2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın kızlar hastahaneden geldim. İki düşüğüm var dedim beni tıbbi genetik bölümüne gönderdiler. S

Salı günü eşimle beraber gideceğiz. Hayırlısıyla bir şey çıkmaz da rahatlarız. Bu arada benim hamilelik çalışmaları uzadı

Salı günü eşimle beraber gideceğiz. Hayırlısıyla bir şey çıkmaz da rahatlarız. Bu arada benim hamilelik çalışmaları uzadı
Umarım iyi sonuclar alırsın canım.
Sonuc gec cıkacagından mı ileri tarihe attın calısmaları?

[Km="sunflower, post: 46069081, member: 153311"]inşallah.öyle tabi canım, çok mide bulantım olduğu için halsizim baya.
şu an pek zevk alamıyorum hamilelikten ne yalan söliyim [/QUOTE]

Canim 12 haftaliga dogru azalir biraz o zaman yavas yavas normale donersin bulantilarin en buyuk etkisi beta HCG nin hizli yukselisi sonra dusuyor.sonrasi zaten cok guzel hem bulantilar gecer hem kipirdar annnesi..

Günaydın kizlarrr.buraya yazdigiminn gecesi rüyamda gordum kendimi test yapıyorum çift çizgi görüyorum ve fotosunu atıyorum buraya..dün adet gunumdu ve hic
Sasmaz ama ben dün adet olmadım gece bile baktım yok resmen stres etkiledi butun hormonlarimi .kendimi yaza odaklayinca,birde en yakınima bile henüz şimdi değil daha çok var deyipte yalancı çıkmak istemiyorum...ve şuan yazarken adet oldum..kendimce Allahim insanlar ne kadarda ters hamilelik dusundugunde nolurrr adet olmayayim DİE dua ediyor düşünmediğinde inşallah olurum DİE ....hakkımızda hayırlısı canlarrrr..inşallah hepimizin hayırlı zamanda olur,..

Bakalım ya inşallah... Belki de çevremdekiler de benden haber bekledikleri için rüyalarında görmüşlerdir :) Diğer aylardan farklı olarak artık çalışmalara yoğunlaşmak gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten bu işin üstüne düşmezsek şansı azaltmış oluyoruz Şimdiye kadar hatamız buydu.

boza canım sen ne alemdesin birden aklıma sen geldin.hatta içime senden haber alcaz gibi bi his dustu

Hadi hayırlısı inşallah :)

Ben de tam buraya yazacaktım. Bat A 1 hafta var. İki gündür sağ kasığıma iğne batması gibi acı oluyor. Acaba yeni mi yumurtluyorum diye düşünüyorum.

Buraya çok takılıca olumsuz durumlarda moralim çok bozuluyordu. Okuyup kaçıyorum o yüzden bu aralar :)

Merhabalar benim bi sorum olacak mart ayında 25 regl oldum 31 bitti.nisan ayının 3,5,7 sinde eşimle birlikte olduk 7si yumurtlama günümmüş pek alamıyorum bilen varmı hamile kalmış olabilirmiyim bel ağrısı çekiyorum bur kaç gündür yeni regl 7gun var

Kızlar bende mide bulantısı ve dün sağ kasigima ağrı saplandı bi anda adete 1 hafta var daha çok merak ediyorum

kızlar benm kasık ağrım (bazen cok hafif bazen orta siddetli) 3 gündür gecmedi ya hiç böyle olmazdı acaba cok ilişkiden falan mı oldu sizce cunkü hiçbi ay bukdar ardarda çalışmadık dyanılmıcak bi agrı değil ama farkettiriyor yani ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…