2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Y YESIMBOZ Emineeemm Günaydın kızlar nasılsınız . 4-5 gündürlü giremiyordum az önc okudum iyi şeylr olmuş güzel geçmiş haftasonuu benim her haftasonu gibi hafta sonu gibi hızlı ve yogun ne yazık ki bol bol yürüyüş ,diyet devam ama haftasonu hep agrılarla geçti diğr adetlerime gör e çok bel gögüs agrılarım oluyor .. Şişkinlik var stsrtenden baş agrılarım cabası git gide bat günü yaklaşıyor hissediyorum her gün hayalini kurmak komşunun, arkadaşların çocuklarını sevmek ister istemez eşime etkilendiğini görüyorum üzlüyor buda beni üzüyor. Haftasonu bool bebekli geçtii reyonlarındaydım kızlar hayali bile hisetmek dayanamayıp aldım hediye olarak.. Dün d e bebek mevlüdeydik kayıvalidemle tabi bebek okadar güzeldi ki melek gibi ...tabi meşhur laflar ordada vardııı bebek var mı düşünmüyormusun hadi çok beklemeyin öyle böyle ne olucak böyle nasıl olucak inanın hiç bilmiyoruum gün geçtikçe ateş basıyoor daralıyoruuumm..

olcaaay canım sen nerelerdesn hiç ses soluk yok.senide merak ettim.böyle durup durup hamileyimm diye giriş yapcakmisin gibi hisse kapildim....
iyiyim kuzum ben ara ara girip bakıyorum. Ben çalışmalara mayıs ayında başlıyorum tatlım. zamanım var biraz daha. 10 gün oldu sigarayı bıraktım. Şekeri tamamen kestim. Bu ayın 15 inde progesterona baktırıcam. İyi çıkarsa sorun yok demektir:)))

Doktora gittim smear testi olamadım geçen sene vajinismus u atlattim dedim ama acaleci davrandı jel sürdü yine olmadı röntgen denen aletle denedi o da olmadı ağlayarak çıktım (

günaydın kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum sayfalar baya artmış :)
@serpil89 canım hamile kalmadan önce o testi illa yaptırman gerekmiyor.o test ile rahim ağzı kanseri riski var mı yok mu ona bakıyorlar.zaten hamilelikte doktor gerekli görürse yapıyor sen istesende istemesende.

Doktorun dedigi ise çocuk düşünme şimdi vajinismus u atlat 1 sene bekleyin dedi.vajiyi zaten atlattim ben ilişkiye girebiliyoruz dedik zqten

Bu testi illa olmalısın dedi doktor 5 6 ay bekleyin dedi

Bu testi illa olmalısın dedi doktor 5 6 ay bekleyin dedi
aslında korkulacak bir şey yok canım o an düşünmesen onu rahat yapar doktor.zaten 2 dakika bile sürmüyor.birde tavsiye özel hastaneye git bence devlette biraz gaddar davranabiliyorlar.

Ay iyi mi kotu mu bilemiyorum hala hafif hafif agrim var akinti da var ama az once farkettim ki yumurtlamadaki gibi bi akinti oldu miktari azda olsa. Olmazsam bile haftasonuna kadar beklicem bakalim :)
Yaa sen dusunme bak haftasonu bende annem kayinvalidem eltilerim falan bi akrabaya gittik. Simdi tabi benden once evlenen ablalarin hepsinin cocugu var birisi dedi ay Yesime de ne yakisir ne hos olur diye laf atti ortaya :) Bende amaan dogurcamda nasil bakcam ona dedim gecistirmek icin. Kayinvalidem de siz isteyin dogsun ben severek bakarim vallaha dedi annemde ay al benden de o kadar bende bakarim deyince hiii oldu o zaman dedim ne diyeyim Istiyolar konusuyolar kimisi canini yakmak icin hasedinden kimisi de gercekten istediginden. Ama her iki durumda da takilmamak bi sekilde gecistirmek gerekiyor ben ona inaniyorum tatlim.

Orası öyle bitanm ama bazen sölemeek için söylüyorlar kırılır mı üzülür mü diy edüşünmüyor hadi been neysee bazen eşimin yanında da yapıyorlar been alıştım artıkkk .. Tamam zamanı deegldi şuan hazır hissediyorum ınanıyorum hhaa diyince olucak bişye de degl ki bunu anlamalarını beklmiyorum zaten sadce kırmasınlar yeteer.. Bak seen denediin yılmadın gene deniyorsun asla pes etme zatn bn ınanıyorum ne zaman olucak bılmıyorum ama bı gün bızmde saglıklı sahatli birr bebeğmz olucak inanıyorum beeen . Çok gerginim zaten takvime göre adet günüm yarın ama henüz hiçbşy yokk.. ilk denemede 21 nisan ama takvimde 25 en yüksek diyo ogün mü denemeliyimmm benn cnm

Daha 2.ayimiz bakalim 1 yila kadar yolu var teorik olarak. Hayirlisi insallah hayatim sende takma kafana bak yavas yavas baslayacaksiniz zaten. Insallaaaahhh :)) Bol sanss tatliskom :)

Kizlarrr çevreye fazla takilmayin.zaten düşünen insan kırılır mı acaba DİE dusunur ve soz söylemez.su ana kadar hep bana laf edene tek lafla ağızlarını kapadım.bizim ailede biri yolda toplam 7. Kız geliyor millet karalar bağladı resmen.ama bi laf edene direk ettiğine pişman ettim.buna bizim büyük babaannemiz de dahil.hayır insan ne istediğini bilmeli öncelikle sağlıklı su için dua etmeli ve elindekilerin için şükretmek.....siz siz olun kimsenin lafina sözüne kulak asmayin.onlar üzmek için varlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…