yengec4 gerçekten yeşim'in de dediği gibi iyi olabilir o yarışmalar.
Ben de bu kilo verme gruplarına girmek için yazdım ama sonra bir daha yazma fırsatım olmadı.
Kızlar bu arada yazılı olduğum gym merkezinde zumba falan vardı demiştim.
Ben iyice amacımdan sapıp oryantal dersine girmeye başladım. Zumba kadar terletmese de işte biraz hareket oluyor napiyim
benim aklımda var isim canım Allah nasip ederse eğer kız ismi Nur erkek ismi CanHiç aranızda daha önceden bebek ismi düşünmüş olan var mı :) Bu aralar hep isim forumuna bakıyorum da aklıma geldi heves ettim :)
yengec4 gerçekten yeşim'in de dediği gibi iyi olabilir o yarışmalar.
Ben de bu kilo verme gruplarına girmek için yazdım ama sonra bir daha yazma fırsatım olmadı.
Kızlar bu arada yazılı olduğum gym merkezinde zumba falan vardı demiştim.
Ben iyice amacımdan sapıp oryantal dersine girmeye başladım. Zumba kadar terletmese de işte biraz hareket oluyor napiyim
Hiç aranızda daha önceden bebek ismi düşünmüş olan var mı :) Bu aralar hep isim forumuna bakıyorum da aklıma geldi heves ettim :)
Ben de çok severim bu isimleri:)benim aklımda var isim canım Allah nasip ederse eğer kız ismi Nur erkek ismi Can
Gerçekten asena mı nesrin topkapı mı bilemedim :)hahahah spor yapayim derken icindeki nesrin topkapiyi cikarmissinHelal olsun vallaha bende isterdim feci keyiflidir ve yorar diye tahmin ediyorum.
Ne karar verdiniz?Biz eşimle kız Bebek ismine karar verdik de erkek Bebek düşünmedik henüz :)
Evet ben de yürüyüş ve aletli sporları pek sevmiyorum. Etrafımda insanlarla yapınca daha motive edici oluyor sen de ayarlayabilirsen yapabilirsin aslında.ben bu tarz grupları anca dışarıdan takip edebiliyorum çünkü bir iki hafta yapıp sonra bırakabiliyorum.
zumbayı seviyorum bende,en azından spor kadar sıkıcı gelmiyor
ben gaza geldim sayılır kızlar :)Evet ben de yürüyüş ve aletli sporları pek sevmiyorum. Etrafımda insanlarla yapınca daha motive edici oluyor sen de ayarlayabilirsen yapabilirsin aslında.
Hem hareket insanı dinamikleştiriuor daha da
Ayy ne güzel. Sağlıkla doğar inşallah tebrik ederim.ben gaza geldim sayılır kızlar :)
kuzenimin eşi hamile,az önce kız bebekleri olacağını öğrendim bu beni motive etti.hamilelikle ilgili şeyler düşünürken birden bu haberi almam bir işaretti bence :)
amin canım inşallah.şimdi diğer kuzenler sıra sende diyip duruyor zatenAyy ne güzel. Sağlıkla doğar inşallah tebrik ederim.
Sen de bu güzel haberi alacağın gün içinnn harekete geçebilirsin artık :)
Ben de çok severim bu isimleri:)
Gerçekten asena mı nesrin topkapı mı bilemedim :)
Çok garip oldu ama en azından çok güzel zaman geçiriyorum. Bir de bir çok fransızın arasında bir türk olarak en kötü benim kıvırmam da çok komik :)
Ne karar verdiniz?
Ben kızım olursa Nisan olsun istiyorum çok ısındım bu isme, ama eşime daha söylemedim bile daha ortada hiçbir şey yokken. Düşündüğüm ve istediğim tek şey çabucak hamile kalmak her şeyin yolunda gitmesi
konuşuyoruz baskı altında hissedioums kendini... olmasın demiyor ama karar verdiğimizde ise simdi miydi diye bana soruyor. bende artık yorum yapmayı bıraktım cunku cok kırılıyorumMerhabalar:) Erkekler sorumluluktan dolayi cekingen olabiliyolar bence yapalim hadi demek yerine sence neden olmamasi gerekiyo ne seni endiselendiriyo demen daha pozitif olur.
Acikcasi bizdede baslarda ben istemiyordum hem yasim genc hemde o sorumluluk kendine vakit ayiramama ihtimali korkutuyodu. Biz bu sekilde konusarak hallettik:) O bana destek olacagi konusunda guven verdi, iyi yonleri daha agir basti ve bazi yorucu/zor yonlerini goze almis olduk.
Rabbim ne zaman kismet eder o mucizeyi bilemem ama en hayirli zamanda versin insallah. Biz ne kadar plan yapsakta bos :)
Hiç aranızda daha önceden bebek ismi düşünmüş olan var mı :) Bu aralar hep isim forumuna bakıyorum da aklıma geldi heves ettim :)
Canım ben özel sağlık sigortası yaptırdım. Ekim 30 da başladıSelamlar kızlar.
Bugün bir arkadaşımla konuşurken kendine mutlaka özel sağlık sigortası yaptır derdi. Sizin var mı? Düşünüyor musunuz?
canım dün burada üşengeçliğimden bahsedip sonra gaza geldim diyip eve gidince hiiiiiiç bir şey yapmayan bir tembel olarak imrenerek okudum yazınıgünaydıııın:) isimler falan koyulmuş oh ne güzel hepimizin gönlünce olsun inş:) kızlar 5 te 5 diyetinden vazgeçip ayran detoksu yaptım 2 gün şimdide baya iyi gidiyorum maşşallah:) 1,5 kilo sonra leslie ile yürüyüp 5 kilo sonra 30 day shred e başlıyacağım inş. İnsan hafifledikçe daha hareketli oluyor ama bunu farkettim tartıdaki ufak eksiler hayata büyük artılar katıyor kesinlikle
Bugün gitmek istediğim doktordan randevu alayım dedim tüm cumartesileri doluymuş. En erken 19 Aralıka randevu verebildi. Eşim akşam "Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Yılbaşını zor bekliyorum." Dedi. Ben de beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Ya olmazsa? Ya iyi yetiştiremezsek? Ya yetemezsek? Akşam rüyama bile girdi.
Bu kadar ayrıntılı düşünürsen psikolojini bozarsın. Bazı şeyleri su gibi akışına bırak canım. Eminim iyi yetiştirirsin her şeyine yetişirsinBugün gitmek istediğim doktordan randevu alayım dedim tüm cumartesileri doluymuş. En erken 19 Aralıka randevu verebildi. Eşim akşam "Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Yılbaşını zor bekliyorum." Dedi. Ben de beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Ya olmazsa? Ya iyi yetiştiremezsek? Ya yetemezsek? Akşam rüyama bile girdi.
Bence bu korkulara sahip olman senin iyi bir anne olacağını gösteriyor zaten sonuçta deneyimlemediğin bir durum çok ta önemsediğin için mutlaka endişelerin olacaktır ki bence hiç olmaması anormal:) Bende aynı endişelerim yaşıyorum ama sonra kendi kendime moral veriyorum:)Bugün gitmek istediğim doktordan randevu alayım dedim tüm cumartesileri doluymuş. En erken 19 Aralıka randevu verebildi. Eşim akşam "Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Yılbaşını zor bekliyorum." Dedi. Ben de beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Ya olmazsa? Ya iyi yetiştiremezsek? Ya yetemezsek? Akşam rüyama bile girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?