca o gün ne mutlu oluyorum ne de bir şey yapsım geliyor.kızlar çok dertliyim çookkk
nasıl bir üşengeçlik var üzerimde anlatamam.bebek çalışmalarını erteledim önce kilo vermem lazım diye ama ne diyet yapıyorum ne iş yerine yemek getiriyorum ne de spora başladım.akşamları tv karşısında yatıyorum,iş yerinde hep dışarıdan yemek yiyorum ve artık kendime çok sinir olmaya başladım.bu üşengeçlik bu erteleme nereye kadar sürer?
zaten hamilelik kilolarını düşünerek kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.ya çok yorgunum yarın başlayayım diyorum,yarın oluyor yine aynı bahane yine aynı bahane.Mevsimsel olabilir canim ya sikma sen guzel canini. Bende hastaliktan dolayi spor falan yapamadim gecen hafta halsiz hissediyorum kendimi hala biraz
Bence tv karsisina oturmadan disari at kendini ya da evde kosu bandi varsa yuru. Yemegini ye hemen mayismadan cik yoksaa oturup kaliyosun bugun yapmayaym yarin cikarim diye diye. Ha gayret deyip onu kirmanla alakali.
Bi de soyle dusun simdi kalkip yurumezsen hamilelik kilolari da gelecek ortalama 10 kilo da onu dusun. Gitgide agirlasacaksin son zamanlarda normal dogum icin 1,5 saat yuruyun diyorlar o nasil olacak onu dusun.
canım erkende yatsam geçte yatsam aynıyım değişme yok bendeUf bu diş işleri çok zor. Ben geçen yıl 6 aylık bi diş teli tedavisi oldum. :) Öncesinde tüm 20'likleri çektiler. Çok zordu da bitti şükür.
İnşallah kolay hallolur seninki de.
Bence de mevsimsel. Kendini motive edecek bir şeyler bulmalısın harekete geçmek için. Bazen bana da geliyor o üşengeçlik. Mesela geç yatıyorsan onu düzeltebilirsin ben genelde geç yatınca o gün ne mutlu oluyorum ne de bir şey yapsım geliyor.
dışarıda yürüyebilme ihtimalim var ama işten eve git yemek yap bulaşık yıka çok geç oluyor o yüzden hep erteleniyor yaYaa deme oyle :) Bak ne guzel bi sebep iste kilo vermek icin bende kolay geleni tercih ediyoruz genellikle. Disarda yuruyebilme imkanin var mi ?
dışarıda yürüyebilme ihtimalim var ama işten eve git yemek yap bulaşık yıka çok geç oluyor o yüzden hep erteleniyor yabirde hiç arkadaşım yok beni motive edecek benle birlikte gelecek
aaa bak bu grubu bilmiyorum bir bakayım canım belki gaza gelirimOlsun tak kulakligini cik sen. Eger motivasyonsa eksigin bak burda '♥haftalık kilo verme yarışması♥' konulu bi grubumuz var haftalik bildirimler yapiyoruz neler yaptigimiza dair. En basiti evde pilates yapabilirsin ip atlayabilirsin. Bi bak derim beni cok motive ediyor :)
aaa bak bu grubu bilmiyorum bir bakayım canım belki gaza gelirim
canım ben bulamadım o grubuKesinlikle gozden gecir. Ornek menuler,oneriler,evde yapabilecegin seyler,haftalik takip... Gayet verimli :)
canım ben bulamadım o grubulinkini atabilir misin?
sağol canım hemen inceliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?