- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bu ismi bende cok duydum. Fiyatı ne kadarCanim bende hic uzayan akinti olmaz sadece 2 3 gun islaklik olur. Bence bu ay ovu testle dene ilk 2 gebeliginde ovu testle hamile kaldim. Gttgdyrdan laboquck marka alabilirsin dogruluk orani cok yuksek bak fotografini ekleyim.
Eki Görüntüle 1813040
sağol canım ıyıyım bende sonunda regl olabildim(bu forumda bunu yazan tek kişiyim sanırımCanim benim tesekkurler guzel dileklerin icin amin. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor?
aynen katılıyorum bu marka guvenılır bır test set almıştım bende hem ovulaasyon hem gebelık ıkısıde doğruydu kızlarCanim bende hic uzayan akinti olmaz sadece 2 3 gun islaklik olur. Bence bu ay ovu testle dene ilk 2 gebeliginde ovu testle hamile kaldim. Gttgdyrdan laboquck marka alabilirsin dogruluk orani cok yuksek bak fotografini ekleyim.
Eki Görüntüle 1813040
sağol canım ıyıyım bende sonunda regl olabildim(bu forumda bunu yazan tek kişiyim sanırım)
ama değerlerim sıfırlanmış oldu gercekten cok rahatladım
ilk regl oldum 2 regl daha olmam lazım yanı temmuz reglden sonra başlarım sanırım denemelere öyle duşunuyorum
hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlı zamanlarda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
sağol canım ıyıyım bende sonunda regl olabildim(bu forumda bunu yazan tek kişiyim sanırım)
ama değerlerim sıfırlanmış oldu gercekten cok rahatladım
ilk regl oldum 2 regl daha olmam lazım yanı temmuz reglden sonra başlarım sanırım denemelere öyle duşunuyorum
hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlı zamanlarda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hahaha ne zaman olsun o zaman Olcay Hanimcigim :) ? Mayis iyi midir uygun mudur hem size hemdeSana diyorum sen beni bekliyorsun.
Ben de bundan almistim canim ama kullanmadim hic stres olmasin diye. Bu ayda kullanmayayim 3 ay vardi kafamda. Eger olmazsa kullanayim bakalim .tesekkur ederim cok cokCanim bende hic uzayan akinti olmaz sadece 2 3 gun islaklik olur. Bence bu ay ovu testle dene ilk 2 gebeliginde ovu testle hamile kaldim. Gttgdyrdan laboquck marka alabilirsin dogruluk orani cok yuksek bak fotografini ekleyim.
Eki Görüntüle 1813040
Bana çok uygunHahaha ne zaman olsun o zaman Olcay Hanimcigim :) ? Mayis iyi midir uygun mudur hem size hemdemorordek e? :))
Hahaha anlastik o zaman Mayista goruselim :)) ya tatlim hic belli olmuyo kimisi ne kistlerle iltihaplarla hamile kaliyor kimisi de hicbir sorun yokken bekliyor kac ay. Onu hic dusunme yasimiz daha genc kismetse olacak o zaman bu zaman degilmis diyebiliyorum sadece.Bana çok uygunBeklerim hepiciginizi :))
Allahım böyle diyorum da bu hevesle ben cok bekleyecekmisim gibi de geliyor. Git-geller yaşıyorum resmen.
Evet haklısın canım.Hahaha anlastik o zaman Mayista goruselim :)) ya tatlim hic belli olmuyo kimisi ne kistlerle iltihaplarla hamile kaliyor kimisi de hicbir sorun yokken bekliyor kac ay. Onu hic dusunme yasimiz daha genc kismetse olacak o zaman bu zaman degilmis diyebiliyorum sadece.
Canim ben 8 9 ay once aldim en son 25 ovu 10 gebelik testi 29 tl gibi biseydi. Gebeligin birini 25.gun digerini 22.gun gebelik testinde ogrenmistim dogrulugu yuksek bu markanin.Bu ismi bende cok duydum. Fiyatı ne kadar
İçine nasil sinecekse oyle yap canim. Bu surecte icinden geldigi gibi davranmak rahatlatiyo insani. Ben en son kurtajimi 25 ocakta oldum 1 ay korundum. 2.ay gebelik olmadi. Bu 3 ayim ve 14.gunum. bu ay yakı yapistirdim belime. Nasip kısmet... 2.5 yildir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Rabbim benden daha cok bekleyenlere de bizlerede nasip etsin.Ben de bundan almistim canim ama kullanmadim hic stres olmasin diye. Bu ayda kullanmayayim 3 ay vardi kafamda. Eger olmazsa kullanayim bakalim .tesekkur ederim cok cok
Mayista da akisina birakayimda sonra takip edeyim diyorum canim acikcasi bi sebebi yok ne olarak. 3 ay olacak olmasi ve mayis ayi psikolojik sinir sanirim benim icin :)İçine nasil sinecekse oyle yap canim. Bu surecte icinden geldigi gibi davranmak rahatlatiyo insani. Ben en son kurtajimi 25 ocakta oldum 1 ay korundum. 2.ay gebelik olmadi. Bu 3 ayim ve 14.gunum. bu ay yakı yapistirdim belime. Nasip kısmet... 2.5 yildir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Rabbim benden daha cok bekleyenlere de bizlerede nasip etsin.
Canım Mayıs ayının ilk haftası ile ikinci haftası arası kısmetse çalışmalara başlıyorum. Haziranın başında da belli olacak. Rica edicem ona göre ayarlayın kendinizi:))Hahaha ne zaman olsun o zaman Olcay Hanimcigim :) ? Mayis iyi midir uygun mudur hem size hemdemorordek e? :))
Benim de yumurtlama 5 Mayıs görünüyor. Regl de 19 Mayıs gibi. Tabi bu ayki duruma göre 1-2 gün sarkma olabilir.Canım Mayıs ayının ilk haftası ile ikinci haftası arası kısmetse çalışmalara başlıyorum. Haziranın başında da belli olacak. Rica edicem ona göre ayarlayın kendinizi:))
Bu cuma progesterona baktırıcam. Birde doktora iki kez düşük yaptım dicem. Genetiğe yollarsa beni hamilelik sarkabilir. Progesteronda düşük çıkarsa sarkabilir. Siz beni bırakın devam edin siz. Kendinizi kurtarın:))Benim de yumurtlama 5 Mayıs görünüyor. Regl de 19 Mayıs gibi. Tabi bu ayki duruma göre 1-2 gün sarkma olabilir.
Kız baya baya aynı zamanlara denk geliyormus bizim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?