- 8 Nisan 2016
- 9
- 11
- 3
- 31
Amin canım cumlemiz için..benm bir kızım var.ard arda bi dusuk bir kürtaj yaşadım.eşim benden cok mahvoldu.hastaneden ben operasyondan çıkınca direk mescidine gidip sukur namazı kılmış.bana bisey olmadı DİE...sizin daha zormus.sırf o birliktelik için hirpalayanlar zorlada olsa ....senn eşinden de Allah razı olsn.hep anlayışla karsilamis
İnşallah hadi bakalım hayırlısıyla olur.Çok şükür allahima testekleri için minnettarım ona.benim daha ilk olacak olursa inşallah.
Iyi cok sukur tatliiim annemdeydik bugun guzel bi gun gecirdik :) kasik ve bel agrim regl olacakmisim gibi. Sen nasilsin ne var ne yok?
Ne güzel canım bidahaki gidişinde benim içinde öp anneni .inşallah hakkında hayırlısı canım.ben iyiyim ama bugün tuhaf bi şüphe dustu içime.ruyami yazmıştım okudunmu bilmiyorum o msjimi.rüyamda Dr gel bebeğini ggörelim bende benm bbebeğimyok kkürtaj oldum diyodum Dr da gel sen gel var diodu..birde durduk yere eşim karnından öptü ,tıpkı kizimn hamileliğinde öptüğü gibi.neden öptün DİE tersledim..birden acaba olabilir mi suphesine dustum.kendimi yaza sartladim ya.ne bileyim tuhafim.karnim acayip sisti BAt son 5 gün.bence saçma kuruntudayimIyi cok sukur tatliiim annemdeydik bugun guzel bi gun gecirdik :) kasik ve bel agrim regl olacakmisim gibi. Sen nasilsin ne var ne yok?
Sagolasin canim benim operim :) Allah Allaah... hayir olsun insallah. Ruyan yaza odaklanip simdi olmasindan cekindigin icin olabilir belki. Esin de daha erken olmasini istemeye baslamis olabilir :) Stres yapma kuzum geri cekilmede olmaz diye bisey yok biliyosun ama ne geliyosa basimiza stresten geliyo :)Ne güzel canım bidahaki gidişinde benim içinde öp anneni .inşallah hakkında hayırlısı canım.ben iyiyim ama bugün tuhaf bi şüphe dustu içime.ruyami yazmıştım okudunmu bilmiyorum o msjimi.rüyamda Dr gel bebeğini ggörelim bende benm bbebeğimyok kkürtaj oldum diyodum Dr da gel sen gel var diodu..birde durduk yere eşim karnından öptü ,tıpkı kizimn hamileliğinde öptüğü gibi.neden öptün DİE tersledim..birden acaba olabilir mi suphesine dustum.kendimi yaza sartladim ya.ne bileyim tuhafim.karnim acayip sisti BAt son 5 gün.bence saçma kuruntudayim
Ay ne hos vallaha Allah bozmasin :)) Bakarsin erken olur :))Y YESIMBOZ
CaCanım iyiki eşle r relax birde onlar biz gibi olsalar way halimize onlar bence bilinçli şekilde öyle davranıyorlar diğer turlu olsa biliyor bizle baş edemezler zaten en ufak kıvılcım bekliyoruz
Bende esime bi hata yapmadin demi dedim oda yok yapmadim guldu yapsamiydim acaba dedi.simdide dalga geciyor emrine amadeyim sen ne dersen dieyok canim strese girmiyorum dun hersey ustuste gelince oyle bi dusunceye girdim..hakkimizda hayirlisi ne diyelim.
Hayirlisi olsun be canim. Doktora hic gitmis miydin? Bildigin bi sorun var miydi?7 aydır hiç gebelik oluşmadı kızlar
ergenlik dönemimde pko çıkmıştı. şimdi yok dediler. fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.88 ama gebe kalamadımHayirlisi olsun be canim. Doktora hic gitmis miydin? Bildigin bi sorun var miydi?
1 seneye kadar normal diyolar ama istersen tekrar bi gorun icin rahatlar. Belki de yumurtlama zamanini tutturamiyosunuzdur onu hesaplarsiniz doktora danisirsiniz. Degerler normal gibi.ergenlik dönemimde pko çıkmıştı. şimdi yok dediler. fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.88 ama gebe kalamadım
Gecen aya gore 2 gun var bakalim eger olmazsa haftaya cumartesi bi test yaparim. Belki de senin erken olcaktir canim olamaz mi? 3-4 gun falan.
ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm çalışma yaptım ama olmadı yani.. belki de zamanı var1 seneye kadar normal diyolar ama istersen tekrar bi gorun icin rahatlar. Belki de yumurtlama zamanini tutturamiyosunuzdur onu hesaplarsiniz doktora danisirsiniz. Degerler normal gibi.
Sen bekle canım.benim şuan geri atıyor günleri.yine tam 28 günde oluyor ama tarih hep 18 değil bu ay 15 nde...bakalım bu ay ne olup bitecek sendeGecen aya gore 2 gun var bakalim eger olmazsa haftaya cumartesi bi test yaparim. Belki de senin erken olcaktir canim olamaz mi? 3-4 gun falan.
Belki de canim kismet... 1 yil olsun bakalim insallah Rabbim daha fazla bekletmez.ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm çalışma yaptım ama olmadı yani.. belki de zamanı var
Bakalim haftaya kadar bekleyecegim ama sanirim regl olcam. Belirtiler o yondeSen bekle canım.benim şuan geri atıyor günleri.yine tam 28 günde oluyor ama tarih hep 18 değil bu ay 15 nde...bakalım bu ay ne olup bitecek sendeyesimcim sana bir supriz yapayimmi? Benimle tanismak istermisin
amin cümlemizi.. sizin ne kadar oldu?Belki de canim kismet... 1 yil olsun bakalim insallah Rabbim daha fazla bekletmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?