Cok haklisin canim kimisi gercekten kotu kalpli oldugundan,icinin hasetinden boyle konusuyor en cokta onlara sinir oluyorum.Kizlarrr çevreye fazla takilmayin.zaten düşünen insan kırılır mı acaba DİE dusunur ve soz söylemez.su ana kadar hep bana laf edene tek lafla ağızlarını kapadım.bizim ailede biri yolda toplam 7. Kız geliyor millet karalar bağladı resmen.ama bi laf edene direk ettiğine pişman ettim.buna bizim büyük babaannemiz de dahil.hayır insan ne istediğini bilmeli öncelikle sağlıklı su için dua etmeli ve elindekilerin için şükretmek.....siz siz olun kimsenin lafina sözüne kulak asmayin.onlar üzmek için varlar.
iyiyim kuzum ben ara ara girip bakıyorum. Ben çalışmalara mayıs ayında başlıyorum tatlım. zamanım var biraz daha. 10 gün oldu sigarayı bıraktım. Şekeri tamamen kestim. Bu ayın 15 inde progesterona baktırıcam. İyi çıkarsa sorun yok demektir:)))
Bu testi yaptırmak zorunda miyim gebe kalanlarda yaptiriyormu
Değiştircem de korkuyorum yine aynısı olur diye.vaji doktorum bi klinik önerdi muayene 325 tlZorunda değilsiniz ama bence vajinismusu anlatmaya rağmen böyle aceleci davrana doktorunuzu değiştirin.
Kizlarrr çevreye fazla takilmayin.zaten düşünen insan kırılır mı acaba DİE dusunur ve soz söylemez.su ana kadar hep bana laf edene tek lafla ağızlarını kapadım.bizim ailede biri yolda toplam 7. Kız geliyor millet karalar bağladı resmen.ama bi laf edene direk ettiğine pişman ettim.buna bizim büyük babaannemiz de dahil.hayır insan ne istediğini bilmeli öncelikle sağlıklı su için dua etmeli ve elindekilerin için şükretmek.....siz siz olun kimsenin lafina sözüne kulak asmayin.onlar üzmek için varlar.
Kızlar bana yardım edin lütfen smear konusunda
Her şeyin hayırlısıtestin sonucu negatif çıktı kızlaroysa içten içe umutlanmıştım
testin sonucu negatif çıktı kızlaroysa içten içe umutlanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?