2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Cok haklisin canim kimisi gercekten kotu kalpli oldugundan,icinin hasetinden boyle konusuyor en cokta onlara sinir oluyorum.

Ooo şahanesin Olcaycım :)

Canım öylee yapmaya çalışıyor olsak ta arada çıkıyor iştee ama inş utanacaklar onlarda bi gün öyle ama allah herkesin gönlümüz gör verir kızzlarrr

merhabaa herkese... daha önce bahsettiğim gibi rahim ağzındaki yara için kontrole gittim geçen ay. dr smear testi yaptı sonuç temiz dedi. sadece iltihap için antibiyotik ve vajinal krem verdi. son adetimin bitiminde ilaçları kullandım. ancak beklenen adetim gecikti. acaba bu gecikme ilaçlardan olabilir mi ki? bilemedim. 6 gün gecikti. şaştım kaldım. bazı belirtiler var ama hamilelikle ilgili midir acaba? az önce kan tahlili verdim. iki saate çıkar dediler...

bu arada unutmuşum yazmayı. gecikmenin üçüncü gününde evde idrardan gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama hala regl olmayınca kan tahlili yaptırdım. bebek istiyorduk bu yaz çalışmalara başlayacaktık ama bu ay özellikle yumurtlama döneminde dikkat ettik bişiy olmasın diye. bu nedenlerden ötürü neden geciktiğini anlamadım

Kızlar bana yardım edin lütfen smear konusunda

Canım sana buradan yardım edemez kimse. Yaptırman tabi ki iyi. Çok iyi bir tetkik yaptırmış olursun. Vajinismus kökenli bir sorun var bunu ancak sen bir uzman desteği ile aşabilirsin. Eşinle ilişkiye girebildiğine göre zaten aslında aşmışsın. Smear aldığında inan bana hiçbir şey anlamayacaksın bile. Bak bunun daha doğumu var, doğum öncesi vajinal kontrolleri var. Tavsiyem smear aldırmadan gebe kalma. En azından bunu yenmiş olursun.

Selam kızlar ben bu gruba ilk zamanlar yazıyordum sonra beklerken stres olmayayım diye bu psikolojiden uzak kalmak adına KKdan da uzaklaştım şimdi ise dönme zamanı umarım herşey gönlümüzce olur
Friendly8584 geçmiş olsun düşüklerin sebebi araştırıldı mı acaba ?

teşekkür ederim... iyi dilekleriniz hepimiz için olsun... hayırlısı olsun... bakalım... bir iki güne regl olmazsam dr.a gideceğim. çünkü bugün 40. gün ve ben en fazla 33 günde regl oluyodum. hastalık olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…