Umarım güzel sonuclar alırsın canım :)Bu cuma progesterona baktırıcam. Birde doktora iki kez düşük yaptım dicem. Genetiğe yollarsa beni hamilelik sarkabilir. Progesteronda düşük çıkarsa sarkabilir. Siz beni bırakın devam edin siz. Kendinizi kurtarın:))
Canım Mayıs ayının ilk haftası ile ikinci haftası arası kısmetse çalışmalara başlıyorum. Haziranın başında da belli olacak. Rica edicem ona göre ayarlayın kendinizi:))
Bence süper olur aynı zamanda hamile kalırsak. Bu zamana kadar birbirimizi çektik buralarda, hamilelikte de çekmeye devam ederizAy cok hossunuz vallahi morordek Benim bir sonraki regl 9 Mayis sonraki de 5 Haziran goruluyor. Bakalim yaa cidden ayni zamana denk gelirse cok gulerim :))
Aynen :) Saka maka vallahi heyecanla bekliyorumBence süper olur aynı zamanda hamile kalırsak. Bu zamana kadar birbirimizi çektik buralarda, hamilelikte de çekmeye devam ederiz
Kızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
Tebrikler ne mutlu sana darısı bizim başımıza artıkKızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
Yaaaaa insallaaah canim guzel haberlerini bekliyoruum :) insallah saglikla baslamistir hamileligin minnakin ordadiir.Kızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
Şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah yarın güzel haberlerini de alırız.veeee bir nisancı dahaKızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
günaydın kızlar tatlım 2.çizgi silikte olsa çıktıysa gebelik var demektir sağlıkla devam eder inşallahKızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
canım düşük oldu benım kurtaj olmadım ama doktor 2-3 ay bekle dedi banaEvet o adeti olabilmekte sorun acaba olcakmi ne zaman olacak hep stres.senin dusuk mu kürtaj mıydı? Eğer düşük ise ilk adet sonrası dene çok çabuk hamile kalınıyor.ama kurtajsa biraz bekle rahim toplasın.benm ikinci hamileliğin dusuktu hatta kimyasal gebelik hiç işlem görmedim sadece yoğun adet oldum.ardına hemen hamile kaldım.ama onda bebekte sknti yoktu bebeğim ilk doğum sezeryandi oraya yerleşmiş çok riskliydi kürtaj oldum zaten ilerleyemeden orda buyuyemezmis kalbi durdu..kürtaj oldum.Dr 3 ay snra tekrar yapabilirsiniz dedi.ama ben kendime 6 ay bictim..
aynen canım kilo vermye başladım zaten yuruyuşe de başlayacam bakalımOlsun canim bu durumda olmasi daha iyi ne mutlu ki olmus rahatlamissindir. Hayirlisi olsun insallah sen de bu donemde iyice dinlen sporunu yap mis gibi beslen.
Kızlar çok heyecanlıyım çok sakinim 3. Ayda hamileyim sanırım bat 19 nisandi ama dayanamadım ve test yaptım 2. Cizgiyi silik olsa da gördüm. İnsallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur. Bu ay çok umudum yoktu adetten sonra ovulasyon testi almayi düşünüyordum. Yarın kan tahlili yaptıracagim.
Teşekkür ederimCanım hayırlı olsun allah kucağınıda almayı nasiiip etsiin inşAllahh.
Anladım canım.bende temmuzu bekliyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.canım düşük oldu benım kurtaj olmadım ama doktor 2-3 ay bekle dedi bana
bende bekleyeceğim o yuzden temmuz agustos gıbı başlarım
Hadi bakalım hayırlısı canım.genelde malum olur.bende genelde gorduklerimin ardını arıyorum bak böyle böyle seni gordum DİE benm rüyadan sonra test yapip çift çizgiyi görenler varrrMerhaba,
Ben de uzun zamandır yazamıyorum ama arada girip okuyorum. Bir anne adayımız daha oldu galiba, tebriklerr :)
Aynı hafta içinde iki birbirini tanımayan arkadaşım rüyalarında benim hamile olduğumu görmüş. Biri kendini de hamileliğinden bir ay önce rüyasında görmüş. Bugün de ablam "içime doğuyor kısa süre içinde hamile kalacaksın" dedi. Ablamın 6. hissi kuvvetli genel olarak ama bakalım :)
sunflower tatlı yanlar bunlar canim inşallah çabucak atlatirsin kendine ve bebisine dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?