2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Iyi cok sukur tatliiim annemdeydik bugun guzel bi gun gecirdik :) kasik ve bel agrim regl olacakmisim gibi. Sen nasilsin ne var ne yok?
Ne güzel canım bidahaki gidişinde benim içinde öp anneni .inşallah hakkında hayırlısı canım.ben iyiyim ama bugün tuhaf bi şüphe dustu içime.ruyami yazmıştım okudunmu bilmiyorum o msjimi.rüyamda Dr gel bebeğini ggörelim bende benm bbebeğimyok kkürtaj oldum diyodum Dr da gel sen gel var diodu..birde durduk yere eşim karnından öptü ,tıpkı kizimn hamileliğinde öptüğü gibi.neden öptün DİE tersledim..birden acaba olabilir mi suphesine dustum.kendimi yaza sartladim ya.ne bileyim tuhafim.karnim acayip sisti BAt son 5 gün.bence saçma kuruntudayim

Sagolasin canim benim operim :) Allah Allaah... hayir olsun insallah. Ruyan yaza odaklanip simdi olmasindan cekindigin icin olabilir belki. Esin de daha erken olmasini istemeye baslamis olabilir :) Stres yapma kuzum geri cekilmede olmaz diye bisey yok biliyosun ama ne geliyosa basimiza stresten geliyo :)
Keske esimin rahatligi bende olsa,dun bi ara o kadar agri geldi ki bi an(gecen aya gore 2 gun kalmis) ben regl olcam sanirim ya dedim "ne yapalim hayatim hayirlisi" dedi gulumseyerek gitti cay doldurdu o an dedim Allahim su rahatligi bana da ver diye
Stresten olmasi muhtemel yani kuzum daha var bata kendini strese sokup geciktirme reglini de. O daha cok gerer seni canim beniim.

Y YESIMBOZ

CaCanım iyiki eşle r relax birde onlar biz gibi olsalar way halimize onlar bence bilinçli şekilde öyle davranıyorlar diğer turlu olsa biliyor bizle baş edemezler zaten en ufak kıvılcım bekliyoruz
Bende esime bi hata yapmadin demi dedim oda yok yapmadim guldu yapsamiydim acaba dedi.simdide dalga geciyor emrine amadeyim sen ne dersen die yok canim strese girmiyorum dun hersey ustuste gelince oyle bi dusunceye girdim..hakkimizda hayirlisi ne diyelim.

olcaaay canım sen nerelerdesn hiç ses soluk yok.senide merak ettim.böyle durup durup hamileyimm diye giriş yapcakmisin gibi hisse kapildim....

Ay ne hos vallaha Allah bozmasin :)) Bakarsin erken olur :))

Ya benim de agrim basladi bi de akintim cogaldi. Tam regl oncesi

Y YESIMBOZ

Canim inanmaycaksin ama bende oyleyim benm normalde adet bitimi ve adet oncesi hep kuruluk olur.suan sanki adet olcakmis gibi belim karnim agriyor birde akintim var arada bakiyom acaba adetmi oldum die bence ben sacmalayama basladim...

ergenlik dönemimde pko çıkmıştı. şimdi yok dediler. fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18.88 ama gebe kalamadım
1 seneye kadar normal diyolar ama istersen tekrar bi gorun icin rahatlar. Belki de yumurtlama zamanini tutturamiyosunuzdur onu hesaplarsiniz doktora danisirsiniz. Degerler normal gibi.

Gecen aya gore 2 gun var bakalim eger olmazsa haftaya cumartesi bi test yaparim. Belki de senin erken olcaktir canim olamaz mi? 3-4 gun falan.

1 seneye kadar normal diyolar ama istersen tekrar bi gorun icin rahatlar. Belki de yumurtlama zamanini tutturamiyosunuzdur onu hesaplarsiniz doktora danisirsiniz. Degerler normal gibi.
ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm çalışma yaptım ama olmadı yani.. belki de zamanı var

Gecen aya gore 2 gun var bakalim eger olmazsa haftaya cumartesi bi test yaparim. Belki de senin erken olcaktir canim olamaz mi? 3-4 gun falan.
Sen bekle canım.benim şuan geri atıyor günleri.yine tam 28 günde oluyor ama tarih hep 18 değil bu ay 15 nde...bakalım bu ay ne olup bitecek sende yesimcim sana bir supriz yapayimmi? Benimle tanismak istermisin

Sen bekle canım.benim şuan geri atıyor günleri.yine tam 28 günde oluyor ama tarih hep 18 değil bu ay 15 nde...bakalım bu ay ne olup bitecek sende yesimcim sana bir supriz yapayimmi? Benimle tanismak istermisin
Bakalim haftaya kadar bekleyecegim ama sanirim regl olcam. Belirtiler o yonde
Aaaa isterim niye istemeyeyiiim :)) neredesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…