2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba canim hosgeldin..

Evet pihtilasma genetik pataloji hepsi yapildi hepsi temiz.. sadece mthfr677 heterezigot cikti buda pihtilasmada tasiyici demekmis ama dr bu cogu kidide var bu tek basina düsük sebebi degil dedi. Insallah Allah tekrardan gebelik nasip ederse igne kullanicam. Ama dr bu sebep degil dedi. Yani sebepsiz kayiplar.

Sen ne kadar suredir bebek istiyosun?

Gunaydin kizlar. Yavas yavas akintiyla karisik reglim basliyor. Bu ayda kismet degilmis

Hayirlisi canim vaktini bekliyor bebisler.bu ay az daha da olsa takmamaya calistin.onumuzdeki ayda biraz daha rahat olursn.. kotu bisey olmasinda biliyorsun yeri geldiginde ins regl olurum diyoruz...belki anca rahim kendini döl yatagina hazirliyor.zamanla canim benim...bende yine hemen senn ardina olucam.kiz bakarsin sen bir hamis kaliriz tabi Allahim seni o kadar bekletmesinde.

Yaa ne pozitif ne tatlisin sen :) Insallah canim benim hayirlisi olsun saglikla... Ayni zamanda olursak ne seker olur yaa cok isterim ayni zamanda tatlislardan biriyle hamile olmayiiii :)

Bebeğim hayırlısı olsun sıkma canını hakkında hayırlısı nyse o olsun inş herşy bizim için daha nice nice aylarımız var ..
Bn bile bu ay olup olmayacağını düşünüp duruyorum
Kalbim seeninlee @YESIMBOZ

Gunaydin kizlar. Yavas yavas akintiyla karisik reglim basliyor. Bu ayda kismet degilmis
Canim sende ilk heyecanlarimi goruyorum.. bu istek bu heyacan hic azalmadan yillarda gecse devam ediyo. Insallah tez zamanda cift cizgi fotografini paylasirsin diger ay. Ovulasyon testi kullandin mi hic?

yeşimcim hayırlısı olsun canım
ben mesela buraya subata yazmıştım
ama ocakta deneme yaptık olmadı ve subatta oldu gercekten
sende mayıs dıyordun senınde dediğin tarıhte olur bak ama sonu benımkı gibi olmasın sağlıklı olsun

Canim sende ilk heyecanlarimi goruyorum.. bu istek bu heyacan hic azalmadan yillarda gecse devam ediyo. Insallah tez zamanda cift cizgi fotografini paylasirsin diger ay. Ovulasyon testi kullandin mi hic?

Ya evet stresten ziyade heyecan merak... Insallaah en hayirli en guzel zamanda canim cok tesekkurler.
Yok canim kullanmiyorum ama akintimdan anliyorum. Acaba kullansam mi diye dusundum

Canim benim tesekkurler guzel dileklerin icin amin. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor?

Merhabalar canim. Iyi cok sukur sen nasilsin? Hayirlisi olsun tabii canim bi yandan da diyorum daha cok yeni belki boylesi hayirlidir. Mayisa ne olacak bakalim:))
iyiyim tatlım benimde adetim bitti yumurtalama zamanlarım işte bu aralar tabiki çok yeni çok gençsin zaten tatlım hayırlı zamanda olacak inşallah hiç üzme kendini

Ya evet stresten ziyade heyecan merak... Insallaah en hayirli en guzel zamanda canim cok tesekkurler.
Yok canim kullanmiyorum ama akintimdan anliyorum. Acaba kullansam mi diye dusundum
Canim bende hic uzayan akinti olmaz sadece 2 3 gun islaklik olur. Bence bu ay ovu testle dene ilk 2 gebeliginde ovu testle hamile kaldim. Gttgdyrdan laboquck marka alabilirsin dogruluk orani cok yuksek bak fotografini ekleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…