2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Umarım güzel sonuclar alırsın canım :)

Canım Mayıs ayının ilk haftası ile ikinci haftası arası kısmetse çalışmalara başlıyorum. Haziranın başında da belli olacak. Rica edicem ona göre ayarlayın kendinizi:))

Ay cok hossunuz vallahi morordek Benim bir sonraki regl 9 Mayis sonraki de 5 Haziran goruluyor. Bakalim yaa cidden ayni zamana denk gelirse cok gulerim :))

Ay cok hossunuz vallahi morordek Benim bir sonraki regl 9 Mayis sonraki de 5 Haziran goruluyor. Bakalim yaa cidden ayni zamana denk gelirse cok gulerim :))
Bence süper olur aynı zamanda hamile kalırsak. Bu zamana kadar birbirimizi çektik buralarda, hamilelikte de çekmeye devam ederiz

Kızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.

Tebrikler ne mutlu sana darısı bizim başımıza artık

Yaaaaa insallaaah canim guzel haberlerini bekliyoruum :) insallah saglikla baslamistir hamileligin minnakin ordadiir.

Şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah yarın güzel haberlerini de alırız.veeee bir nisancı daha yok muuuu artirannn

günaydın kızlar tatlım 2.çizgi silikte olsa çıktıysa gebelik var demektir sağlıkla devam eder inşallah

canım düşük oldu benım kurtaj olmadım ama doktor 2-3 ay bekle dedi bana
bende bekleyeceğim o yuzden temmuz agustos gıbı başlarım

Olsun canim bu durumda olmasi daha iyi ne mutlu ki olmus rahatlamissindir. Hayirlisi olsun insallah sen de bu donemde iyice dinlen sporunu yap mis gibi beslen.​
aynen canım kilo vermye başladım zaten yuruyuşe de başlayacam bakalım

Canım hayırlı olsun allah kucağınıda almayı nasiiip etsiin inşAllahh.

Kızlar mrhabalar yazayım mı yazmayayım mı diye düşünürken sonunda yazmak istedim artık kafamda
kurup durmaktan bi hal oldum .. Bu ay çok istiyorum belki tabiki hayırlısı herşyiin . Haftalardır çok geerginm elimden geldince sakin olmaya çalışıyoruum bi haftadır şişkinlik vardı dolaşıp duruyordum evde en ilginci 2 gündürlü adet günü geçti sanırken adeet oldumm bi saşkınlık ve heyecan sardı içimi ama kendimi bildiğim için o an sanki beklmedyim gibi hissettim suan çok iyi anlıyorum kızlar sizi inşAllah bnde yaşarım o hycanı şu aralar istemsiz bir mutluluk heycan var ki anlatamıyorum eminim ki anlıyorsunuz bu hafta gçmsni sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum umarım herşey hkkımızda hayırlısı olsun kızlar ama çok hycanlıyım ..

Merhaba,

Ben de uzun zamandır yazamıyorum ama arada girip okuyorum. Bir anne adayımız daha oldu galiba, tebriklerr :)

Aynı hafta içinde iki birbirini tanımayan arkadaşım rüyalarında benim hamile olduğumu görmüş. Biri kendini de hamileliğinden bir ay önce rüyasında görmüş. Bugün de ablam "içime doğuyor kısa süre içinde hamile kalacaksın" dedi. Ablamın 6. hissi kuvvetli genel olarak ama bakalım :)

Hadi bakalım hayırlısı canım.genelde malum olur.bende genelde gorduklerimin ardını arıyorum bak böyle böyle seni gordum DİE benm rüyadan sonra test yapip çift çizgiyi görenler varrr insallah hakkinda hayirlisi olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…