2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ben bu tarz grupları anca dışarıdan takip edebiliyorum çünkü bir iki hafta yapıp sonra bırakabiliyorum.
zumbayı seviyorum bende,en azından spor kadar sıkıcı gelmiyor

Hiç aranızda daha önceden bebek ismi düşünmüş olan var mı :) Bu aralar hep isim forumuna bakıyorum da aklıma geldi heves ettim :)
benim aklımda var isim canım Allah nasip ederse eğer kız ismi Nur erkek ismi Can

hahahah spor yapayim derken icindeki nesrin topkapiyi cikarmissin Helal olsun vallaha bende isterdim feci keyiflidir ve yorar diye tahmin ediyorum.

Hiç aranızda daha önceden bebek ismi düşünmüş olan var mı :) Bu aralar hep isim forumuna bakıyorum da aklıma geldi heves ettim :)

Biz eşimle kız Bebek ismine karar verdik de erkek Bebek düşünmedik henüz :)

benim aklımda var isim canım Allah nasip ederse eğer kız ismi Nur erkek ismi Can
Ben de çok severim bu isimleri:)

hahahah spor yapayim derken icindeki nesrin topkapiyi cikarmissin Helal olsun vallaha bende isterdim feci keyiflidir ve yorar diye tahmin ediyorum.
Gerçekten asena mı nesrin topkapı mı bilemedim :)
Çok garip oldu ama en azından çok güzel zaman geçiriyorum. Bir de bir çok fransızın arasında bir türk olarak en kötü benim kıvırmam da çok komik :)

Biz eşimle kız Bebek ismine karar verdik de erkek Bebek düşünmedik henüz :)
Ne karar verdiniz?

Ben kızım olursa Nisan olsun istiyorum çok ısındım bu isme, ama eşime daha söylemedim bile daha ortada hiçbir şey yokken. Düşündüğüm ve istediğim tek şey çabucak hamile kalmak her şeyin yolunda gitmesi

ben bu tarz grupları anca dışarıdan takip edebiliyorum çünkü bir iki hafta yapıp sonra bırakabiliyorum.
zumbayı seviyorum bende,en azından spor kadar sıkıcı gelmiyor
Evet ben de yürüyüş ve aletli sporları pek sevmiyorum. Etrafımda insanlarla yapınca daha motive edici oluyor sen de ayarlayabilirsen yapabilirsin aslında.
Hem hareket insanı dinamikleştiriuor daha da

Evet ben de yürüyüş ve aletli sporları pek sevmiyorum. Etrafımda insanlarla yapınca daha motive edici oluyor sen de ayarlayabilirsen yapabilirsin aslında.
Hem hareket insanı dinamikleştiriuor daha da
ben gaza geldim sayılır kızlar :)
kuzenimin eşi hamile,az önce kız bebekleri olacağını öğrendim bu beni motive etti.hamilelikle ilgili şeyler düşünürken birden bu haberi almam bir işaretti bence :)

ben gaza geldim sayılır kızlar :)
kuzenimin eşi hamile,az önce kız bebekleri olacağını öğrendim bu beni motive etti.hamilelikle ilgili şeyler düşünürken birden bu haberi almam bir işaretti bence :)
Ayy ne güzel. Sağlıkla doğar inşallah tebrik ederim.

Sen de bu güzel haberi alacağın gün içinnn harekete geçebilirsin artık :)

Ayy ne güzel. Sağlıkla doğar inşallah tebrik ederim.

Sen de bu güzel haberi alacağın gün içinnn harekete geçebilirsin artık :)
amin canım inşallah.şimdi diğer kuzenler sıra sende diyip duruyor zaten

Zeynep istiyoruz. Kısmetse :)

konuşuyoruz baskı altında hissedioums kendini... olmasın demiyor ama karar verdiğimizde ise simdi miydi diye bana soruyor. bende artık yorum yapmayı bıraktım cunku cok kırılıyorum

Biz henuz dusunmedik ama cok onemli bir konu bence. Saglikli olmasi onemli tabii ama bana ve cevremdekilere gore ben tam bi kiz annesiyim, erkek bebekle hic dusunemiyorum ama bakalim ne olur:)

Selamlar kızlar.

Bugün bir arkadaşımla konuşurken kendine mutlaka özel sağlık sigortası yaptır derdi. Sizin var mı? Düşünüyor musunuz?
Canım ben özel sağlık sigortası yaptırdım. Ekim 30 da başladı

Ben kız olursa Ece istiyorum. Erkek ismini de eşim istedi erkek olursa Ali olacak kısmetse

günaydıııın:) isimler falan koyulmuş oh ne güzel hepimizin gönlünce olsun inş:) kızlar 5 te 5 diyetinden vazgeçip ayran detoksu yaptım 2 gün şimdide baya iyi gidiyorum maşşallah:) 1,5 kilo sonra leslie ile yürüyüp 5 kilo sonra 30 day shred e başlıyacağım inş. İnsan hafifledikçe daha hareketli oluyor ama bunu farkettim tartıdaki ufak eksiler hayata büyük artılar katıyor kesinlikle

canım dün burada üşengeçliğimden bahsedip sonra gaza geldim diyip eve gidince hiiiiiiç bir şey yapmayan bir tembel olarak imrenerek okudum yazını darısı başıma inşallah

Bugün gitmek istediğim doktordan randevu alayım dedim tüm cumartesileri doluymuş. En erken 19 Aralıka randevu verebildi. Eşim akşam "Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Yılbaşını zor bekliyorum." Dedi. Ben de beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Ya olmazsa? Ya iyi yetiştiremezsek? Ya yetemezsek? Akşam rüyama bile girdi.

Ya ne iyi ettin de paylastin bunu... Beni de dusunduruyor. Ya iyi bakamazsam, ben calisiyorum ona kim bakacak...

Bu arada
Bu kadar ayrıntılı düşünürsen psikolojini bozarsın. Bazı şeyleri su gibi akışına bırak canım. Eminim iyi yetiştirirsin her şeyine yetişirsin

Bence bu korkulara sahip olman senin iyi bir anne olacağını gösteriyor zaten sonuçta deneyimlemediğin bir durum çok ta önemsediğin için mutlaka endişelerin olacaktır ki bence hiç olmaması anormal:) Bende aynı endişelerim yaşıyorum ama sonra kendi kendime moral veriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…